Take a look at my life: September #1

teddlicious-4

En toen was het ineens september, wat vliegt de tijd! Afgelopen week ging ik uit eten, had ik een leuk uitje met mijn collega’s en kwam een vriendin langs! En ik werkte natuurlijk gewoon de hele week. 

IMG_6071

YAY! Vorig weekend gingen mijn vriend en ik naar Nederland Kookt in Eindhoven, een leuk foodtruckfestival. We liepen er naartoe vanaf ons nieuwe stekkie, dat was ongeveer 40 minuten lopen. Het was lekker weer en hadden we onze beweging van de dag ook weer gehad, haha!

IMG_6072

Huisgemaakte ijsthee! We aten als lunch ook nog een lekkere wrap.

IMG_6087

We <3 food!

IMG_6120

Zo blij met deze mok van Blond Amsterdam! Ik kreeg hem van mijn lieve Adorable Books vriendinnen.

IMG_6125

QUEEN B! Wat een powervrouw is het toch… Love her! Maandag en dinsdag werkte ik trouwens thuis aan opdrachten voor het bedrijf waarvoor ik werk. Woensdag, donderdag en vrijdag werkte ik op kantoor.

PicMonkey Collage1

Dinsdag was het tijd voor het jaarlijkse surprise dinner! In augustus waren mijn vriend en ik 8 jaar samen en ieder jaar neemt hij me mee uit eten, maar hij vertelt nooit waar we naartoe gaan. I love it! We gingen naar restaurant ’t Zusje in Eindhoven, yum! Ik hou daar zó erg van, allemaal kleine gerechtjes!

IMG_6130

Voor het Instagram-account van Adorable Books deed ik de #ombrebooks challenge. Leg een paar boeken van licht naar donker en je hebt een leuk plaatje!

IMG_6140

Afgelopen week kwam lieve vriendin Julie bij ons eten in Eindhoven. Ik vroeg of ik haar vette Nikes even mocht passen. Wat vinden jullie?

14063696_1177033212320010_1278219705_n

Even een throwback naar Parijs, waar ik deze prachtige ranonkeltjes op de foto zette <3

 

IMG_6155

Een lieve vriendin van ons gaat voor anderhalf jaar naar Portugal en afgelopen weekend was haar afscheidsfeestje. We willen haar gaan opzoeken volgend jaar. We organiseren ieder jaar een vriendinnenweekend, maar die vonden tot nu toe alleen nog plaats in Nederland. Daar moet verandering in komen!

PicMonkey Collage3

Afgelopen zaterdag deed ik samen met mijn collega’s mee aan een drakenbootrace. Het was super lekker weer en het roeien in de drakenboot was echt heel leuk. Er vloeide genoeg alcohol en ik bleef ’s avonds bij een collega slapen! Hele geslaagde dag!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

5 Reacties

  1. 4 september 2016 / 21:44

    Leuke foto’s. Die blond mok is heel tof! En wat betreft die Nikes: ik zeg doen!

  2. 5 september 2016 / 06:37

    Wat een leuke week heb je achter de rug. Die mok van Blond is leuk en uit eten gaan is altijd leuk en zeker als dit een verrassing is. Ahhh die ranonkeltjes, ik wil ze allemaal hebben :-).

  3. 5 september 2016 / 11:08

    Hmmm die zelfgemaakte ice tea ziet er leuk uit! En die nike’s staat je goed hoor :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *