Take a look at my life: September #2

 photo TALAML2-2.jpg

En er is alweer een week voorbij. Vier weken stage zitten er alweer op. Time flies! Afgelopen week was ik weer lekker druk op stage en deed ik nog een heleboel andere leuke dingen.

Zaterdagavond is vaak movienight! Heerlijk vind ik dat. Vorig weekend keek ik samen met mijn ouders, zusje en vriend de film The Fault In Our Stars. Ik heb het boek gelezen en ik had de film al gezien, maar toch kwamen de tranen weer… Wat een ontroerend verhaal. Je kunt het gewoon niet droog houden!

 photo IMG_0401.jpg

Zondag was het tijd voor mijn hardlooprondje. Ik rende 5K in 33 minuten. Niet verkeerd, maar ook geen super goede tijd. Vandaag (zondag 14 september) loop ik een 5K wedstrijd in Meerssen. Ik ben zo benieuwd hoe ik het ga doen! Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.

’s Middags werkte ik wat aan mijn blog, lakte ik mijn nagels, deed ik boodschappen en ’s avonds maakten we lekkere homemade pizza! Wat vinden jullie trouwens van deze combinatie nagellak? :) Het is Essie Parka Perfect met Collistar Acquamarina Strass.

 photo IMG_0408.jpg

Zelf pizza maken :)

 photo IMG_0412.jpg

Daarna gingen mijn vriend en ik met de bus naar het vernieuwde station in Breda. Wauw, wat is het mooi geworden zeg!! Echt prachtig! Iets later dan gepland (dikke file op de A27 was de oorzaak) kwam ik aan op mijn kamer in Utrecht. Een voordeel: de zon ging wel mooi onder, haha!

Ik werkte nog wat aan mijn blog en ik keek een aflevering The Vampire Diaries. Daarna dook ik mijn bed in.

Maandag brak stageweek 4 alweer aan. Jee, wat gaat het snel! Ik had het de hele dag weer lekker druk met schrijven, brainstormen, vergaderen en een heleboel andere dingen.

 photo IMG_0429.jpg

 photo IMG_0424.jpg

Na stage ging ik naar Utrecht Centraal. In de stad sprak ik af met Lizzy. We hadden namelijk een frietdate bij de Frietwinkel in Utrecht. Yum, wat was dat lekker! Het is een biologische frietzaak op de Vinkenburgstraat. De mayonaise doen ze in een apart bakje boven de zak, zo handig! De winkel zelf ziet er ook heel erg leuk uit.

 photo IMG_0437.jpg

We hadden nog wel zin in een toetje, dus liepen we naar Yoghurt Barn. Die was helaas al dicht (waarom sluit die al om 18.00u??!). Uiteindelijk gingen we voor een wafel met Nutella bij Zoett. Daarna zaten we VOL!

 photo IMG_0439.jpg

Vervolgens gingen we nog even chillen bij Lizzy thuis met een grote kop thee. Daarna was het weer tijd om naar huis te gaan, het was gezellig!

 photo IMG_0441.jpg

Met de sprinter naar Utrecht Overvecht. Nog steeds blij met mijn nieuwe zwarte All Stars :)

Thuis werkte ik nog even aan mijn blog en keek ik een aflevering The Vampire Diaries. Ik was even in een TVD-dipje, maar ik zit er weer helemaal terug in. Wat is seizoen 4 leuk en spannend!

 photo IMG_0448.jpg

Dinsdag had ik weer een drukke dag op stage. Eigenlijk is het iedere dag wel druk, haha! Ik mag lekker veel verschillende dingen doen en dat vind ik onwijs leuk. En de lunches zijn onwijs lekker!

 photo IMG_0449.jpg

Avondeten: pasta met rode saus en lekker veel mozzarella met tomaat. YUM!

 photo IMG_0450.jpg

 photo IMG_0451.jpg

’s Avonds had ik een lekker chill avondje op mijn kamer. Ik keek de film The Right Kind of Wrong. Ik weet nu al dat dat mijn nieuwe favoriete film wordt. Wat een heerlijke feelgood film met een onwijs knappe hoofdrolspeler! En er zit ook nog eens een witte, lieve, fluffy kat in. Wat wil je nog meer?

 photo IMG_0455.jpg

Een dagje op stage ziet er zo uit: heel veel thee drinken! En meestal neem ik wel iets mee voor erbij. ’s Ochtends fruit, ’s middags worteltjes of komkommers ofzo.

 photo IMG_0457.jpg

Ik ben iets minder dan een half uur aan het reizen van deur tot deur. Ik ga met de sprinter iedere ochtend naar Hilversum.

 photo IMG_0459.jpg

Woensdagavond had ik mijn laatste hardlooptraining voor mijn eerste hardloopwedstrijd. Ik wilde even lekker gaan knallen, maar mijn kuiten lieten het helaas niet toe. Kramp all over en nog niet eens 4K gelopen… Een beetje balen, maar ze zeggen wel eens: een slechte generale en dan een hele goede voorstelling, toch? Ik heb wel weer mijn buurt verkend, dat was leuk.

 photo IMG_0461.jpg

Mijn outfit van donderdag!

 photo IMG_0464.jpg

Wat een lieve mini banana!

 photo IMG_0465.jpg

Donderdag na stage ging ik richting Amsterdam voor een event van Invito. Het was prachtig weer (soms heb ik echt geen idee wat voor weer het is, omdat ik vrijwel de hele dag binnen zit). Ik sprak af met Anne en samen gingen we naar de Invito in de Kalverstraat.

 photo IMG_0474.jpg

We mochten een paar schoenen uitkiezen, OMG! Ik was heel erg aan het twijfelen over welke zwarte laarsjes ik mee zou nemen, maar uiteindelijk zijn het deze geworden!

Nog even een leuke collage van de avond :)

Te voet wandelden we weer naar Amsterdam Centraal. Het was prachtig weer en ik schoot nog dit plaatje. Amsterdam is best wel heel erg mooi, toch?

 photo IMG_0477.jpg

Op Amsterdam Centraal haalden we nog even iets bij de Starbucks. Ik ging voor de Chai Tea Latte, altijd goed! Ik ben heel benieuwd wanneer de Pumpkin Spiced Latte weer komt, want die vind ik zo lekker!

 photo IMG_0483.jpg

Nog even een kiekje samen in de trein.

 photo IMG_0494.jpg

Ik hou van het interieur op kantoor

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 14 september 2014 / 07:28

  Wauw, wat een week weer! Heerlijk. En ook al 4 weken stage erop zitten, menn wat gaat het snel. Heeeeeeel veel succes met de wedstrijd vandaag! Je kunt het meid, gewoon rustig aan doen en genieten!!

 2. 14 september 2014 / 07:48

  Wat een geniaal idee, die mayonaise in een apart bakje! Bij puntzakken worden je handen normaal zo ranzig :’)

 3. 14 september 2014 / 09:10

  Oeh, ik krijg honger van je artikel met al dat (lekkere) eten! Zelfs al is het pas 9 uur, zo’n wafel gaat er best wel in ;). En leuk dat je schoenen bij Invito mocht uitzoeken. Ik blog in de verkeerde branche denk ik ;)

 4. 14 september 2014 / 09:25

  Hele leuke foto`s, die nagellak is echt prachtig! Krijg wel trek door al die lekkere dingen op je foto`s..
  Liefs

 5. 14 september 2014 / 10:06

  Die lampen op kantoor, WAUW! En je laarsjes bij Invito zijn prachtig, heel classy! :-)

 6. 14 september 2014 / 10:17

  Leuk artikel weer! Die foto van de Dam is echt heel erg mooi, ook omdat het er voor een keer niet zo druk is haha. Prachtig! Ik wil trouwens ook echt weer de Pumpkin Spice Latte, hmm! Succes met je wedstrijd vandaag ^^

 7. 14 september 2014 / 10:29

  Die blauwe nagellak combinatie vind ik erg leuk!

 8. 14 september 2014 / 11:10

  Jaaa, lage zwarte AllStars <3 Die heb ik niet zo heel lang geleden ook weer aangeschaft, haha :p

 9. 14 september 2014 / 11:22

  Leuke foto’s weer! Wat een lekker eten bij jou op stage, zeg! En mooie schoenen heb je uitgekozen :)

 10. 14 september 2014 / 12:52

  Aah wat een leuke foto’s, superleuk die met jou en Lizzy en ook nog de leuke foto met Anne! Hopelijk heb je een fijne tijd gehad en ooh zo spannend hoe het vandaag gaat, ik ben heel erg benieuwd naar je ervaring en duim voor je <333

 11. 14 september 2014 / 13:04

  Wat een leuke foto’s! Al dat eten ziet er heerlijk uit :)

 12. Suzanne
  14 september 2014 / 13:34

  De Pumpkin spice is er alweer :D heerlijk! Echt ontzettend gaaf om te zien hoe je het volhoud met hardlopen, ga zo door.

 13. 14 september 2014 / 16:00

  Wat een leuke foto’s! Mooie laarsjes heb je uitgezocht. Je bent trouwens echt goed bezig met hardlopen. Ik zag op instagram dat je hardloopwedstrijd goed is gegaan, super! Echt iets om trots op te zijn :).

 14. 15 september 2014 / 11:34

  ahh nu kom ik weer die overheerlijke wafel met nutella tegen, ik kon het ook echt niet droog houden bij The fault in our stars!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *