Take a look at my life: September #2

teddlicious-1

Hi! Als jullie mij volgen op Instagram of Snapchat hebben jullie het vast al gezien: ik was vorige week lekker op vakantie in Zakynthos! Dat betekent dat jullie nog heel wat blogjes te goed hebben met tips over dit mooie eiland, maar er staan ook nog twee Take a look at my lifes voor jullie klaar! 

img_6276

In de week voordat we op vakantie gingen, bestelden mijn vriend en ik sushi. Ik wilde onderhand eens een keer gebruik gaan maken van mijn Blond Amsterdam sushibordjes!! We bestelden bij Sushipoint en het was super lekker!

img_6298

Ik schreef er al eerder over: de Classic Cuff van Daniel Wellington. Wat vinden jullie ervan? Ik ben er echt super blij mee! Met de code Teddlicious_Match krijgen jullie trouwens 15 procent korting op iedere aankoop op danielwellington.nl. De code geldt nog tot 30 september.

img_6302

Voor mijn vakantie sprak ik af met lieve Femke. Wat ben ik blij dat ik haar heb ontmoet via onze blogs! We leven een beetje hetzelfde leven, we zijn namelijk allebei blogger en freelance content writer, dus we hebben uren aan kletsmateriaal. Komt er ook nog eens bij dat we allebei dol zijn op katten, chips, series en films.

schiphol

Maandag en dinsdag werkte ik nog, maar woensdag was het dan eindelijk zo ver! Of ja, praktisch was het nog dinsdag. We moesten namelijk om 2.00 uur vertrekken vanuit huis. Om 5.00 uur ging onze vlucht! Aardig vroeg, maar het voordeel was dat we wel de hele dag nog hadden!

img_6328

We gingen dus naar het Griekse eiland Zakynthos. Vorig jaar zijn we naar Kreta gegaan en dat was ons zo goed bevallen, dat we nóg een Grieks eiland wilden bezichtigen. We sliepen in hotel Belvedere in Vasilikos. En dat zag er zo uit. Zucht… Kan ik weer terug?

img_6333

Ik las in tien dagen vijf boeken. Best een goede eindstand, toch? Zeker als je je bedenkt dat we drie volle dagen op pad zijn geweest met de auto. Vinden jullie het leuk als ik weer eens een overzicht maak met leuke boeken die ik de laatste tijd heb gelezen? Anders kun je natuurlijk altijd terecht op Adorable Books.

img_6347

Ready for dinner <3

img_6348

Lunchen bij een super schattig restaurantje met een klein tuintje met leuke gekleurde stoelen. Ik ga trouwens een artikel maken met tips van restaurants op Zakynthos, dus dat hebben jullie sowieso nog van me te goed. Uiteraard ga ik ook een artikel maken met alle dingen die we hebben gedaan; de tips en de dingen die echt de moeite waard zijn om te doen!

img_6464

Lunchen met dit prachtige uitzicht bij Porto Roma. Dit is toch geweldig?

img_6472

Zwemmen! Kijk hoe rustig het is in het water! Er waren echt heel weinig mensen op dit strandje, zo chill!

img_6478

We hebben ook een paar dagen aan het zwembad doorgebracht. Heerlijk!

img_6488

Roadtripping! <3 Hier zijn we in Zakynthos stad.

img_6510

Daarna reden we naar Cameo Island. Heaven. On. Earth. Het was daar zó mooi!

img_6518

Kijk nou…. Ik kon mijn ogen gewoon niet geloven, zo mooi was het daar. Die witte doeken wapperden langzaam in de wind, er stond fijne loungemuziek aan, de zon scheen en ik was met de liefste vriend die er is. Beter wordt het niet, toch?

Benieuwd naar wat we nog meer deden? Dat zien jullie in de volgende Take a look at my life van de derde week van september! I’ll keep you posted!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 22 september 2016 / 07:11

  Dat klinkt als een geweldige vakantie! Wat een mooie foto’s! Ik ben nu al benieuwd naar je volgende overzichtje.

  • Tedje
   Auteur
   26 september 2016 / 20:50

   Thanks, Romy! Die staat nu online, dus die foto’s kun je gaan bewonderen :-)

  • Tedje
   Auteur
   26 september 2016 / 20:50

   Die was ook echt super lekker! <3

 2. Marielle
  22 september 2016 / 09:57

  Jaa dankzij jouw artikel over de daniel wellington armband heb ik deze voor mijn verjaardag gekregen. Mijn vriend had het goed onthouden toen ik het liet zien haha. Heb de armband ondertussen 1,5 week en draag hem iedere dag!

  • Tedje
   Auteur
   23 september 2016 / 10:30

   Hi Marielle, wat leuk om te horen! Super dat je vriend hem voor je heeft gekocht! Ik hoop dat hij ook gebruik heeft gemaakt van de kortingscode, heeft ‘ie toch nog een voordeeltje gehad!

   • Marielle
    26 september 2016 / 19:27

    Haha ja hij heeft helemaal weer opgezocht waar ik het armbandje had gezien en was hij blij met de kortingscode.

 3. 22 september 2016 / 10:59

  De laatste foto is echt heel erg mooi, die witte doeken maken het plaatje helemaal af! En wat zijn je sushibordjes leuk! :-D

 4. 22 september 2016 / 16:24

  Aaah, Zakynthos <3 Wat ziet het er daar leuk uit. Mooie foto's heb je gemaakt!!!

  • Tedje
   Auteur
   26 september 2016 / 20:51

   Dankjewel, Sarah! Het is ook echt zo’n fotogeniek eiland!

 5. 23 september 2016 / 00:34

  aaaah wat fijn dat zakynthos je zo goed is bevallen! Ik vind de fotos alweer zo mooi van je vakantie!

  • Tedje
   Auteur
   26 september 2016 / 20:51

   Ah, thanks Sophie! Jouw foto’s in IJsland zijn ook echt heel cool!

 6. 25 september 2016 / 22:54

  Ahhh die sushi ziet er goed uit.. NIET OKE want dat is dus maar 5 minuten van mijn huis. De verleiding is groot haha!

  Die foto’s van je vakantie zien er trouwens heeeel tof uit. Genieten zo te zien! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *