Take a look at my life: September #2

Schermafbeelding 2017-09-29 om 15.12.10

Ho. Stop de tijd. Ik kan niet geloven dat de oktobermaand alweer is aangebroken. Voor we het weten zitten we alweer aan het kerstdiner en gaan we het jaar 2018 in. Niet normaal! Maar voor we op die zaken vooruitlopen: eerst maar eens terugblikken naar afgelopen week. 

IMG_4153

Mijn vriend en ik luidde het weekend in met pizza’s van Domino’s en Prison Break. We zijn net begonnen met seizoen 1, ik vind het wel echt een leuke serie!

IMG_4164

Kermis in het dorp! Het was super mooi weer, even een rondje over de kermis lopen dus.

Schermafbeelding 2017-09-29 om 14.37.01

Vorige week zaterdagavond gingen we uiteten bij het pas geopende restaurant Pouwe in Hoeven (Noord-Brabant). De vriend van mijn zusje werkt in de keuken als sous-chef, onwijs gaaf. Dat moeten we natuurlijk eens gaan proberen! We kiezen voor een 5-gangen verrassingsmenu. Als amuse krijgen we quinoa met blodymary ijsschaafsel (OMG! zo lekker!) en een mouse van vis. // Daarna krijgen we onze eerste gang: gepekelde zalm met coquille, rode biet en ijs van rode biet. Ontzettend bijzonder en heel erg lekker.

Schermafbeelding 2017-09-29 om 14.37.15

Tijd voor de volgende gang: Kemper kip met ganzenlever, bramen en rode kool. Wederom weer heel erg lekker. // Daarna krijgen we ravioli met kreeft en een scheermes met tomaat en avocado.

Schermafbeelding 2017-09-29 om 14.37.28

Daarna wordt er varken geserveerd op een bedje van paksoi. Smullen! // Dan is het (helaas) alweer tijd voor het toetje: ijs van dragon met yoghurt, passievrucht en een krokantje van noten en honing.

Conclusie? Als je op zoek bent naar een wat luxer restaurant, moet je hier echt gaan eten. Niet alleen omdat mijn schoonbroer er werkt, maar ook omdat je heel gezellig zit en het eten is gewoon verrukkelijk. Aanrader! Mocht je benieuwd zijn: dit is de site van het pas geopende Restaurant Pouwe.

IMG_4183

Zondag ga ik met mijn schoonfamilie een dagje naar de Apenheul, en leuk dat het was! Vooral toen dit kleine doodshoofdaapje het wel heel gezellig vond op mijn schouder. Alle kinderen waren maar jaloers dat hij zo lang bleef zitten. “Mevrouw, zo is het wel genoeg, nu wil ik hem!!”

IMG_4201

Mijn week begon super leuk! Ik werkte ’s ochtends thuis en om half 12 reed ik naar Eindhoven, waar ik had afgesproken met Lizzy. We lunchten bij SNCKBR, een super leuk tentje met allemaal lekkere dingen op de kaart. Ik ging voor een boterham met kip, avocado en mango. Heerlijk!

IMG_4206

We hadden elkaar al veel te lang niet meer gezien, dus we moesten nodig bijkletsen! We schoten ook nog outfitfoto’s van elkaar, en een leuke foto samen kon ook niet ontbreken.

IMG_4208

Dinsdagavond at ik alleen en ik flanste een salade in elkaar met dingen die ik nog in de koelkast had liggen. Lekker!

IMG_4209

Dinsdag = bootcamp dag! Ik wachtte op mijn vriendin, zodat we samen konden fietsen.

IMG_4239

YAY! 4 november ga ik naar de 90’s Forever party in het MECC (Maastricht). Binnenkort mag ik kaartjes weggeven, dus houd mijn blog en Facebook-pagina goed in de gaten! :-)

IMG_4243

Ik eet veel alleen deze week. Woensdag bestaat mijn blog 6 jaar en ik trakteer mezelf op een heerlijke zelfgemaakte vegetarische sushibowl. Het recept vind je hier. Ik kijk ook de documentaire van Lady Gaga (Gaga: Five Foot Two) op Netflix. Heel indrukwekkend. Mijn mening over de documentaire lees je op Adorable Books.

IMG_4255

Vrijdag spreek ik af met een vriendin bij Kafethea in Maastricht om koffie te drinken. Wat een leuk tentje! Ik vind die bloemen echt heel erg leuk!

IMG_4258

En hoe leuk is de bar, compleet van boeken gemaakt? Love it!

IMG_4254

En dan de koffie, die was ook lekker! Jammer dat er geen koekje bij zat, haha ;-) #teamcookies.

De rest van de week ben ik eigenlijk gewoon – heel saai – aan het werk op mijn kantoor. Niks fotowaardigs!

Liefs,
Tedje

Psst. Volg je me al op Instagram – Facebook – Twitter

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 1 oktober 2017 / 08:22

  Wat een leuke foto’s. Van SNCKBR heb ik gehoord, dat schijnt lekker en leuk te zijn. Het restaurant waar je bent geweest ziet er ook goed uit, net zoals dat koffiezaakje :-)!

  • Tedje
   Auteur
   2 oktober 2017 / 16:47

   Thanks, Femke! En SNCKBR was echt een aanrader, dus mocht je binnenkort in de buurt zijn…

 2. 3 oktober 2017 / 10:48

  Grappig, mijn ouders zijn ook net aan Prison Break begonnen. Ik moet de serie ook nog steeds zien. Wij zijn nu net begonnen aan het nieuwe Twin Peaks-seizoen.
  Dat aapje is zo lief!

  • Tedje
   Auteur
   4 oktober 2017 / 11:04

   Oh, die serie ken ik niet! Gauw eens opzoeken, al zijn we nog wel even zoet met Prison Break. Ik vind het echt heel leuk! En jaa, het aapje! OMG!

 3. 4 oktober 2017 / 12:36

  Wat een hoop leuke foto’s! Volgens mij stikt het in Maastricht van de leuke hotspots! Vind de foto samen met Lizzy heel leuk, lekker spontaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *