Take a look at my life: September #2

Take a look at my life: September #2

 photo CollageImage2.png

Dag zomer, hallo herfst. Afgelopen week was het nog een paar dagen prachtig weer, maar nu ziet het ernaar uit dat het alleen nog maar slechter wordt. Afgelopen week stond in het teken van back to school en lekker eten aan de foto’s te zien die ik heb gemaakt. Oh ja, en ik ging naar de kapper! 

Wauw, vorige week plaatste ik mijn 700e artikel!

Ik moest even een foto maken van deze perfecte roze roos die bij mijn schoonouders in huis stond.

Oeps. Toen had ik ineens *floep* een American Cookie Trip Chocolat van Albert Heijn in mijn handen… Eens in de zoveel tijd koop ik er zo een als ik het echt verdiend heb. Als ik een toets heb gehaald of zoiets dergelijks. Nu had ik eigenlijk niks verdiend maar ik had hem al zo lang niet meer op.

 photo IMG_3582a.jpg

Movie night met m’n zusje! Daar hoort natuurlijk popcorn bij. Smullen!

Dinsdag startte ik trouwens met mijn derde jaar journalistiek in Tilburg. Ik begin met een minor van een half jaar: bedrijfsjournalistiek. Tot nu toe is het echt heel erg interessant. Het gaat veel over communicatie en bedrijfsjournalistiek: magazines die in opdracht van bedrijven worden gemaakt. Denk aan bijvoorbeeld Allerhande of het magazine van Douglas. We gaan ook een eigen tijdschrift maken, super leuk!

Dinsdag kreeg ik een pakketje binnen van Loavies. Ik had de Padded Biker Jacket besteld, maar hij was helaas te klein :( Ik heb heb dus meteen teruggestuurd. Als het goed is zal ik binnenkort een maatje groter thuis gestuurd krijgen.

Verse muntthee, yummie!

Woensdag was het prachtig weer, dus ik wilde lekker buiten lunchen. Totdat familie Wesp besloot dat ze mijn broodje ook wel interessant vonden. Hup, terug naar binnen maar weer…

Heerlijk met warm weer voor bij de lichte maaltijd: salade caprese. My favorite!

 photo IMG_3605.jpg

En toen was mijn raam er ineens uit… Mijn raam in mijn slaapkamer moest vervangen worden omdat er vocht tussen het glas zat.

Nieuw boek om te recenseren voor Adorable Books: Onvoltooid verhaal van Tatiana de Rosnay (schrijfster van Haar Naam Was Sarah)

Wat een prachtige dag was het donderdag hè? Heerlijk nazomer weer! Lieve vriendin Julie en ik besloten om op el scooter (hihi) naar Breda te gaan (heerlijk met die wind!) om vervolgens op een terrasje neer te ploffen. Niet zomaar een terrasje trouwens. We moesten en zouden bij ’t Hart van Breda nacho’s gaan eten. Die zijn namelijk echt goddelijk.

Jullie konden het vrijdag al lezen: ik ben naar de kapper geweest! Deze foto maakte ik net voordat ik naar de kapper ging.

Het resultaat: een bob! Ik ben er echt super blij mee :)

Flashback friday! Hier ben ik denk ik een jaar of 3 en ben ik heel blij in de Efteling.

Zaterdag kwam mijn jasje van Loavies in de juiste maat (L) binnen! Ik vind hem echt ontzettend stoer!

Hoe was jouw week?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 8 september 2013 / 12:24

  Wauw! Het jasje staat je echt super! Ik ben ook nog op zoek naar een moooie zwart bikerjasje! Heb je normaal ook L van jasjes? Of vallen ze kleiner uit? Leuke foto’s weer. En hmm de nacho’s zien er echt te lekker uit! Bij CC’S In Breda zijn ze ook erg lekker!

  • Tedje
   Auteur
   8 september 2013 / 12:26

   Meestal heb ik M van jasjes, dus ik denk dat dit jasje klein valt! Dank voor je tip! CC’s is inderdaad ook erg leuk, dank voor je tip!

 2. 8 september 2013 / 13:08

  Die bob staat je echt super!! Heel tof!

 3. 8 september 2013 / 13:25

  Dat jasje en je kapsel staan je erg goed! Dat nieuwe boek van De Rosnay lijkt me wel wat dus ben erg benieuwd naar je recensie!

 4. Loes
  8 september 2013 / 13:58

  Wauuww! Echt een super gaaf jasje!

 5. 8 september 2013 / 15:36

  Die albert heijn koeken zijn zo lekker! Ik trakteer mezelf er ook op als ik wat ‘goeds’ heb gedaan. En je nieuwe kapsel staat super!

 6. 8 september 2013 / 18:34

  Jasje super, kapsel super. En ach zo’n cheat weekje mag af en toe? ;-)

 7. 8 september 2013 / 20:30

  wat een gaffe jas heb je besteld, prachtig! Ik vind je nieuwe kapsel heel erg mooi, staat je goed :)

 8. Michelle
  8 september 2013 / 21:42

  Super leuk jasje inderdaad! Ik heb kledingmaat 36/38, denk je dat ik een M of een L nodig heb? Ik heb trouwens je pasta met zalm en philadelphia gemaakt, super lekkeren snel! :)

  • Tedje
   Auteur
   8 september 2013 / 22:05

   Hi Michelle. Ik denk dat jij dan een M nodig hebt, maar dat weet ik natuurlijk niet 100% zeker. Dat vind ik leuk om te horen! Goed dat het heeft gesmaakt! Ik ga het binnenkort ook maar weer eens maken :)

   • Michelle
    10 september 2013 / 09:30

    Dankjewel! :) xxx

 9. 9 september 2013 / 20:17

  Leuk lijstje, die jasje is echt te gek! Dat cookie van de Appie is echt lekker, daar heb ik ook wel weer es zin in, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *