Take a look at my life: September #3

 photo TALAML3-3.jpg

En er is weer een week voorbij. Afgelopen week was een drukke, maar super gezellige week. Ik neem jullie mee!

Vorige week zondag was het zover: mijn eerste hardloopwedstrijd, samen met Nadine. Jullie hebben al een uitgebreid verslag kunnen lezen op mijn blog. Ik loop nog steeds een beetje op wolken als ik eraan terugdenk! Het was zo bijzonder!

 photo IMG_0543.jpg

Zondagmiddag ging ik high-tea’en met vriendinnen in Maastricht. Nadine en ik waren helemaal uitgehongerd van de wedstrijd natuurlijk. Helaas viel het ontzettend tegen :( We waren bij Taart in Maastricht, maar de high-tea was eigenlijk best wel simpel (vooral de hartige hapjes: lees witte boterhammen met eiersalade) en het personeel was ronduit slecht. Nope, geen aanrader!

 photo IMG_0548.jpg

Zondagavond ging ik weer terug naar Utrecht. Onderweg schreef ik mijn hardloopwestrijd verslag :)

 photo IMG_0566.jpg

Maandag: back to work! Wachten op de trein met een mooie lucht.

Maandag ging ik eten bij lief vriendinnetje Rinske, die nu echt bij mij om de hoek woont. Zo gezellig! Haar kamer is echt prachtig ingericht en ze heeft ook al van die adorable lampjes! Hoe leuk is dit?

 photo IMG_0571.jpg

Dinsdag kwam vriendinnetje Joni langs op mijn kamer! Gezellig! We kletsten onder het genot van truffel pepernoten en ijsthee.

 photo IMG_0572.jpg

Daarna gingen we naar de bios! Het werd de film What If tijdens de Sneak preview. Jullie kunnen nog steeds vrijkaarten winnen voor de film! Klikkerdeklik!

 photo IMG_0573.jpg

Je kunt trouwens ook nog voor 5 euro naar de bioscoop. Geen geld toch?

 photo IMG_0576.jpg

Ik spotte een foto van mezelf op internet tijdens de 5K. Mijn gezicht lijkt in trans, haha! Je ziet dat het best een stijle berg is… Pfoe, dat ik dat heb volgehouden!

Woensdag ging ik weer naar de bioscoop! Dit keer voor Adorable Books. Ik mocht naar Dorsvloer vol Confetti. Op Adorable Books kun je hier ook vrijkaarten voor winnen. Ik zou in eerste instantie alleen gaan, maar toen zei Lizzy ineens dat ze een Unlimited pas had. Ideaal! Dus toen gingen we gezellig samen. Na afloop nog even een fotootje maken van ons :) Het was weer gezellig, altijd met lieve Lizzy!

 photo IMG_0587.jpg

Er was iemand jarig op stage, hoera! Ze deelde taart en verse muntthee uit, lekkerrrr!

Donderdagavond hield ik pizza-avond met twee van mijn huisgenoten. Gezellig! Ik wilde daarna eigenlijk nog gaan hardlopen, maar dit was mijn eerste vrije avond van de week dus ik besloot lekker te gaan bloggen, mijn nagels te lakken en daarna keek ik nog een aflevering The Vampire Diaries.

 photo IMG_0590-1.jpg

De rozen die ik kreeg van mijn vriend na mijn hardloopwestrijd werden een beetje zielig :(

 photo IMG_0594.jpg

Vrijdag na stage kwam mijn vriend naar Utrecht voor een weekendje! Jippie, gezellig! We kookten samen en daarna begonnen we met een nieuwe serie: Suits! We hebben nu drie afleveringen gezien en we zijn al helemaal verslaafd. Wat een leuke serie!

’s Avonds kwamen mijn ouders nog even naar Utrecht, super lief! Ze brachten mijn camera mee, wat schone kleren en pakketjes die thuis waren afgeleverd.

De volgende dag gingen de wekker al vroeg, want we gingen naar de Apenheul!! Aapjes kijken, jippie! Ik was er nog nooit geweest. Wat een schande, haha!

 photo IMG_0649.jpg

Favoriete aapjes? De doodshoofdaapjes natuurlijk. Die komen letterlijk op je zitten, zo cute! Ze hadden trouwens hele koude handjes, ahhwww!

Een echte meneer Nilson. Zo lief!

 photo IMG_0631.jpg

De ringstaartmaki’s waren ook heel lief :)

 photo IMG_0634.jpg

En de oerang oetans waren heel grappig. Deze zat de hele tijd te gapen, haha!

 photo IMG_0645.jpg

Toen we weer in Utrecht waren, gingen we eten bij Pickles Burgers & Wines. Aangeraden door vriendinnen Rinske en Lizzy. Nou, het was helemaal top hoor! Ze hebben er erg lekkere burgers, het personeel is super vriendelijk en we kregen alles ook nog eens snel. :)

Have a nice Sunday!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 21 september 2014 / 10:15

  Leuke foto’s! Leuk dat je zo vaak naar de bios bent geweest! What if wil ik ook nog graag zien.

  • Tedje
   Auteur
   21 september 2014 / 15:11

   What if is zeker een leuke film om te kijken! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt :)

 2. 21 september 2014 / 10:48

  Leuke foto’s! En je foto tijdens het hardlopen is trouwens heel leuk! Bij mij mislukken dat soort foto’s gigantisch, alsof mijn benen in een x-vorm staan ofzo haha! Hoe was de film What If? Oh en die burgers! Jum!

  • Tedje
   Auteur
   21 september 2014 / 15:12

   Hahahaha nou ik vond deze ook niet heel charmant van mezelf, haha! Mijn ogen staan zo scheel als wat als je inzoomt. Maar ach!! De film was erg leuk! :)

 3. 21 september 2014 / 10:53

  He, wat leuk dat je ook in de apenheul was ! :)

 4. 21 september 2014 / 12:00

  ik ben ook nog nooit bij de apenheul geweest :’)

 5. 21 september 2014 / 12:04

  Wauw, wat een drukke en leuke week! Zo bijzonder was mijn week helaas niet haha. Ik ben nog nooit in de apenheul geweest, lijkt me toch best leuk!

 6. 21 september 2014 / 12:14

  Wat een leuk foto’s weer om te zien! Die hapjes van de high tea zagen er trouwens heerlijk uit!

 7. 21 september 2014 / 13:44

  Een weekend samen kan soms zo fijn zijn!..

 8. 21 september 2014 / 14:28

  Leuk om te lezen! Ik hou ook echt van Suits, volg het nu sinds begin dit jaar en ah, heerlijke serie! Vooral Louis en Donna vind ik geweldig :D

 9. 21 september 2014 / 14:31

  Aah wat super superleuk dat jullie in de Apenheul waren, heel gezellig deze tijd en zo ongelooflijk knap van je wedstrijd! Daar heb ik echt veel bewondering voor, geweldig gedaan!

 10. 21 september 2014 / 14:37

  Erg leuke foto’s! Ik vind de Apenheul altijd een beetje eng… weet niet of ik wel zo blij word van aapjes op mijn schouder haha. En die high-tea ziet er ook heerlijk uit!

 11. 21 september 2014 / 14:54

  Oef, die patatjes met die hamburger ziet er zo lekker uit! En zo gaaf dat je je eerste hardloop wedstrijd gelopen hebt!

 12. Fred
  22 september 2014 / 08:29

  Hai Tettie Langstrumpf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *