Take a look at my life: September #3

Take a look at my life: September #3

 photo CollageImage3.png

Afgelopen week was weer een normale schoolweek en dat zie je wel aan de foto’s die ik heb gemaakt. Niet veel spectaculairs! Deze week ontdekte spuit elf de serie The Vampire Diaries waar ik inmiddels al 12 afleveringen van heb gezien, begon ik aan level 3 van 30 Days Shred en had ik een televisie-opname! 

Zondag lunch! Het ziet er super smakelijk uit, en dat was het voor een gedeelte ook wel. Behalve de stukken boterham die helemaal zompig waren geworden. Ik had mijn boterhammen (zonder beleg) eerst even in de oven gedaan. Daarna pesto erop gesmeerd, mozzarella en tomaat erop gedaan en vervolgens in de oven. Heeft iemand tips hoe je boterham niet zompig kan worden? Want ik vind dat zo vies he..

’s Avonds keek ik met mijn zusje The Hunger Games. Ik heb in augustus alle boeken gelezen en nu kan ik niet wachten op de tweede film (Catching Fire) die in november in de bioscoop komt.

Maandag rond een uur of 4 betekent bij mij geen 4 uur Cup-a-Soup, maar thee met fruit!

Paintin’ ma nails met nummer 337 van Kiko. Hier schreef ik een review over deze nagellak!

30 Days Shred, level 2, dag 9. Ik zie eruit alsof ik er heel veel zin in had, maar dat had ik niet echt. Ik probeerde mezelf een beetje op te peppen. Ik zit in een 30 Days Shred dip!

Heaven momentje: nieuwe pot Nutella openmaken. *whaaaaa* Ik hou van het geluid als je de pot opendraait en als ik het gouden velletje eraf mag halen. :)

Bloggin’ @ school! ‘S ochtends en ’s middags werkte ik aan een opdracht voor bedrijfsjournalistiek met mijn groepje. Daarna werkte ik nog wat aan mijn blog terwijl ik wachtte totdat Danique en ik voor Adorable Books werden geïnterviewd.

Favoriete snack op school: snoeptomaatjes! Al mijn vriendinnen zeggen: ooh wat een goed idee! Dat ga ik morgen ook meenemen. Super lekker als tussendoortje.

Donderdag begon ik aan 30 Days Shred level 3. Hoe level 2 me is bevallen kun je hier lezen.

Ik ben weer helemaal into de blauwe nagellak zoals je wel kunt zien in dit artikel. Dit is Rock Chick van KOH, zo’n mooi kleurtje!

 photo IMG_3709.jpg

Le boyfriend ophalen op station Breda in het donker in de regen…

Zaterdagochtend was ik te gast bij ROS Drimmelen, de lokale omroep bij mij in de buurt. Ik kwam wat vertellen over mijn blog. Zodra de uitzending te zien is op internet, zal ik het linkje even plaatsen!

Leesvoer van komende maand: ELLE!

 

 

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. 15 september 2013 / 08:37

  Wat een leuke foto’s. Je zondag lunch ziet er heerlijk uit:)

 2. 15 september 2013 / 09:24

  Wat gaaf dat je bij de lokale omroep bent geweest zeg! En ik vind het echt super knap dat je 30 days shred zo goed volhoudt. Bij level 2 hield ik het voor gezien.

 3. 15 september 2013 / 10:10

  Heerlijke week heb je achter de rug. Mooie foto’s en ik wens je net zo’n fijne tijd toe als de afgelopen dagen. Lieefs

 4. 15 september 2013 / 10:19

  Gaaf dat je werd geïnterviewd voor je blog! Als het ergens te luisteren/zien is, zie ik graag een linkje! Die blauwe nagellakjes zijn ook supermooi.

 5. 15 september 2013 / 10:58

  aaaah wat tof een tv-opname!! happy for you!

 6. 15 september 2013 / 11:32

  Wat een mooie nagellakkleur van Kiko :-) Leuk overzicht!

 7. 15 september 2013 / 11:32

  Leuke foto’s! Wat leuk dat je te zien was bij die omroep. Volgens mij is dat meisje op de cover van Elle een Apeldoorns meisje genaamd Tamara. Grappig!

 8. 15 september 2013 / 11:42

  Ik hou van The Vampire Diaries! Helaas zitten ze nu in een zomerstop, maar volgens mij gaat het in oktober weer verder :)

 9. 15 september 2013 / 12:27

  Leuke foto’s, ben erg benieuwd naar je interview. :)

 10. Maureen
  15 september 2013 / 12:48

  De hunger games kan ik ook echt zo vaak kijken als ik wil, hij blijft zo leuk! Maar wauw, wat super dat je te zien was bij je lokale omroep, lijkt mij echt doodeng haha! En misschien pak ik 30 days shred ook weer op vanaf het begin, door jouw ervaring ermee, wil ik het graag weer proberen, want wil vooral buikspieren kweken en er mag ook wat vet van mijn bovenbenen af..

 11. 15 september 2013 / 15:56

  The Hunger Games is zo’n leuke film, ik ben ook heel benieuwd naar de tweede film! X

 12. 15 september 2013 / 18:44

  Ik zit ook zooooo uit te kijken naar Catching Fire! Het duurt gewoon te lang ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *