Take a look at my life: September #4

 photo TALAML4-3.jpg

Ik blijf het zeggen, maar wat gaat de tijd ontzettend snel!! Ik heb alweer 6 weken stage gelopen en dat betekent dat ik ook al 6 weken in Utrecht woon. Afgelopen week was een super leuke week, kijken jullie mee?

Vorig weekend was ik samen met mijn vriend in Utrecht en hoefde ik daardoor dus ook niet op zondagavond terug te reizen, want ik was al waar ik moest zijn! Heel fijn zo voor een keer :) Zondagmiddag deden we boodschappen, keken we nog een aflevering Suits (nieuwe verslaving!!) en daarna bracht ik mijn vriend in mijn hardloopkleding naar de bushalte. Ik ging namelijk nog een rondje hardlopen!

 photo IMG_0685.jpg

De lucht kleurde prachtig terwijl ik aan het hardlopen was!

 photo IMG_0691.jpg

Als ik aan het reizen ben, heb ik altijd mijn e-reader bij me. Iedere minuut die ik kan lezen, pak ik mijn e-reader erbij!

Maandag was een super leuke dag. Na stage ging ik namelijk naar Amsterdam samen met lieve Jennie. En niet zomaar, nee, wij gingen namelijk naar Gavin DeGraw!

 photo IMG_0692.jpg

Eerst nog even gauw een broodje eten bij de Subway. We moesten best wel even wachten, grrr!

Het was zoooo ontzettend leuk! Gavin zingt live echt heel erg goed en de sfeer in de zaal was ook erg leuk. Oké, behalve al die stelletjes die elkaar zowat aan het opeten waren voor ons. En drie irritante mensen die de hele tijd aan het praten waren en niet eens naar het podium aan het kijken waren. Gelukkig gingen die mensen op een gegeven moment weg, thank God! Ondanks de stelletjes en de irritante mensen heb ik nog wel volop kunnen genieten van het concert hoor ;)

Ik had wat minder geluk met de trein vanuit Amsterdam Bijlmer ArenA. Die reed namelijk niet naar Utrecht waardoor ik 45 minuten op het station heb moeten wachten. Ach.. Ik was toch nog lekker aan het nagenieten van het concert :)

Dinsdag was een drukke dag op stage. Ik heb weer veel dingen voor het nieuwe nummer van Fabulous gedaan. Het wordt zo leuk!!

 photo IMG_0733.jpg

Diner! Lekkere couscous (die mama heeft gemaakt en in een bakje heeft gedaan voor in de vriezer, zo lief!) en ik maakte er nog een avocadosalade bij. Yum!

 photo IMG_0738.jpg

Ondertussen het filmpje kijken van Lizzy dat ze online zette. Wat een powerlady! Ik ben trots op je lieverd!

Daarna was het tijd om een rondje hard te lopen met Rinske. We gingen goed van start, maar ik kreeg heel erg kramp in mijn kuiten en in mijn scheenbeen. Aahhh dat kan ik niet gebruiken!!

 photo IMG_0740.jpg

Woensdagavond werkte ik aan mijn blog, lakte ik mijn nagels en keek ik een aflevering The Vampire Diaries.

 photo IMG_0742.jpg

Lekkere kiwi gold eten op stage :)

 photo IMG_0744.jpg

Ja, de lunch is nog steeds to die for!!!

 photo IMG_0754.jpg

 photo IMG_0756.jpg

 photo IMG_0758.jpg

Donderdag ging ik na stage terug naar Brabant. Ik ging namelijk samen met mijn zusje naar de voorstelling van Paulien Cornellise ‘Maar ondertussen’. Wat is zij ontzettend geestig zeg! We hebben erg gelachen. Thanks sis voor het verjaardagscadeau!

 photo IMG_0768.jpg

The next morning: om kwart over 7 de bus. Slaapkop!

Vrijdagavond ging ik samen met een vriendin uiteten nog voor mijn verjaardag! We gingen naar Merlijn in Oosterhout waar je ‘magic bites’ kunt doen. Allemaal kleine hapjes bestellen voor een bepaalde prijs en je kunt alles door elkaar bestellen. Je kunt beginnen met een toetje en eindigen met een hoofdgerecht: wat je maar wil. Zo lekker!

 photo IMG_0782.jpg

Lekker ontbijtje!

Zaterdag kreeg ik mijn startnummer binnen voor de Singelloop in Breda. Ik ben ingedeeld in het voorste startvak omdat ik een paar maanden geleden nogal een optimistische tijd had ingevuld, HAHA! 27 minuten, nou dat ga ik nooit redden. Ik ga voor sneller dan mijn tijd in Meerssen: 32.31 :)

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 28 september 2014 / 05:18

  Leuke foto’s, die e-readers van sony zijn zooo fijn!

 2. 28 september 2014 / 05:40

  Leuke foto’s weer zeg! Fijn dat je stage voorbij vliegt! Lijkt me ook een hele leuke klus, schijven voor leuke bladen!

  • Tedje
   Auteur
   28 september 2014 / 13:31

   Dat is het ook! Heb het zo naar mijn zin!

 3. Jeanne
  28 september 2014 / 09:47

  Gaat heus wel lukken a.s.zondag hoot Tedje

 4. 28 september 2014 / 10:01

  Wat ’n leuke foto’s! En spannend je startnummer, ah die 27 minuten… Wie weet?! ;-)

  • Tedje
   Auteur
   28 september 2014 / 13:32

   Haha nou, dan moet er een wonder gebeuren denk ik!!

 5. 28 september 2014 / 10:07

  Ben benieuwd naar je tijd voor de wedstrijd, het komt vast wel goed! ^_^ Je avocado salade ziet er zoooo lekker uit.

 6. 28 september 2014 / 10:42

  De avocadosalade ziet er erg lekker uit, leuk overzicht!

 7. 28 september 2014 / 10:50

  Wat heb jee veel leuke dingen gedaan deze week! Dat concert ziet er erg leuk uit!
  liefs

 8. 28 september 2014 / 11:59

  Leuk overzichtje! Gaaf dat je Gavin Degraw bent geweest, ik vind hem ook super!

 9. 28 september 2014 / 13:39

  Wat een leuke foto’s! Paulien Cornelissen lijkt me ook leuk om een keer een show van mee te maken, haar boeken vind ik altijd wel erg leuk :)

  • Tedje
   Auteur
   28 september 2014 / 20:45

   Ah, thanks voor je lieve compliment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *