Take a look at my life: September #4

 photo talamlseptember4.jpg

Een dagje later dan normaal, want gisteren vierde ik mijn vierde blogverjaardag! Hiep hiep hoera! Deze maand komen er echt hele leuke winacties online, dus stay tuned! Maar eerst even terug naar afgelopen week!

 photo IMG_8546.jpg

Zondag hadden mijn vriend en ik een lazy Sunday. We keken drie afleveringen Sense8 op Netflix met heel veel thee. We wilden ook nog een stuk wandelen, maar ik was door mijn rug heen gegaan en had er echt super veel last van! :(

 photo IMG_8554.jpg

Monday @ the office. De planner van Hema gebruiken we echt super veel om berichten mee in te plannen en om aan te geven welke artikelen het goed hebben gedaan.

 photo IMG_8567.jpg

Ik schreef weer een artikel over Snapchat op Dutchcowboys. Inclusief prachtige selfies. Volgen jullie mij trouwens al op Snapchat? Daar plaats ik de hele dag door foto’s! (teddlicious)

 photo IMG_8569.jpg

Zondagavond reed ik weer naar huis vanaf Maastricht en ’s avonds las ik nog even in Portret van een vrouw, het nieuwe boek van Jojo Moyes dat afgelopen week uitkwam. De recensie lees je op Adorable Books (+ een leuke winactie!).

 photo IMG_8582_1.jpg

Dinsdag moest ik ’s middags naar school om een presentatie te geven over het afstuderen. Leuk om weer eens op school te zijn, maar het voelde ook zo gek! Na de presentatie dook ik nog even gauw een paar winkels. Ik zag deze Maison Scotch jas bij Man at Work, maar er zat wol in en daar kan ik niet tegen :(

 photo IMG_8580.jpg

Ik kocht deze blazer en een heerlijke dikke sjaal bij Zara.

 photo IMG_8585_1.jpg

Geshopt bij Zara!

 photo IMG_8654.jpg

Lizzy kwam gezellig naar Tilburg! We spotten deze mega fluffy vesten bij Pull & Bear.

 photo IMG_8586.jpg

 photo IMG_8587.jpg

 photo IMG_8594.jpg

Daarna kwam Lizzy, maakten we outfitfoto’s (die jullie deze week op mijn blog wel zullen zien) en sloten we af met sushi bij Mo-Jo. Heerlijk!

 photo IMG_8655.jpg

Ik bracht Lizzy nog even naar het station met mijn auto, want het regende ZO ontzettend hard! Het was een super gezellige middag/avond. Heerlijk bijgekletst en lekker gegeten!

 photo IMG_8598.jpg

Good morning! Tijd om naar het werk te gaan.

 photo IMG_8607.jpg

Yeah, de nieuwe Fabulous by Douglas is uit en er staat weer een artikel van mijn hand in! Het artikel gaat over shapen :)

 photo IMG_8613.jpg

Woensdagavond ging ik naar de zumba!

 photo IMG_8618.jpg

Donderdagavond spendeerde ik de hele avond met een boek bij de open haard. Oh, heerlijk!

 photo IMG_8628_1.jpg

TGIF! Vrijdag aten we frietjes, lekker hoor!

 photo IMG_8631_1.jpg

Zaterdag zijn mijn ouders en ik de hele dag bezig geweest met mijn kamer. Mijn vriend woont vanaf dit weekend voor een tijdje bij ons en we hebben de kamers even wat anders ingedeeld. Wat voorheen de kleedkamer van mijn zusje en mij was, is nu onze slaapkamer. In mijn vorige slaapkamer staan nu twee bureau’s, een bank, wat kastjes en er moet ook een tv komen, zodat we ons eigen huiskamertje hebben :)

 photo IMG_8633.jpg

Geniale verpakking!

 photo IMG_8645.jpg

Deze blouse kocht ik trouwens ook nog bij Zara!

 photo IMG_8649.jpg

Sundaymorning breakfast <3

Succes weer op school of op je werk deze week!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 28 september 2015 / 09:32

  Wat een leuke foto’s van je weekje! Je hebt leuke dingen gedaan en ah sushi! Wat heb ik daar veel zin in zeg, haha. Je blouse van Zara is ook erg mooi!

 2. Jeanne
  28 september 2015 / 21:35

  Leuke grijze jas staat je goed, gezellig weekje!!!

 3. 30 september 2015 / 19:05

  Nog gefeliciteerd met je vierde blogverjaardag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *