Take a look at my life: September #4

markthal

En toen was er weer een week voorbij! Ik loop een beetje achter wat betreft de Take a look at my life, dus deze is nog van vorige week, de week nadat we terugkwamen van vakantie! Ik gaf workshops met Adorable Books en ik ging naar de bioscoop. Kijk je mee? 

giornale-eindhoven

Samen met mijn ouders en mijn vriend gingen we uiteten bij Giornale in Eindhoven. OMG! Echt een aanrader. Je kunt allemaal kleine gerechtjes bestellen. Hier ga ik sowieso nog een keer naartoe.

teddlicious

De nieuwe Cosmopolitan lezen en ik werd verliefd op deze foto. Zo zonde van alle make-up, al zou ik dit zelf ook een keer heel graag willen doen. Het resultaat is in ieder geval heel leuk! // Le boyfriend heeft avonddienst en dat betekent dat ik alleen moet eten! Ik maakte een super lekkere salade met zalm. Recept komt binnenkort op mijn blog!

img_6736

Mijn zusje kwam eten in Eindhoven. Ik maakte spaghetti met rode saus en zongedroogde tomaten. Super lekker. Ook daar komt een recept van online :-) #kokenmetteddlicious

img_6739

Als toetje namen we een Pumpkin Spice Latte bij Starbucks. Die we gratis kregen omdat we teveel geld terugkregen. Waar we later pas weer achterkwamen. Oeps.

img_6743

Daarna liepen we door naar Pathé, want we gingen naar Bridget Jones’s Baby! Wat hebben we gelachen, hij was zo leuk! Het was sowieso een super gezellige avond, echt een sisternight!

img_6748

Woensdag, donderdag en vrijdag werkte ik weer op kantoor!

teddlicious-2

Mijn zusje stuurde deze foto nog door. Eerst foto’s maken en dan pas eten. *Life of a blogger*. Maar dit was speciaal voor jullie, want er komt namelijk een recept aan van de spaghetti! // Ik sliep een nachtje thuis.

peugeot

Ik moest namelijk naar het hoofdkantoor van Peugeot voor een interview voor het werk. Wat een prachtig kantoor, echt heel mooi! // Mijn auto viel totaal niet uit de toon op de parkeerplaats. Ik ben trouwens nog steeds super blij met mijn Peugeot 107. Ik race er overal mee naartoe!

img_6778

Donderdag ging ik sushi eten met Denise, Ramona en Marloes. Het was zo gezellig! We aten trouwens bij Sumo Oriental in Breda, echt súper lekker! Veel lekkerder dan de gewone Sumo.

img_6753

Ik ontving het nieuwe boek van Chantal van Gastel dat ze samen met haar zus Priscilla schreef: Zonder jou. Ik ben er al in begonnen en hij is tot nu toe heel erg leuk.

img_6759

Bezig met een freelanceklus voor KLM.

img_6796

YAY! Vorige week zaterdag gaven we met Adorable Books workshops in de bibliotheek in Rotterdam. Super leuk!

img_6816

Tussendoor even naar de Markthal.

img_6805

Om broodjes carpaccio te eten.

img_6814

En donuts. Lekker!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *