Take a look at my life: September #4

Take a look at my life: September #4

 photo CollageImage4.png

En het is nu officieel herfst! De winterjassen kunnen van zolder gehaald worden en het duurt niet lang meer of ik heb mijn UGG’s weer aan. Brr, wat was het deze week fris! Afgelopen week was een leuke week voor mij, want ik onderging onder andere een hannah Xperience in Voorthuizen!

This is what they call sunday morning breakfast! Lekkere scones, muffins en versgeperste jus d’orange.

Even een snelle mini-outfit of the day! Ik heb mijn favoriete zwarte colbertje weer uit de kast getrokken samen met mijn nieuwe zwarte Supertrash broek (die denk ik groot favoriet gaat worden dit seizoen).

Maandag had ik zin in iets, maar ik mocht niks ongezonds van mezelf pakken. Ik maakte deze lekkere, en bovendien super gezonde salade met tomaat, komkommer en een beetje dressing.

 photo IMG_3743.jpg

Voor mijn minor moet ik dit doorploegen: Communicatie Handboek. Wat mij dan gelijk opvalt is de lelijke spinnenpoten mascara en lelijk gelakte nagels.

 photo IMG_3748.jpg

Reading reading reading….

Maandag zag ik een prachtige dubbele regenboog vanuit het raam. Ik kreeg hem niet zo goed op de foto, maar de kleuren waren super intens en hij was ook nog eens helemaal mooi rond. Of ja, eigenlijk half rond natuurlijk.

 photo IMG_3759.jpg

Te schattige vijltjes van Essence.

Sinds ik mijn e-reader heb, neem ik hem overal mee naartoe. Ik zit in de trein te lezen, als ik aan het wachten ben op de trein, als ik te vroeg ben op school, noem het maar op. Echt super handig hoor, zo’n ding. Voor mij is het echt een uitvinding. Op dit moment lees ik De Wraak van Prada, het vervolg op De Duivel Draagt Prada. Super leuk boek tot nu toe. Een recensie kun je binnenkort verwachten op Adorablebooks.nl.

Oh wat ben ik dit verliefd op dit kleurtje Dancing Nails van Sinful Colors dat ik afgelopen vakantie in Frankrijk kocht.

 photo IMG_3767.jpg

Een leuk pakketje van sieradenwebshop NovaSenza.nl ontvangen!

Selfie time! Op deze foto draag ik de ketting van NovaSenza.nl. Ik kreeg op Instagram heel veel vragen over de ketting. Inmiddels is hij te koop voor €13,95. Binnenkort horen jullie iets heel leuks wat te maken heeft met deze shop.. Meer zeg ik niet!

 photo IMG_3769.jpg

Het schakelarmbandje en de kraaltjesarmband met knoop. Erg leuk!

Ik heb de nieuwe software iOS 7 op mijn iPhone geïnstalleerd. Ik vind het wel even wennen, maar het ziet er allemaal erg goed uit!

Donderdagavond ging ik met drie lieve vriendinnetjes van mijn opleiding tapas eten in Tilburg. Lekker!

 photo IMG_3798.jpg

Healthy breakfast! Yoghurt met muesli en banaan en een kop groene thee.

 photo IMG_3800.jpg

Vrijdag ging ik samen met Ramona naar Voorthuizen. Ik kreeg namelijk een hannah Xperience! Ramona ging mee om te filmen en foto’s te maken.

Wauw, wat een super mooie locatie!

 photo IMG_3804.jpg

In de wachtkamer. Wat was het mooi daar!

Met Ramona, mijn personal fotograaf en filmer! ;) Het was ontzettend gezellig, ook in de auto en we hebben heel veel gelachen. Super leuk dat je mee was Ramoon!

 photo IMG_3810.jpg

Op de terugweg had ik niet zo’n geluk. Ramona zette mij rond half 4 af op station Amersfoort, want de bedoeling was dat ik na de hannah Xperience (die overigens echt heerlijk was! Binnenkort meer hierover) met de trein naar Maastricht zou gaan, naar mijn vriend. Toen ik op het station was, wilde ik mijn ov-kaart uit mijn portemonnee pakken en tot mijn grote schrik bevond het pasje zich niet in mijn portemonnee. Stress! In paniek belde ik mijn moeder en vroeg of mijn ov-kaart toevallig thuis was. En ja hoor, hij zat in mijn jaszak van de jas die ik de dag ervoor aan had. Shit. Daar stond ik dan op station Amersfoort.
Ik besloot om eerst maar naar huis te gaan om mijn pasje op te halen. Als ik namelijk een kaartje moest betalen naar Maasticht en maandag weer van Maastricht naar Breda was ik heel veel geld kwijt. Ik kocht een kaartje naar Breda en na twee keer overstappen stond ik twee uur later in Breda. Met mijn vader sprak ik af dat hij mijn pasje zou komen brengen op het station. Ik at gauw een vies frietje met veel te veel mayonaise en de trein naar Eindhoven ging om 18.21. Drie kwartier later kwam ik in Eindhoven waar ik moet overstappen. Je hebt altijd twee minuten om over te stappen, maar de trein vertrekt aan de andere kant van het perron, dus meestal is dat geen probleem. Echter had de trein van Breda naar Eindhoven vertraging, dus ik had de aansluiting gemist. Ach, dat kon er ook allemaal nog wel bij. Ik was pas vanaf half 4 onderweg.. Om half 9 was ik dan eindelijk op station Maastricht. Om een lang verhaal kort te maken: ik heb er 5 uur over gedaan om van Amersfoort naar Maastricht te komen, terwijl dat normaal nog geen twee en een half uur duurt. Een hele reis door Nederland gemaakt dus! Gelukkig had ik mijn e-reader meegenomen!

Dat was me het weekje wel! Vrijdagavond plofte ik met een film op de bank bij mijn vriend thuis en zaterdag werkte ik aan school en aan mijn blog.

Hoe was jullie week?

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

24 Reacties

 1. 22 september 2013 / 09:26

  Ziet er weer super leuk uit Tedje!

 2. Jeanne
  22 september 2013 / 11:13

  Leuke en moeizamen week, leuke ketting echt mooi

 3. 22 september 2013 / 11:26

  Jeetje wat een pech op de terugreis van de Hannah experience, 5 uur reizen over zo’n stukje is echt heeeel erg vervelend! Wel heel erg gezellig dat Ramona mee ging naar de experience!

  • 22 september 2013 / 11:27

   Oh ik schrijf het twee keer fout haha, Xperience :p

 4. 22 september 2013 / 11:45

  Leuk om te zien! En tsja treinen, die doen nooit wat jij wilt hahah!

 5. 22 september 2013 / 11:52

  Wat een leuke en afwisselende foto’s! Je hebt trouwens een heerlijk ontbijt op ;-)

 6. 22 september 2013 / 13:03

  Leuke foto’s!
  Dat boek dat je moet doorlezen van communicatie is geschreven door een leraar van mij ^^ & natuurlijk de vader van Yara (This chiks got style)
  Heel mooi lakje trouwens!
  Liefs, Esmée

 7. 22 september 2013 / 18:27

  Leuke foto’s! Ik vind de ketting erg mooi! Wel erg balen van de trein!

 8. 22 september 2013 / 21:09

  Super fijne foto’s en wat een mooie tijd heb je achter de rug. Ben benieuwd naar je recensie over de wraak van prada, ik ga het ook binnenkort lezen. Ben benieuwd!

 9. 22 september 2013 / 22:02

  Wat balen zeg dat je je OV kaart niet in je portemonnee had zitten. Ik liet hem ook te vaak in mijn jas zitten, waardoor ik ook te vaak voor de bus heb gestaan zonder ov kaart op zak. Wat een prachtige sieraden van Nova Senza!

 10. 23 september 2013 / 10:58

  Wat een leuke foto’s maar wat balen van je ov

 11. 23 september 2013 / 11:31

  Leuke foto’s Tedje! Wat naar van die super omweg naar je vriend! Dan kan je soms zo balen. Verder super leuke foto’s en ben echt benieuwd naar de Hannah Xperience! Het begint wel echt een begrip te worden zeg!

 12. 23 september 2013 / 12:53

  Leuke foto’s! Wat een pech met de trein, gelukkig had je je e-reader. :) Ben erg benieuwd naar zo’n Hannah Xperience.

 13. 24 september 2013 / 16:16

  Tof lijstje, mooie foto’s! Ben benieuwd naar je experience ;-)

 14. Amanda
  25 september 2013 / 20:43

  Wat zie je er mooi uit op die selfie! Leuke foto’s, ben erg benieuwd naar hannah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *