Take a look at my life: September #5

Take a look at my life: September #5

 photo CollageImage5.png

Jeetje, nu is het alweer bijna oktober. Time flies when you have fun blogging! Afgelopen week was druk, maar erg leuk!

Vorige week zaterdag hadden we een soort vakantiereünie om foto’s van de vakantie in Italië terug te kijken. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje :)

Schoonmoeder was weer aan het bakken geslagen en maakte deze lekkere appeltaart!

Zondagmiddag gingen mijn vriend en ik even Maastricht in. Ik kocht bij Zara de legergroene broek (die ik zeker weten heel veel ga dragen) en bij H&M een grijs en zwart hemdje (altijd handig!!) en heerlijke fluffy sokken. Die kon ik echt niet laten liggen!

 photo IMG_3817.jpg

Dit vest zag ik bij de Sting. Uiteindelijk niet gekocht, maar nu misschien toch wel een beetje spijt van. Zo lekker, zo’n comfy vest..

 photo IMG_3818.jpg

We aten even gauw iets bij Bufkes. Ik nam het broodje ‘Werrem Sjink’, oftewel, warme ham op z’n Limburgs. Ik heb nu meer dan vijf jaar een relatie met mijn vriend, dus het Maastrichtse dialect versta ik helemaal. Praten doe ik het niet, maar af en toe komt er wel eens een Limburgs zinnetje tussendoor ;) En ze hadden hier trouwens Fanta Lemon, mijn favoriete vakantiedrankje!

 photo IMG_3827.jpg

De ouders van mijn vriend hebben zo’n mooie schaal waar je theelichtjes in kunt zetten. Pretty!

Armcandy of the day! Drie armbandjes van Biba en de schakelarmband is van Novasenza.

 photo IMG_3832.jpg

Lezen in de trein! Op dit moment ben ik bezig met Onvoltooid Verhaal van Tatiana de Rosnay, de schrijfster van Haar naam was Sarah.

Afgelopen week kwam het interview online dat ik had met WieWatHaar. Je kunt het interview hier lezen. Ik vind het een heel leuk interview geworden!

Dinsdag had ik een fotoshoot samen met vriendinnetje en klasgenootje Elodie. Ze maakt in haar vrije tijd onder andere portretfoto’s en familiefoto’s, super leuk! De foto’s die gemaakt zijn zullen in de loop van de tijd op mijn blog verschijnen. Hier alvast een voorproefje :) Ik ben er heel blij mee!

Stokbroodje met roomkaas, bieslook en komkommer for lunch :)

 photo IMG_3858.jpg

Woensdag ging ik samen met vriendinnetje en studiegenootje Marisca naar de film Paranoia. Ik had vrijkaartjes en we besloten ’s middags te gaan. We zaten met z’n vijven (inclusief wij twee) in de bioscoop, lekker rustig dus. De film zelf was niet veel soeps, maar Liam Hemsworth speelde erin, dus dat maakte al een hoop goed.

 photo IMG_3859.jpg

’s Avonds maakten we sushi! Dat was voor mij de eerste keer, maar Mariska had het gelukkig al vaker gedaan. Het was echt heerlijk en super gezellig.

Ik plaatste deze flashback foto op Instagram, omdat je kans kunt maken op een MyNewBag tas tijdens de laatste winactie van de september winactiemaand! Dit is de Céline bag die ik zelf heb. Ben er nog steeds zo blij mee!

Donderdagavond keek ik de eerste twee afleveringen van seizoen 2 van The Vampire Diaries. Wat een verslavende serie, echt heel erg leuk.

Vrijdag ging ik samen met Ramona naar het Pupa event in Amsterdam. Onderweg reden we even langs de Starbucks. :)

 photo IMG_3884.jpg

Amsterdam is mooi! Helemaal met de zon die zo lekker scheen afgelopen vrijdag.

Entree van het Pupa event bij het Westerpark.

 photo IMG_3886.jpg

Bij binnenkomst kregen we een gezond, maar lekker hapje! Aardbeien, frambozen en besjes bedekt met een laagje poedersuiker. Daardoor misschien niet heel gezond meer, maar hey, het fruit is gezond!

 photo IMG_3897.jpg

We kregen ook nog een lekkere macaron! Deze foto is gemaakt door Rosan.

 photo IMG_3888.jpg

Vlak voor de presentatie begon.

 photo IMG_3889.jpg

Swatches van de nieuwe lipproducten en oogschaduws! Ziet er goed uit toch?

Wat is de Pupa Princess lijn prachtig! Vooral dat palette, wauw. Ik smelt!

Ik kreeg deze week ook een hoesje voor mijn iPhone 5 binnen van Smartphonehoesjes.nl. Die aztec print vind ik zo leuk en vrolijk! Heb er ook al meerdere complimentjes over gehad, super leuk. Op de site kun je trouwens ook nog andere iPhone 5 accessoires bestellen, zoals een Touch handschoen. Ideaal voor de winter die eraan zit te komen.

Verder ben ik gewoon twee dagen naar school geweest. Daar maak ik eigenlijk nooit foto’s. Dit weekend is het kermis bij ons in het dorp. Wij wonen er vlakbij, dus we hebben weer veel geluidsoverlast. Ik ben niet zo’n kermisganger eigenlijk. Het enige dat ik leuk vind is de oliebollenkraam, de frietkraam en de Kamelenrace! ;)

Hoe was jouw week?

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

30 Reacties

 1. 29 september 2013 / 07:03

  Hele leuke foto’s, die sushi ziet er echt heerlijk uit!

 2. 29 september 2013 / 07:10

  Wat een leuk overzicht! :-) Dat vest ziet er heerlijk uit. ’s Avonds lekker in wegkruipen op de bank ;-) Ik kan me indenken dat je er spijt van hebt dat je het niet hebt gekocht.

 3. 29 september 2013 / 08:12

  Super leuk om te zien. De food foto’s: jummie! Het ziet er allemaal heerlijk uit:)

 4. 29 september 2013 / 09:28

  Bufkes! <3
  Haha, daar heb je echt de allerlekkerste broodjes!
  Ik kom zelf ook uit Limburg, maar woon nu in Utrecht vanwege mijn studie.
  ik mis daar nog steeds de overheerlijke broodjes! ;p

 5. 29 september 2013 / 10:33

  Ik ben super benieuwd naar de foto’s van de shoot! En je tas is zo gaaf!

 6. 29 september 2013 / 11:29

  ik vind je sokken geweldig en zo cute, ik wil ze ook! :D en ja de Vampire Diaries is zooo gaaf!! :) ik ben nu aan het wachten tot seizoen 5 begint, spannend!! :D
  super leuke foto’s allemaal <3

  Liefs
  Marjolein

 7. 29 september 2013 / 11:37

  erg leuke foto’s! je leren jasje van op die fotoshoot-foto is ook heel mooi!

 8. Amanda
  29 september 2013 / 11:46

  Leuke week! Dat jasje staat je te gek!

 9. 29 september 2013 / 11:57

  Ohhh dat vest was juist zo enorm leuk! Of was hij ook redelijk duur? Verder weer leuke foto’s, ik vind een lege bioscoopzaal altijd zo heerlijk. Fijne week weer!

 10. 29 september 2013 / 12:37

  Leuke week heb je gehad :) en wat leuk dat je naar het Pupa event mocht. En Vampire Diaries is zooo leuk! Ik ben helemaal bij dus ben aan het wachtenop het nieuwe seizoen in Amerika

 11. 29 september 2013 / 13:44

  Ja bedankt, spontaan zin in appeltaart nu ;)

 12. 29 september 2013 / 21:06

  Superleuke foto’s :) , ben dol op dit artikel. Je hebt weer leuke dingen gedaan.

 13. 29 september 2013 / 21:13

  Leuke foto’s!!
  De vampire diaries is verslavend dus wees gewaarschuwd :)

  XxX

 14. 29 september 2013 / 23:04

  Wat sta je mooi op dat portret!
  En dat palette van Pupa, ohmy ohmy!

 15. Ilona
  30 september 2013 / 09:55

  Wow dat oogschaduw palette!! Wanneer is die collectie te koop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *