Take a look at my life: september

Schermafbeelding 2017-09-22 om 16.07.33

De vakantie is voorbij, geen fijne zomerse kiekjes meer in de weekoverzichten dus! Afgelopen week ging ik weer back to work, kijk je mee? 

IMG_4049

Foto’s maken voor Adorable Books. Ik las op vakantie 7 boeken, dus ik heb weer een heleboel recensies die ik kan gaan maken. Nazomer van Esther Verhoef vond ik een hele verrassende roman! De recensie lees je hier.

IMG_4051

Nieuwe magneten voor bij de verzameling!

IMG_4052

Hallo Breda! Vrijdagavond sprak ik met vriendinnen af, super gezellig! Alleen de reden was minder leuk: lieve Elodie gaat verhuizen naar Curacao! Super gaaf natuurlijk, maar we gaan haar wel missen. Mocht je haar avonturen willen volgen, ze heeft een blog!

IMG_4056

We aten bij de Suikerkist en ik nam een hamburger. Lekker!

Zaterdag was ik bij mijn familie in Brabant. Ik ging ’s middags op bezoek bij een vriendin die ik al veel te lang niet had gezien en ’s avonds vierde mijn tante haar verjaardag. Zo gezellig om weer met de hele familie bij elkaar te zijn.

IMG_4070

Zondagochtend ging ik op bezoek bij mijn oma en daarna reed ik naar Breda, want ik ging sushi lunchen met een vriendin nog voor mijn verjaardag. Dat smaakte (zoals gewoonlijk) weer érg goed en het was heel gezellig.

IMG_4076

Daarna liep ik door naar het Chassé theater want ik ging samen met mijn moeder, zusje en mijn nichtjes naar Het Zwanenmeer. O my god, wat was dat mooi! Zo indrukwekkend om 48 ballerina’s in witte tutu’s bij elkaar te zien. En die muziek, prachtig!

IMG_4042

Foto’s maken voor mijn blog met een stukje Tony’s. Ik ben niet zo kapot van deze smaak, maar wel grappig om eens geprobeerd te hebben!

IMG_4101

In deze Chapeau Magazine staat een heel gaaf artikel van mijn hand!

IMG_4147

Ik interviewde 6 aanstormende modellen. Enneh, het blijft gewoon leuk om je naam in een magazine te zien staan :-)

IMG_4148

Zo’n gave productie geworden!

IMG_4105

Drie weken niet gesport, ik moet er weer aan geloven! De bootcamp was wel weer erg leuk, ik ben altijd blij als ik weer ben geweest :-)

IMG_4094

Foto’s maken voor mijn blog! En zo ziet het er dan uit. Benieuwd naar het resultaat? Die staat op mijn Instagram-account. Volg je me daar al?

IMG_4114

Yay voor de herfst! All black everything (oke, met rode blouse)! Op weg naar een interview in de stad.

IMG_4130

Een bezoekje aan de Dominicanenkerk kon natuurlijk niet ontbreken. Wat mij betreft de mooiste boekwinkel OOIT.

IMG_4144

Vrijdagochtend ging ik voor een freelanceklus naar het bloemenevent Fleuramour in België. Ik hou van deze setting! Altijd zo leuk op een event als een bedrijf dit doet. Heel slim ook, iedereen wil ermee op de foto.

IMG_4139

Kijk even hoe prachtig dit is <3

IMG_4149

Ik kreeg de nieuwe collectie van Essie binnen! Binnenkort een review op mijn blog :-)

Vrijdagavond luidden mijn vriend het weekend in met pizza en film op de bank, beste combinatie!

Fijn weekend! 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 24 september 2017 / 09:12

  Wat een fijne dingen heb je gedaan en gegeten! Ik vind Dominicanen ook echt prachtig, een heel bijzonder stukje Maastricht is dat.

  • Tedje
   Auteur
   25 september 2017 / 09:45

   Ja, echt mijn favoriete plek! Ik kom er zo graag!

 2. 25 september 2017 / 09:31

  heel leuk die nieuwe collectie van essie en yummy die sushi en burger van de Suikerkist

  • Tedje
   Auteur
   25 september 2017 / 09:45

   Haha, lekker he! Ik krijg er weer honger van als ik er naar kijk :-)

 3. 25 september 2017 / 14:00

  Toch nog héél veel leuke kiekjes hoor, ondanks dat ze wat meer herfstachtig zijn! Vind je outfit met de rode blouse echt super leuk én die hamburger oooh.. daar heb ik nu super veel zin in!

 4. 26 september 2017 / 13:04

  Oh, jij hebt ook een magnetenverzameling! Wij ook, hehe.
  Toffe herfstoutfit, trouwens. Helemaal mijn ding! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *