Take a look at my life XXL – Kefalonia & Rome

kefalonia-rome

Hallo, daar ben ik weer! De laatste Take a look at my life verscheen eind augustus, hoog tijd om jullie bij te praten over de afgelopen weken dus. In deze Take a look at my life XXL laat ik kiekjes zien van mijn vakantie naar Kefalonia in Griekenland met mijn vriend en van de citytrip naar Rome met een vriendin! 

1

We vlogen om 5 uur vanaf Schiphol, dat betekende dat we om 1 uur ’s nachts weg moesten rijden vanaf Maastricht. We gingen op tijd naar bed zodat we nog een paar uurtjes konden slapen. // Midden in de nacht een broodje roomkaas van La Place eten. Dat ging er wel in, lekker!

2

Hallo Griekenland! De reis ging dus naar Kefalonia, een eiland boven Zakynthos waar we vorig jaar zijn geweest. // We haalden de auto op die we hadden gehuurd en gingen vervolgens op de boot (met de auto!) naar de andere kant van het eiland.

4

We boekten via Eliza was here voor het appartement Mezzao. Wat zag het er gelijk al leuk uit! Kijk die gekleurde deuren en muren, zo mooi!

3

Een indruk van de kamer en de badkamer, was allemaal prima!

5

En het zwembad met uitzicht op zee, heerlijk! // Eten bij Ladokolla, zo lekker! We zijn daar later nog eens terug naartoe gegaan.

6

Met de auto ontdekten we de mooiste stranden van Kefalonia. Dit is Petani Beach, echt heel mooi!

7

Op een strandje in de buurt van Sami, paradijs op aarde hoor! // Zo fijn om samen met mijn vriend op vakantie te zijn <3

8

We eten aan de haven in Sami met een prachtig uitzicht op de bergen met de ondergaande zon.

9

We eten ook een keer in Lixouri waar deze mini kitten steeds bij ons aan tafel komt schooien. Zo cute! // Even een foto voor ons te fotogenieke appartement.

10

We hebben heel veel van het eiland gezien en dat kwam omdat we een auto hadden, zo leuk! Ik ging ook een stukje rijden door de bergen, pfoe! Dat is wel even andere koek langs steile afgronden en over hobbelige wegen waar zomaar een kudde geiten om de hoek kan staan. // Kijk hoe mooi dit uitzicht is, ik kreeg er echt geen genoeg van!

11

Een dagje naar Argostoli, de hoofdstad van het eiland. // Het bekendste strand van Kefalonia: Myrthos Beach. Kijk dat water!!!

12

Iedere dag kregen we een vers ontbijtje op ons terras. Hoe leuk! // Nog een fotootje in de bergen!

13

Uitzicht op de baai bij Assos, nog al zo’n leuk stadje. // Ik wil in dit huis wonen, OMG!

14

Dit is toch te fotogeniek voor woorden? Wederom in Assos! // De toeristische trekpleister van het eiland: De Melissani Cave. Heel mooi om eens gezien te hebben.

15

En wat doe je dan zoal op het strand? Lezen natuurlijk! Ik las in 11 dagen 6 boeken uit. // Dobberen in mijn donutzwemband.

16

Wat een heerlijke vakantie <3 // En toen moesten we alweer terug naar huis, huilen!

17

Ik was een paar dagen thuis en toen vertrok ik alweer naar Rome met vriendin Elodie! En home alone betekent: sushi bestellen. Ik had er zoveel zin in en het was ook mega lekker. // We vlogen naar Rome via Brussel Zaventem.

18

Ons eerste avondmaal: heerlijke pasta! // Rome is een groot openluchtmuseum. Overal waar je kijkt zie je immense en prachtige gebouwen.

19

We hebben een tour in Vaticaanstad gedaan, echt de moeite waard om meer te weten over Vaticaanstad, de basiliek en het museum! // Lunchen met antipasti, oh yeah!

20

De eerste twee dagen waren nog een beetje regenachtig (vandaar de trenchcoat), maar dat maakte het niet minder leuk…. // Colosseum by night.

21

We aten ijs bij een heerlijke ijssalon: Giolitti. Ik heb denk ik nog nooit zulk lekker ijs gegeten. En dat voor 2,50 per ijsje! // We ontbeten iedere ochtend bij Faro, dat bij ons om de hoek lag. Insta perfect cappuccino en croissants met chocolade.

22

Wij komen nog een keer terug in Rome… // Pizza eten bij Urban47, lekker!

23

We hebben zoveel van de stad gezien! We deden een fietstour via Bajabikes, erg leuk om te doen. // En we bezochten natuurlijk ook het Colosseum.

24

Rome is een prachtige stad, ik was er nog nooit geweest, maar oh wat is het de moeite waard! Hier wil ik zeker nog eens terug naartoe. // Aan alle leuke dingen komt een eind: we vlogen weer terug naar Brussel.

Dit zijn alleen de foto’s die op mijn telefoon staan, om jullie alvast een sneak peek te geven! Ik ga nog uitgebreide artikelen maken met tips over Kefalonia en Rome, dus die houden jullie nog van me te goed! Inclusief foto’s die ik met mijn camera heb gemaakt!

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 17 september 2017 / 08:21

  Wat een prachtige stranden! Hier wil ik ook wel eens naartoe :)

  • Tedje
   Auteur
   18 september 2017 / 10:24

   Het is écht een aanrader! Een prachtig eiland!

 2. 17 september 2017 / 09:09

  Wat een prachtige foto’s! Zo te lezen waren beide reizen heel geslaagd. Jullie appartement in Kefalonia zag er zo mooi (en fotogeniek) uit! En Rome blijf ik ook een geweldige stad vinden. Ik ben benieuwd naar je blogs met alle foto’s binnenkort :)

  • Tedje
   Auteur
   18 september 2017 / 10:25

   Dankjewel, Romy! Het was inderdaad een mega geslaagde vakantie!

 3. 17 september 2017 / 10:35

  Aah wat heerlijk! Over twee weken ga ik ook naar Griekenland, maar dan naar Corfu. Kan niet wachten

  • Tedje
   Auteur
   18 september 2017 / 10:25

   Wat leuk, Dionne! Heel veel plezier alvast en geniet er lekker van!

 4. 17 september 2017 / 11:55

  Rome is inderdaad ZO’N mooie stad, ik zou er ook heel graag weer terug naartoe willen <3

  • Tedje
   Auteur
   18 september 2017 / 10:25

   Ja, Rome is echt bizar mooi. Ik heb mijn ogen uitgekeken!

 5. 17 september 2017 / 14:41

  Heerlijk zeg, mooie foto’s ook allemaal kun je nog even lekker nagenieten.

  • Tedje
   Auteur
   18 september 2017 / 10:25

   Dankjewel, Annette! Inderdaad, dat is altijd zo leuk!

 6. Jeanne
  18 september 2017 / 07:45

  Leuk hè Tedje

 7. Tamara D
  19 september 2017 / 11:27

  Is het nou toeval dat de kaft van het boek Het paradijs exact hetzelfde is als jou foto?? Dat is heeel gaaf zeg!

  • Tedje
   Auteur
   20 september 2017 / 12:19

   Haha ja! Toevallig speelde dat boek zich af op Kefalonia! Grappig he! ;-) Toen we in Assos waren, had ik het boek niet bij me, anders had ik daar natuurlijk even een foto gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *