Take a look at my life XXL: terug uit Amerika, Pinkpop, Beyoncé en weekendje weg

Je girl is back! Ik ben inmiddels al ruim twee weken terug uit Amerika (al moet ik zeggen: het voelt veel langer) en ik heb nog helemaal niks van me laten horen op mijn blog. What a shame! Mijn vriend en ik hebben nog niet eens de tijd gehad (ja, echt waar) om de vakantiefoto’s terug te kijken. Ik had het meteen super druk met werk – deadlines overload! – en ik had meteen weer súper leuke dingen op de planning staan, zoals Pinkpop, het concert van Beyoncé en Jay-Z en toen gingen we ook nog eens een weekendje weg. Tijd om jullie bij te praten… 

We beginnen deze Take a look at my life in het regenachtige Amsterdam! Weer veilig geland vanuit Amerika. Ik ben bezig met het eerste deel van het reisverslag en die ga ik zo snel mogelijk online zetten. Ik hoop deze week nog.

Mijn ouders kwamen de dag nadat we terugkwamen op bezoek en brachten deze bloemen mee. Lief! Ik kreeg trouwens veel vragen op Instagram of ik last had van een jetlag: ja, behoorlijk! Hoofdpijn en misselijk en ik wilde slapen op tijden dat het licht was, haha! Na een paar dagen was het gelukkig over en zat ik weer in het ritme.

Back to the normal life…. Opgewarmde pasta eten en 13 Reasons Why seizoen 2 kijken! Wat een mega verslavende serie is dit, kijk jij het ook?

Na al het ongezonde eten in Amerika had ik behoefte aan groente. Veel groente.

De week nadat we terugkwamen uit Amerika had ik het meteen super druk met werk. Eerst lag er een zeer volle inbox op me te wachten en daarna stonden er wat deadlines van magazines op de planning. Ik heb letterlijk geen een foto gemaakt, want ik zat alleen maar achter mijn laptop en ’s avonds was ik steeds super moe door de jetlag en ging ik dus op tijd naar bed.

Vrijdag ging de wekker mega vroeg, want: we gingen naar Pinkpop! Vorig jaar was mijn eerste keer en ik vond het zo leuk dat ik dit jaar weer een heel weekend wilde. En leuk dat het was!

We stonden lekker ver vooraan bij The Script!

Ik werd geïnterviewd op de camping door Frank van 3FM.

Proost!

De eerste dag was het super mooi weer!

#fleekyladies

We hebben super veel optredens gezien, maar heel veel foto’s heb ik er niet van gemaakt. Bruno Mars was de afsluiter van het festival en wauw, dat was toch wel écht het hoogtepunt! Wat een geweldige show! We stonden in het voorste vak, best ver vooraan. Genieten! Daarna zijn we vanaf de camping terug naar huis gegaan en we schrokken allemaal behoorlijk toen we de volgende dag overal hoorden dat er een ongeluk was gebeurd bij een van de campings. Ik kreeg ook heel veel berichtjes van jullie op Instagram, super lief! Dankjewel daarvoor! Maar wij waren dus (gelukkig) al thuis toen het gebeurde.

Maandag en dinsdag ging ik weer aan de slag, er lag weer een hoop werk op me te wachten!

Maar dinsdagmiddag vertrok ik samen met mijn zusje en een vriendin naar de Arena in Amsterdam, want we gingen naar het concert van Beyoncé en Jay-Z!

Toen we aankwamen, was er nog super veel plek vooraan!! Uiteindelijk zijn we iets naar achteren gegaan, om zo een beter overzicht van het podium en de catwalks (ja, er waren er 2!) te krijgen.

We stonden alsnog súper dichtbij. OMG! Het was zoó gaaf, ik kan het niet eens in woorden beschrijven.

#foreveryoung <3 Wat een ge-wel-dig concert.

Ik bestelde een nieuw t-shirt in de sale van Fabienne Chapot. Aloha!

En ik nam een kijkje bij de nieuwe hotspot in Maastricht: Corner Bakery op het Vrijthof.

Het was zo lekker! Hier kom ik zeker nog eens terug!

Nog steeds aan het nagenieten van Pinkpop en On the Run….

Alsof het allemaal nog niet genoeg was ging ik afgelopen weekend met mijn schoonouders naar Giethoorn, waar we een bootje huurden en lekker gingen varen.

We hebben ontzettend gelachen om alle Chinezen die geen idee hebben hoe je een boot bestuurt. Die knallen echt overal tegenaan, hilarisch! Verder vond ik de omgeving van Giethoorn echt heel mooi. Er is een heel toeristisch stuk (waar je alle bootjes kunt huren), maar zodra je daar weg bent, kom je in een oase van rust. Heerlijk!

Zo. Nu zijn jullie weer op de hoogte van wat ik de afgelopen tijd allemaal heb uitgespookt. En nogmaals: de Amerika artikelen kunnen jullie heel snel verwachten….

Liefs,
Tedje

Pssttt… Volg jij mij al op Instagram?

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 26 juni 2018 / 09:43

  Wat een mega leuke foto’s allemaal zeg! Oh en ik weet precies hoe je je voelde, na Amerika had ik ook zoo veel zin in gezond eten!

 2. 26 juni 2018 / 11:08

  wat heb je toch een prachtig figuurtje!
  en wauw ik heb zo zitten janken bij 13 reasons why, ik zal nog niets verklappen maar the end… en ondertussen alles wat er gebeurd met jessica.. bah!

 3. 28 juni 2018 / 15:46

  Wat een drukke maar gezellige week heb je gehad zeg!

 4. 29 juni 2018 / 10:43

  Jetlag is a bitch, hé! En 13 Reasons Why is echt een goede serie. Het tweede seizoen is zo hard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *