Teddlicious bestaat 3 jaar!

 photo 3jaar.jpg

27 september 2011 maakte ik een domein aan op WordPress en plaatste ik mijn eerste artikel online onder de naam Teddlicious. Dat betekent dat mijn blog vandaag 3 jaar bestaat. Hoera hoera hoera!

Wauw. Eigenlijk heb ik hier gewoon geen woorden voor. Ik ben alweer drie jaar aan het bloggen! Iedere dag staat er weer een vers artikel voor jullie klaar en dat vind ik ontzettend leuk om te doen. En weet je wat ik nog meer bizar vind? Dat jullie gewoon steeds weer terugkomen op Teddlicious. Jullie vinden mijn artikelen blijkbaar leuk om te lezen en dat doet me echt heel erg goed.

From the beginning…
Ik krijg vaak de vraag hoe ik erop ben gekomen om te gaan bloggen. Nou, ik zal het jullie vertellen ;) Op de middelbare school kwam ik in aanraking met het fenomeen bloggen. Ik bezocht de site Girlscene regelmatig en daar plaatste Mascha van Beautygloss filmpjes op. Ik kwam op haar blog terecht en dat vond ik eigenlijk wel erg interessant. Via Mascha rolde ik van de ene blog naar de andere. Ik dacht: ik wil dit ook! Dit is echt iets voor mij, lekker schrijven over van alles en nog wat. Ik heb toen besloten om geen blog aan te maken. Ik had het nogal druk op het vwo en ik was bang dat ik het anders niet zou halen. Toen ik geslaagd was, ging ik journalistiek studeren. Daar kwam ik Danique tegen, die bij mij in de klas zat. Ik hoorde haar vertellen over haar blog en toen dacht ik: nu moet ik het gaan doen. Ik maakte een account aan op WordPress en Teddlicious was geboren!

Door mijn blog heb ik zoveel leuke meiden leren kennen waarvan er nu een paar zelfs hele goede vriendinnen van me zijn geworden. Zo ontzettend leuk!

Nog wat leuke feitjes op een rij
– Ik heb in drie jaar tijd meer dan 1100 artikelen geplaatst
– Jullie hebben in deze periode meer dan 20.000 reacties achtergelaten
– De meesten van jullie komen uit de provincie Noord-Brabant, Noord- en Zuid-Holland en Gelderland
– De minste bezoekers komen uit Zeeland
– Teddlicious wordt het meest bezocht via de browsers Chrome, Safari en Internet Explorer
– Jullie komen massaal op mijn blog via mobiele apparaten. De populairste zijn: de iPhone, iPad en Samsung Galaxy SIII
– Velen van jullie komen op mijn blog terecht via Bloglovin’. Leuk om te zien!
– Grappige zoektermen waardoor jullie op mijn site terecht zijn gekomen: tedjelicious, meidenfilms zoals she is the man, spannend kinderen voor het eerst met de trein (voor degenen die mijn site al heel lang volgen herinneren zich misschien mijn ‘eerste keer met de trein‘ artikel nog wel) , wat is lekker om bij carpaccio te eten, welke koffie halen bij Starbucks, teddlicious schoenen, teddlupicus (?).
– Mijn best bezochte artikelen van afgelopen jaar waren: another blogging tag, leuke meidenfilms en Een lange afstandsrelatie: hoe doe je dat?

Win win win! 
Ik wil jullie ontzettend bedanken dat jullie steeds weer terugkomen op mijn blog. Dat betekent echt heel erg veel voor me! Mijn blog is zo’n beetje mijn alles (oké, niet overdrijven, haha!) en ik werk er met heel veel plezier aan. Om jullie, mijn bezoekers dus, in het zonnetje te zetten, heb ik een aantal leuke winacties georganiseerd die de komende tijd online komen.

Heel veel liefs en een dikke knuffel aan jou,

Tedje

Volg:
Delen:

34 Reacties

 1. 27 september 2014 / 07:54

  Happy blog birthday Tedje! Gefeliciteerd, drie jaar! :)

 2. Moeders
  27 september 2014 / 08:06

  Lang zullen we lezen, lang zullen we lezen in de gloria!

 3. Wendy (B)
  27 september 2014 / 08:11

  Proficiat Tedje!
  ( En je hebt ook bezoekers uit België ;) )

 4. 27 september 2014 / 08:16

  Aaaaaah jeeeeeeesj jippieee! Super meid. Ben zo trots op je! Je doet het echt geweldig. Geniet van deze dag hihi.

 5. 27 september 2014 / 08:55

  Ah, wat grappig dat je ‘pas’ bent begonnen toen je ging studeren! Ik ben begonnen toen ik in de tweede zat geloof ik, haha. Maar ik ben dan ook alweer 5.5 jaar bezig :O Gefeliciteerd in ieder geval, en leuke feitjes!

 6. 27 september 2014 / 09:08

  Super leuk Tedje, gefeliciteerd! Ik volg je blog echt al lang, jij begon ongeveer gelijk met mij toen ik nog mijn oude blog had (iammili, hihi!) dus dat weet ik nog heel goed. Ik de tussentijd heb je je echt super goed ontwikkeld en de kwaliteit van je blog groeit met de dag vind ik! Keep up the good work :D (ik had gisteren mijn blogverjaardag en ik ben ‘m gewoon vergeten, oepsieee)

 7. 27 september 2014 / 09:17

  Heel erg gefeliciteerd meid, ik hoop dat je nog heel lang blijft bloggen!
  Liefs

 8. 27 september 2014 / 09:59

  Yay, gefeliciteerd! Drie jaar is echt al best wel lang, al ga ik er ook naartoe volgens mij. Over een maand heb ik mijn eigen domein twee jaar en dan is mijn blog tweeënhalf ofzo. Times flies when you’re having fun! Ik hoop dat je nog heel veel plezier aan je blog mag beleven, dan doe ik dat ook :)

 9. 27 september 2014 / 10:35

  Gefeliciteerd! En ik ben benieuwd naar de winacties! :)

 10. 27 september 2014 / 10:41

  Wat een leuke mijlpaal! Gefeliciteerd :D

 11. 27 september 2014 / 10:49

  Leuk om al die feitjes zo op een rij te zien! :)

 12. 27 september 2014 / 11:03

  Van harte gefeliciteerd met je blog lieverd! Je doet het hartstikke goed en mag absoluut trots zijn op wat je hebt bereikt!

 13. 27 september 2014 / 11:03

  Heel leuk! Gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 14. 27 september 2014 / 11:30

  Wat fijn dat je blog al 3 jaar bestaat. Ik heb hem nog maar pas ontdekt maar vind hem heel leuk!

 15. 27 september 2014 / 11:33

  Gefeliciteerd op naar nog meer blog jaren!

 16. 27 september 2014 / 12:03

  Wat super dat je al zo lang blogt! Gefeliciteerd en nog veel mooie blogjaren toegewenst :-)

 17. Joyce
  27 september 2014 / 15:21

  Gefeliciteerd en ga zo door! ik vind je blog errrug leuk!

 18. kylie
  27 september 2014 / 16:29

  gefeliciteeerd :) xx

 19. 27 september 2014 / 16:35

  Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan, whoehoe!

 20. 27 september 2014 / 17:20

  Gefeliciteerd met je blogjubileum! Op naar de volgende, dat je er maar net zoveel plezier aan mag beleven als de afgelopen jaren! Liefs xxx Denise

 21. 27 september 2014 / 17:55

  Hoe tof! Volgens mij zijn deze 3jaar werkelijk voorbij gevlogen…
  Keep on doing the good work!
  Liefs, Jana

 22. 27 september 2014 / 18:57

  Gefeliciteerd! Superleuk om al die feitjes te lezen en dat je nog maar nog lekker lang mag bloggen!

 23. 27 september 2014 / 21:47

  Gefeliciteerd girl. En nog vele blogjaren na deze toegewenst.
  Love,

 24. 28 september 2014 / 22:14

  Tof zeg, gefeliciteerd met je 3 jaar! Op naar nog veel meer blogs!

 25. Fred
  30 september 2014 / 07:55

  taaaaaaaaaart!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *