Teddlicious op Instagram

Teddlicious op Instagram

 photo IMG_0037a.jpg

Even gauw een klein artikel tussendoor: ik heb Instagram! Sinds dinsdag heb ik een iPhone 5 waar ik natuurlijk onwijs blij mee ben. Ik had eerst een Blackberry en die begon het echt te begeven. Nu kan ik eindelijk leuke apps downloaden! Ik besloot gelijk om er Instagram op te zetten. I’m addicted already….

Wat is Instagram eigenlijk?

Klinkt allemaal heel leuk en aardig, maar wat is Instagram? Instagram is een app die je op je smartphone kunt zetten, zowel op android als op een iPhone. Je kunt foto’s met elkaar uitwisselen. Eigenlijk is het een soort Twitter maar dan voor alleen foto’s. Je kunt er ook een tekst bijtypen, maar het leukste is: je kunt er allerlei filters overheen gooien. Zo krijgt je foto een ‘oude’ look of kun je kleuren er helemaal uit laten spatten. Je kunt foto’s een hartje geven als je de foto leuk vindt, een soort ‘liken’ dus. Ook kun je reageren op foto’s.

 photo IMG_0047a.jpg

Je kunt ook collages posten op Instagram. Deze maak je niet met Instagram zelf, maar met een speciale app. Ik gebruik daarvoor de app InstaFrame.

Vanaf nu ben ik dus te volgen onder de naam Teddlicious!

Heb jij Instagram? Laat je gebruikersnaam achter en wie weet ga ik jou volgen!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 1 maart 2013 / 12:11

  Leukkkkk :) Instagram .. i love it. :) Ik heb ook instagram: LounaBeauty. :) x

 2. 1 maart 2013 / 13:21

  Ah ik vind Instagram zo leuk maar het kan niet op mijn mobiel, het is wel ’n Android maar een Blackberrymodel met touchscreen en dan past Instagram niet op het scherm ofzo, ik kan ’t niet downloaden. :( In elk geval, enjoy!

 3. Ineke
  1 maart 2013 / 13:38

  Haha ik ken zelf ook hoe verslavend het is. Sinds ik m’n iPhone 4s heb kan ik niet meer zonder! M’n gebruikersnaam is InekevR. Lijkt me leuk als je me gaat volgen! Ik ga jou ook zeker volgen! Hoe meer volgers hoe meer vreugd :)

 4. 1 maart 2013 / 14:05

  Ik heb sinds vandaag ook weer instragram. En ik vind ik het zo leuk. Ik vind het ook leuk om de foto’s te bewerken;D

 5. 1 maart 2013 / 14:35

  Instagram is zo leuk! Ik ga je volgen! Zodra ik thuis ben ga ik dat eventjes doen

 6. 1 maart 2013 / 14:36

  leuke foto’s! Ik heb geen instagram, misschien toch eens aanmaken haha.

 7. 1 maart 2013 / 18:51

  Ik ben ook op korte tijd Instagram verslaafd geworden. Mijn Instagram is runlovedream en ik ga je nu volgen :)

 8. 1 maart 2013 / 20:23

  Yaaaay, ik volg je al! Daarom mocht ik meekwijlen op de lolly picture. :’) Ik houd van Instagram en kan echt niet meer zonder.. Ik ben te volgen onder de naam CynthiaKoning!

 9. 2 maart 2013 / 11:29

  Instagram is briljant ja! Ik zal je zo eens toevoegen :)

 10. 2 maart 2013 / 21:35

  Leuk! Ik heb Instagram ook geinstalleerd, maar tot nu toe nog niet echt iets mee gedaan! :)

 11. 3 maart 2013 / 11:48

  Ik ga je volgen, leuk dat je nu ook Instagram hebt!
  Mijn Instagram is: Geanneschutter

  • 3 maart 2013 / 12:07

   Grapje, mijn gebruikersnaam in Itsaboutbeauty. Was even vergeten dat ik ‘m onlangs heb veranderd, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *