Teddlicious op social media

I love social media. Ik deel er persoonlijke dingen en foto’s, maar natuurlijk ook updates rondom Teddlicious.nl. Ik heb ze vandaag allemaal even op een rijtje gezet voor jullie!

Bloglovin’ 

Dit is een site waar alle nieuwe artikelen van jouw favoriete bloggers op staan. Ik ben zelf geabonneerd op heel veel bloggers en zo kan ik makkelijk het lijstje afgaan en selecteren welke artikelen ik wel wil lezen en welke niet. Dat is veel handiger dan iedere keer surfen naar alle sites die je bezoekt. Ook Teddlicious is te vinden op Bloglovin (klik). En pssst, bij 700 volgers zal er een toffe winactie online komen! 

Twitter

Ik twitter erop los! Nutteloze tweets, interessante tweets, foto’s, random stuff. Eigenlijk vanalles. Zo kun je zien waar ik me een beetje mee bezig houd! Klik hier om mij te volgen!

Facebook

Er is een speciale Facebook-pagina voor Teddlicious.nl. Daar zet altijd linkjes naar artikelen op, maar je kunt er ook foto’s van alle nagellakswatches en mooie productfoto’s vinden. Ook zien jullie daar sneak peeks voorbij komen van artikelen die nog moeten verschijnen!

Instagram

Sinds ik mijn iPhone heb, ben ik verslaafd aan Instagram. Bij ongeveer iedere foto die ik maak met mijn telefoon (en dat zijn er nogal wat als jullie kijken naar mijn Take a look at my lifes) denk ik: zal ik deze op Instagram zetten? Heel geobsedeerd, I know, maar ik vind Instagram gewoon zo ontzettend leuk! Een gave filter eroverheen en je hebt een mooie foto. Ook vind ik het leuk om anderen te volgen en kijken wat voor foto’s zij maken.

Vine

Sinds kort heb ik ook Vine! Een grappige app waar je korte video’s kunt plaatsen. Ik ben er nog niet heel actief op, maar ik ben van plan om meer korte filmpjes erop te zetten! Klik hier voor een impressie van een van mijn filmpjes! Je kunt me vinden onder de naam Teddlicious.

Op welke social media kanalen ben jij allemaal te volgen? 

Liefs van Tedje

 

 

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 4 juni 2013 / 09:22

  Ik volg je op twitter en op bloglovin’. Mij kan je ook terug vinden op bloglovin’, twitter en een heel klein beetje op instagram :)

 2. 4 juni 2013 / 10:14

  Leuk! Ik volg je al op bloglovin, twitter en instagram!

 3. 4 juni 2013 / 12:19

  Leuk! Ik volg je op Twitter, bloglovin en instagram
  Vine ga ik ook eens aanmaken! :D

 4. 4 juni 2013 / 18:24

  Ik volg je op bijna alles, yay! Vine vind ik heel leuk, maar de filmpjes doen het nooit op mijn computer!

 5. 4 juni 2013 / 20:03

  Leuk overzicht! Vine ken ik nog niet…toch maar eens kijken, klinkt wel leuk namelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *