Terugblik: 150 Movie Challenge Juli

De eerste helft van juli heb ik veel films gekeken, omdat de vakantie begon! ’s Avonds lekker een filmavondje met chipjes en cola, wat wil je nog meer? Helaas heb ik de laatste twee weken van juli helemaal geen films gekeken, omdat ik op vakantie ben! En het is zulk lekker weer geweest dat films kijken er niet van gekomen is. Vandaag deel ik de leukste films die ik afgelopen maand heb gezien. Klik hier voor een compleet overzicht van alle films die ik dit jaar heb gezien! 

The Lucky One

Is dit de nieuwe Dear John of The Notebook?  The Lucky One, geschreven door Nicholas Sparks (hij schreef ook Dear Joh, The Notebook en The Last Song) gaat over de Amerikaanse sergeant Logan Thibault (Zac Efron). Tijdens zijn derde missie in Irak vindt hij een foto van een vrouw en overleeft zo een aanslag. Eenmaal thuis besluit hij haar te vinden. Al snel leert hij haar kennen en gaat zelfs bij haar werken zonder dat zij van zijn geheim weet. Langzaam bloeit de romantiek op… Een mierzoet verhaal met een heleboel toevalligheden en voorspelbare wendingen, maar er zitten ook een paar verassingen in.
De film kan niet tippen aan The Notebook, maar ik vind wel dat hij Dear John overtreft. Een aanrader wat mij betreft! Enneh, Zac Efron is een man geworden! Hij is niet meer de schattige jongen als in High School Musical. Niet erg om naar te kijken dus.

Killers 

Jen (Katherine Heigl) is een ontzettende controlfreak en nadat ze gedumpt is gaat ze met haar ouders op vakantie naar Nice. Daar ontmoet ze de charmante en knappe Spencer (Ashton Kutcher). Ze daten, trouwen en voor ze het weten leven ze het ideale leven in een chique Amerikaanse buitenwijk. Niets staat hen nog in de weg om een geweldige toekomst tegemoet te gaan, behalve dan het feit dat Spencer Jen vergeten is te vertellen dat hij vroeger een huurmoordenaar was…
Ik vind Katherine Heigl een van de leukste actrices, en ook in deze film weet ze haar rol weer prachtig te vertolken. Het is een actiekomedie, weer eens wat anders! Beetje schieten, beetje lachen, een romantisch momentje tussendoor, heerlijke afwisseling dus. Alle films met Ashton Kutcher erin vind ik geweldig. Gewoon zijn manier van doen en zijn humor, dat bevalt me heel erg goed. En het feit dat hij niet vervelend is om naar te kijken, is mooi meegenomen! Killers is een super leuke film, echt een aanrader.

The Time Traveler’s Wife 

Een romantisch drama over Henry (Eric Bana) en Claire (Rachel McAdams). Henry komt er op jonge leeftijd achter dat hij een genetische afwijking heeft waardoor hij vaak, buiten zijn wil en zonder tijdmachine, door de tijd reist. Hij kan niks meenemen: de kleren die hij draagt en wat hij in zijn handen heeft, vallen op de grond en hij verschijnt naakt in een andere tijd. Hij ontmoet het jonge meisje Claire. Ze krijgen een relatie, maar deze is nogal gecompliceerd.
Een supermooie film waarbij je ook nog eens moet nadenken. Wat mij betreft echt een aanradertje!

 

 

 

Volg:

9 Reacties

 1. 2 augustus 2012 / 09:40

  The Lucky One wil ik nog super graag zien :)

 2. 2 augustus 2012 / 10:14

  Oeeh, ik heb vandaag eenzelfde soort artikel online, leuk!!
  Ik heb The Lucky One ook gezien de afgelopen maand.
  Wat een PRACHTIGE film vind ik het!!
  En Zac is natuurlijk he-le-maal niet verkeerd om naar te kijken ;)
  The Killers is ook leuk!
  En de laatste film heb ik al een tijdje op mijn ’to-watch-list’ staan :)

 3. Lynn
  2 augustus 2012 / 12:28

  weer een film voor op mijn lijstje! (the time traveler’s wife) Dankzij jou wordt ie steeds langer, haha!

 4. 2 augustus 2012 / 16:10

  Leuk dit artikel! Ik ben ook erg benieuwd naar The Lucky One!

 5. 2 augustus 2012 / 16:41

  Oh ik vind the time travelers wife echt geweldig! (En het boek nog geweldiger)
  En huilen natuurlijk ;)

 6. 2 augustus 2012 / 18:10

  Oeh, killers zou ik zeker nog willen zien, love ashton kutcher ♥. The time travelers wife is ook leuk!

  • Tedje
   Auteur
   3 augustus 2012 / 17:34

   Killers is écht een aanrader, lachen gegarandeerd! En Ashton Kutcher jaa niet verkeerd hoor moet ik bekennen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *