Terugblik: 150 Movie Challenge Oktober

Terugblik: 150 Movie Challenge Oktober

Wallpaper-water-for-elephants_large

Ik heb nog 2 maanden om 30 films te kijken. Gaat dat lukken? Ik weet het niet. Afgelopen maand heb ik niet veel films gekeken voor mijn doen, maar 6. Oei Tedje, dat wordt nog bikkelen komende twee maanden! Waarom ik niet zoveel films heb gezien? Ik denk omdat ik het gewoon ontzettend druk heb. Ik zit iedere dag van 9 tot 5 op school en ’s avonds werk ik vooral aan mijn blog. Ik wil mijn blog niet verwaarlozen omdat ik het zo ontzettend leuk vind om te doen! En ik wil gewoon schrijven, klaar! Goed, kijken jullie mee naar de films die ik afgelopen maand heb gezien? Deze keer iets anders, omdat ik er maar zo weinig heb gezien!

Madagascar 3 

Een leuke animatie film met de bekende dieren uit de New Yorkse dierentuin. Ik heb ontzettend gelachen bij sommige scènes en het verhaal steekt goed in elkaar. Leuk voor een ontspannen avondje met je familie, vriendinnen of vriend!

The Five-Year Engagement

Ik had me ontzettend verheugd op deze film. Een lekkere romantische komedie, dacht ik. Ik vond hem eerlijk gezegd heel erg tegenvallen. Ik kon mijn aandacht er niet bij houden en het verhaal was te langdradig. Op het einde maakten ze het wel weer goed, maar al met al vond ik het niet zo’n groot succes.

People like us 

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: kijken deze film! Een prachtig verhaal over een broer en een zus die elkaar nooit gekend hebben. Na de dood van hun vader zien ze elkaar voor het eerst. Meer ga ik niet verklappen, je moet gewoon zelf kijken!

Taken 

Hou jij van actiefilms? Kijk dan deze film. Een hele goede, snelle actiefilm met Liam Neeson. Perfect geschikt om samen met je vriend te kijken! Heb je geen vriend? Kijk hem dan heel stoer met je vriendinnen :-)

The Prince and Me 4

Tsja, wat kan ik hier over zeggen. Een verstand op nul film met niet het beste acteerwerk dat er bestaat… Nee, deze film was leuk als afleiding voor een drukke schoolweek, maar daar is dan ook alles mee gezegd! Ik hou normaal heel erg van romantische films, maar dit was echt drie keer niks. De eerste Prince and Me film kon ik nog wel appreciëren, maar dit ging te ver!

Water for Elephants 

Iedere keer als mijn vriend en ik samen films kijken, vraagt hij: ‘Ted, welke film wil je zien? Ik heb nog Water for Elephants’, en dan noemt hij nog een heel rijtje op. Op de een of andere manier hebben we, of beter gezegd ik, het maanden uitgesteld om deze film te kijken. Ik had de trailer nog nooit gezien, ik wist eigenlijk niet wie er in meespeelden en de titel sprak me al helemaal niet aan. Wat een stomkop ben ik! Wat is dit een mooie film, kijken zeg ik!! Wil je een uitgebreide recensie lezen over deze film? Klik dan hier!

Het wordt nog een bittere taak om 30 films in twee maanden te kijken, maar we hebben nu weer filmnet op tv (HBO om precies te zijn) dus ik ga weer meer films op tv kijken! Wil je een overzicht van alle films die ik afgelopen jaar heb gezien? Klik dan hier.

Heb jij nog een aanrader voor me?

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 2 november 2012 / 10:41

  Taken en Madagascar zijn geweldig! Beide op een andere manier, haha. Ben benieuwd of je het gaat halen.. misschien een filmmarathon op je vrije dag organiseren;)?

 2. 2 november 2012 / 11:06

  oeh, dat wordt idd nog even bikkelen, ben benieuwd of je het haalt! ^^
  Madagascar is echt lache, maar de andere films ken ik niet eens :S Van een aantal wel gehoord & die moet ik ook nogsteeds kijken, maar net als jij een beetje tijd gebrek & je blog niet willen verwaarlozen :(

 3. 2 november 2012 / 13:22

  Ik vond Taken echt super spannend. Ik heb hem samen met mijn man gekeken. Verder vond ik the 5 year engagement net als jij behoorlijk tegenvallen.

 4. 2 november 2012 / 13:33

  Dat wordt een filmmarathon in je kerstvakantie! :P
  Ik kende al deze 4 films niet!
  xx

 5. 2 november 2012 / 13:53

  Ik zag Taken laatst op tv. Erg toffe film vind ik het. Had hem jaren geleden al een keer gezien, maar wist steeds niet hoe het nou ook al weer verder ging, dus ik heb me weer twee uur prima vermaakt :)

 6. 2 november 2012 / 14:02

  Water for elephants vond ik een erg mooie film, maar sommige stukjes ook zielig voor de olifant.
  Misschien ook nog leuke film Soulsurfer :)

 7. 2 november 2012 / 14:09

  Hele leuke films! Madagascar 3 wil ik ook zeker nog een keer zien. Ik weet niet of je hem al gezien hebt, maar ik vind A Thousand Words met Eddie Murphy een hele leuke/mooie film. Die heb ik namelijk een paar weken geleden gezien.

 8. 2 november 2012 / 14:10

  Ken alleen de five year engagement niet, maar altijd leuk om veel verschillende genres te kijken. Taken was laats op tv, in de bios zag ik de trailer voor Taken2, ben ik wel benieuwd naar. Waarin de moeder wordt ontvoerd en ze ook weer achter de dochter aangaan. Als je klaar bent met je 30 films, kan je die misschien ook nog kijken haha!

 9. Joyce
  2 november 2012 / 17:13

  Madagascar 3 is zoooo leuk!

 10. 2 november 2012 / 17:54

  Oeh, heel veel succes, dat is heel wat! People like us, daar ben ik nu benieuwd naar.

 11. 2 november 2012 / 18:02

  Water for elephants vind ik ook een supermooie film ! Moet ik nog eens kijken :)
  Liefs

 12. 5 november 2012 / 20:23

  The Prince & Me 4 heb ik ook gekeken, inderdaad niet echt heel geweldig maar toch, als afleiding wel leuk. :) People for Us & Water for Elephants lijken me zoals je ze beschrijft wel leuk. Bij die laatste bij ‘Wil je een uitgebreide recensie lezen over deze film? Klik dan hier!’ staat trouwens geen linkje :)

  • Tedje
   Auteur
   5 november 2012 / 20:48

   ooh wat dom, ga hem gelijk erin zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *