Terugblik: 2011

Jeetje, wat is 2011 snel gegaan! Het lijkt wel gisteren dat ik tegen mijn familie zei: gelukkig 2011! En nu is het al bijna 2012. Het einde van het jaar is in zicht. Vanavond knallen er vuurwerkpijlen en duizendknallers. Iedereen roept ‘oh’ en ‘ah’ en wenst elkaar gelukkig nieuwjaar. Ben jij benieuwd wat ik heb gedaan in 2011?

In februari 2011 was ik nog flink aan het carnavallen in Brabant en Maastricht, na de carnaval bereidde ik me goed voo voor het eindexamenconcert Muziek in maart op mijn middelbare school (ooh, wat was ik zenuwachtig toen! Gelukkig was alles heel goed gegaan), in juni slaagde ik voor mijn vwo-diploma en in de zomervakantie ging ik op vakantie naar Terschelling (met vriendinnen), Zeeland(met mijn vriendje!) en Frankrijk(met mijn schoonouders), in juli werd ik 18 jaar en startte ik met mijn rijlessen, in augustus begon ik met een nieuwe opleiding: journalistiek in Tilburg, niet lang daarna begon ik met bloggen en dat doe ik nu alweer meer dan 3 maanden, ook vierde ik in augustus het driejarig jubileum met mijn vriendje! In december slaagde ik voor mijn auto theorie.

Oud & Nieuw 2010-2011. Dit moment lijkt wel gisteren!

Eindexamenconcert Geslaagd voor vwo-diploma!


Frankrijk

Zeeland met lief vriendje


Terschelling met vriendinnetjes

Verder heb ik in 2011: heel hard gewerkt voor mijn vwo-diploma, heerlijk genoten van mijn 3 maanden durende zomervakantie, genoten van mijn familie, vrienden en mijn vriendje, heel veel series en films gekeken,  heel veel gewerkt, mijn eerste publicatie in de krant gehad, heel veel muziek geluisterd, genoten van heerlijk eten en drinken, interesse ontwikkeld voor het bloggen en de journalistiek :)

In 2012 wil ik: slagen voor mijn rijbewijs, het eerste jaar journalistiek halen (en het liefst ook mijn P), genieten van mijn familie, vrienden en vriendje, heel veel films en series kijken, genieten van overheerlijk eten en drinken, nog steeds elke dag een artikel online hebben op teddlicious, misschien zelfs een eigen domein kopen, naar een buitenlandse stad gaan, proberen vol te houden om 2 keer in de week te gaan sporten (zumba en steps) en vaker naar school te fietsen in plaats van toch met de bus te gaan, de movie challenge halen. Ik hoop dat ik alle dingen mag en kan blijven doen die ik leuk vind!

Ik wil jullie allemaal een spetterend 2012 wensen! Ik hoop dat jullie het nieuwe jaar gaan inluiden met de mensen die je lief hebt. 

Wat zijn jullie hoogtepunten van 2011? En goede voornemens? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

  1. 31 december 2011 / 09:28

    Ik vind het heerlijk om dit soort artikelen te lezen! Wat heb je een leuk jaar achter de rug! Hopelijk wordt 2012 nog vele malen leuker. Alvast happy new year chick! X

  2. Wies
    2 januari 2012 / 15:14

    jaaaa en in 2012 wil je toch wel nog een keer naar terschelling? :) leuke verhalen ted! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *