Terugblik: Movie Challenge Februari 2012

Terugblik: Movie Challenge Februari 2012


De maand februari zit er weer op. Dat betekent dat er al 2/12 ofwel 1/6 deel van het jaar om is. Ben jij benieuwd hoeveel films ik in februari heb gezien en of ik goed op weg ben om de Movie Challenge 2012 te halen? Klik dan gauw door! 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=THE_hhk1Gzc] Limitless, een van de beste films die ik de laatste tijd heb gezien. Een schrijver (Bradley Cooper, ja van de Hangover!) ontdekt een drug die je hersencapaciteit 100 procent maakt. Al gauw komt hij er achter dat de drug nare bijwerkingen heeft, en hij is niet de enige die aast op de drug.. Een spannende film, perfect om samen met je vriendje te kijken. Hij zal de film namelijk te gek vinden (ik spreek uit eigen ervaring!)
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=X5-aOpznm44] Sex and the City 2. Ik had nog nooit één aflevering gezien van SATC, zelfs niet de eerste film, en toen kwam SATC2 op Film1. Ik was toch wel erg benieuwd en ik keek de film af. ‘Waarom heb ik nooit de serie gevolgd’ vroeg ik me af. Een echte verstand op nul film, heerlijk! Ook al krijgt Sex and the City 2 een 3.9 op IMDB, ik trek me er niks van aan. Ik vind het een leuke film!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5y28R-ZWP9A] Failure to launch. Een hilarische film over volwassen Tripp (Matthew McConaughey) die nog bij zijn ouders woont. Dan ontmoet hij Paula (Sarah Jessica Parker), hij wordt verliefd. Maar dan blijkt dat zijn ouders haar hebben ingehuurd om Tripp uit huis te krijgen!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jMYpXl0mnL8] Hou je van animatiefilms? Dan moet je Puss in Boots zien. Een ontzettend leuk verhaal over een schattig katje. Jullie kennen Puss al van Shrek maar nu heeft hij zijn eigen film! Er zitten een paar ‘aaaaahwww wat schattig’ momentjes in, wat natuurlijk altijd leuk is!

Dit waren mijn aanraders van de films die ik in februari heb gezien. In totaal heb ik nu 35 films gezien, waarvan 16 in februari. Het gaat best goed dus! Als ik in dit tempo doorga met films kijken, heb ik er in december 210 gezien. Hieronder volgen nog een paar foto’s van films die ik afgelopen maand heb gezien!

Bride Wars

The Last Song

The Princess Diaries 2

The Truman Show

Welke films hebben jullie de afgelopen tijd gezien? 

Liefs van Tedje

Volg:

9 Reacties

 1. 1 maart 2012 / 08:46

  Wat een leuke films. De afgelopen tijd heb ik niet zo veel films gekeken. Had weinig tijd. Deze maand maar eens verandering in brengen.
  Liefs, xxx

 2. 1 maart 2012 / 15:33

  Bij The last song blijf ik maar huilen, haha. Hetzelfde geldt voor A walk to remember, die al gezien?

  • 1 maart 2012 / 17:34

   Nee die heb ik nog niet gezien, maar die staat wel op mijn to watch lijstje! Dankje wel voor de tip :-)

 3. 4 maart 2012 / 20:50

  Ik heb je blog gevonden!;)
  Wat leuk dat je aan een movie challenge doet! Cool idee!
  Mijn favoriete film van de afgelopen tijd is Crazy Stupid Love. Oh en bridesmaids!

  • 4 maart 2012 / 20:52

   Wat leuk! Crazy Stupid Love staat nog op mijn to watch lijstje, dus die ga ik zeker nog een keer bekijken! Bridesmaids is ook hilarisch inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *