Testpanel Andrélon Verleidelijk kort – de reviews

 photo IMG_3043a.jpg

Een tijdje geleden kon je je opgeven voor het testpanel van Andrélon Verleidelijk Kort. Ik kreeg veel aanmeldingen, waarvoor dank! Uiteindelijk heb ik vijf dames uitgezocht. Zij hebben de producten ontvangen om te testen en vandaag geven zij hun mening!

 photo 2b7e585b-83f7-43ef-9824-1fd00e6ad7f1.jpgEveline (19) Cijfer: 6,5
“Ik wilde de nieuwe lijn van Andrélon graag testen, omdat ik sinds kort  kort haar heb en hier nog niet zo veel raad mee weet. Mijn haar is opeens heel veel gaan krullen sinds het kort is en met mijn huidige haarproducten kan ik er weinig model in krijgen.
Mousse – De mousse geeft extra versteviging, maar zorgt er wel voor dat je  haar erg hard wordt.
Shape paste – De shape paste werkte voor mij niet helemaal, maar ik denk dat dit ook ligt aan mijn krullen. De paste smeerde niet zo goed uit over mijn handen en werd wit van kleur. Mijn haar werd er heel vet en plakkerig van, en de paste liet een wittige gloed achter. Het werkt misschien  goed met stijl haar om dit plat te krijgen, maar voor krullen doet het niet  veel goeds.
Shine Wax – Over de wax ben ik wel enthousiast. Ik gebruik dit vaak voor droge puntjes en om uitstekende krullen in model te brengen. Het maakt je haar niet vet en zorgt voor een mooie glans.”

 photo 7d083755-5c64-419e-9a92-c2f32a3afa3d.jpg
Carolien (31) Cijfer: 7,5
“Met mijn steile, korte haar is het vaak zoeken naar de juiste verzorgingsproducten. Zonder mousse en shaper valt mijn haar als een bloempotje om mijn hoofd, maar met mousse en shaper wordt het vaak snel vet. Bovendien heb ik, met baan en klein kindje, niet altijd de tijd om ’s ochtends uitgebreid mijn haar te föhnen of te modelleren, maar wil ik er wel verzorgd uitzien. Daarom was ik benieuwd naar de producten die speciaal voor kort haar zijn gemaakt. Kort haar is immers best wel wat werk en als het niet zit, dan kun je er niet even snel een elastiekje om binden…

Mouse – De mousse gebruik ik inmiddels elke dag. Prima spul, dat ik op handdoekdroog haar smeer. Zeker als ik het föhn zit mijn haar al bijna goed voor ik er verder iets iets insmeer. Laat ik het te lang drogen, dan wordt de mousse wel een beetje hard, maar dat kam ik er dan zo weer uit. Het plakt niet en het maakt mijn haar niet vet. Perfect.
Shape Paste – Wat een geweldig product voor mijn kapsel! Het geeft volume, modelleert makkelijk en laat geen vettig gevoel of witte strepen achter. Zelfs als mijn haar echt alleen maar steil naar beneden wil hangen, krijg ik er met deze shaper nog wel een beetje een leuk model in.
Shine Wax – De shine was vind ik niet zo’n succes. Het houdt mijn haar niet echt op z’n plek en geeft het ook geen extra volume. Alleen als ik mijn kapsel plat om mijn gezicht draag, kan het wel wat bijdragen. Maar na twee keer gebruiken hield ik het voor gezien.
Dat ik dat model vervolgens met haarlak moet ‘vastleggen’ wijt ik volledig aan mijn kapsel. Wat ik er ook insmeer, het zakt na verloop van tijd toch weer uit. Daar kan Andrelon niks aan doen, tenzij ze iets vinden voor steil, kort én futloos haar. Dus ik ben tevreden.”

 photo 182529b2-1830-4e30-921b-dbfe7c776cde.jpg

Diana (51): Cijfer: 7,5
“Leuk leuk leuk! Via Teddlious mag ik producten van Andrélon testen, speciaal voor kort haar. Mooi, want ik heb al jaren kort, maar ook dun haar. Veel producten maken mijn haar zwaar, waardoor het snel in elkaar stort.
Mousse – Eerst wassen en daarna de mousse erin. Die ruikt lekker en brengt gemakkelijk aan in handdoek droog haar. Gelukkig wordt het niet plakkerig! Even de föhn er op en een beetje wrijven: en omhoog met dat haar! Dat werkt goed. Maar dit is voor mijn haar niet genoeg; er moet nog wat in.
Shape Paste – Samen met de Shape Paste wordt het leuk en het blijft de hele dag ‘in shape’. Als het een beetje platter wordt, is een beetje opfluffen voldoende.
Shine Wax – De volgende dag probeer ik ook de Shine Wax erbij. Helaas is dat te veel voor mijn haar. Ik heb het daarna direct gewassen; het was te zwaar en vettig. Het is te zwaar en vettig.
Vervolgens heb ik alleen de Mousse en de Shine Wax gebruikt. Dit gaat goed! Iets minder als de combinatie Mousse en Shape Paste, maar het is voldoende en er zit een mooie glans in mijn haar. Conclusie? Deze producten blijf ik gebruiken! Ze ruiken lekker en zijn zuinig in gebruik. Ik zie er weer goed uit!”

 photo 40804afd-57ba-468e-ad53-4f3a7b4b4838.jpg

Marcella (31) Cijfer: 7,5 
“Ik heb al minstens twee jaar een kort koppie, maar ik ben nog regelmatig op zoek naar fijne haarproducten. Ze zeggen dat je haar eens in de zoveel tijd verandert en bij mij gebeurde dat vorig jaar in negatieve zin. Ik had altijd vol, dik haar, maar opeens was het dun en futloos. Omdat ik ’s ochtends geen tijd neem voor het föhnen, zoek ik producten waarmee mijn haar snel en makkelijk goed in model zit.
Mousse – De mousse was direct fijn en gaf mijn haar flink wat volume. Ik nam wat teveel van het product, maar het werd er niet te zwaar door.
Shape Paste – De shaper is mijn favoriete product. Ik kneed het in mijn haar en breng het gemakkelijk in model. Dit kan wel eens een blijvertje zijn.
Shine Wax – De wax vond ik wat te soft. Al snel deed mijn pony eigenwijs en sprong steeds uit model. Misschien dat een sterkere variant voor mijn coupe geslaagder is. Alle producten ruiken trouwens heerlijk naar citrus.”

 photo andrelontedje2.png

Lizzy (19) Cijfer: 8
“Sinds zo’n drie weken loop ik rond met een kort koppie. Toen ik zag dat Tedje testers zocht voor de Verleidelijk Kort lijn van Andrélon voelde ik me dan ook als geroepen! Ik heb nog niet veel ervaring met stylingproducten voor kort haar, maar ik weet wel waar een product aan moet voldoen. Het moet ervoor zorgen dat mijn haar goed in model blijft zitten, dus dat het er nog mooi uitziet na een flinke windhoos.Ik heb de producten uitgebreid getest en ik ben heel erg tevreden.
Mousse – Ik gebruik de mousse op mijn natte haar en föhn het vervolgens droog. Dit zorgt gelijk voor meer body. Als ik met mijn vingers door mijn haar ga, voel ik al dat het wat steviger is. Dat is wat ik zocht!
Shaper Paste/Shine Wax – Vervolgens gebruik ik de shaper paste of de shine wax. Het verschil tussen de twee is dat de shaper paste meer versteviging biedt dan de wax en de shine wax een mooie glans geeft, zoals de naam al zegt. Ik draag mijn haar graag plat op mijn hoofd, maar als ik wil kan ik het met de shaper paste recht omhoog zetten en dan blijft het nog zitten ook! Het doet dus zeker wat het belooft.
Echter gaat mijn voorkeur naar de shine wax. Niet omdat dit product beter is, maar omdat het beter past bij mijn behoeften. Ik kan mijn haar er mooi mee in model brengen en het geeft een natuurlijke glans. Daar komt nog bij dat alle producten heerlijk ruiken en de verpakking is ook een lust voor het oog. Je hoort het, ik ben tevreden! Ik blijf de producten zeker gebruiken.
Lieve dames, super bedankt voor jullie uitgebreide reviews en jullie foto’s! Echt hartstikke leuk.
Ben jij benieuwd naar de Verleidelijk Kort producten van Andrélon? 
Liefs van Tedje
Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 20 oktober 2014 / 07:26

  Waauw wat een mooie foto’s en fijne reviews bij elkaar! Echt super zo’n grote review, wat heerlijk om te lezen!

 2. 20 oktober 2014 / 10:11

  Wat een leuk artikel is dit geworden! Ik vind een kort kapsel echt mooi, maar zou het zelf niet nemen. Het laat je gezicht wel erg mooi uitkomen. Leuk om verschillende meningen te lezen over deze producten.

 3. 20 oktober 2014 / 17:56

  wat heerlijk om dit te lezen, echt leuk…

 4. 20 oktober 2014 / 18:10

  oh super leuk dat zoveel mensen hem hebben getest!
  ikzelf heb lange haren, maar toch heel interessant om te weten

  liefs
  Karlien

 5. 20 oktober 2014 / 21:12

  Korte kapsels zijn echt super mooi en kunnen heel vrouwelijk zijn, het staat mij alleen totaal niet.

 6. 20 oktober 2014 / 21:34

  Wat een leuk artikel Tedje! Ik heb lang haar, maar daar ben ik ook blij mee :) Ik durf het gewoon echt niet kort te doen.

 7. 25 oktober 2014 / 19:39

  Fijn en goed artikel zodat we heel goed kunnen zien hoe fijn de haarverzorgingsproducten zijn en dat de kapsels perfect in model zitten ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *