The Autumn Tag

The Autumn Tag

 photo CollageImageautumn2.png

Het is officieel nog niet eens herfst, maar als ik naar buiten kijk zegt mijn gevoel dat wel. Het lekkere weer is nu echt voorbij en we zullen weer moeten geloven aan regen, kou en nog eens regen. Bij Madam Lotte zag ik deze leuke Autumn Tag voorbij komen.

For Autumn, what’s your…

Favourite thing about it?

Ik ben helemaal geen herfstmens eigenlijk, want mijn favoriete seizoen is de zomer. Toch merk ik dat ik aan het einde van de zomer altijd wel een beetje uitkijk naar de herfst. Niet naar het weer, maar vooral naar de inhoud van mijn kledingkast. Lekkere truien, mooie laarzen en comfy sjaals zijn toch ook wel erg fijn. Laten we ook de thee-met-M&M’s-op-de-bank-met-een-filmpje-of-seriemomentjes niet vergeten!

Favourite drink?

Thee natuurlijk! Het wordt nu kouder en ik merk dat ik weer de hele dag thee aan het drinken ben. Als ik thuis kom, zet ik een grote Blond mok thee, na het eten en ’s avonds als ik aan het bloggen of leren ben. Heerlijk!

Favourite scent/candle?

Dat is toch wel de Homemade Apple Pie kaars van Oscar & Babette. Die geur is zo warm en zacht en hij ruikt écht naar appeltaart. Yum!

Best lipstick?

Ik denk dat Satin Plum van Oriflame Giordani Gold Voluptuous Lipstick mijn favoriet wordt deze herfst. Wat een beauty is het! Waarschijnlijk kan ik het ook niet laten om gewoon nude lips te gaan dragen dit najaar, maar zo’n kleurtje op mijn lippen op zijn tijd is ook niet mis!

Go to moisturizer?

Helaas is mijn Decubal dagcrème op (note to self: nieuwe halen!), dus ga ik voor de dagcrème van Neutral, afgewisseld met de DDML van Clinique van mijn moeder.

Go to colours for the eyes?

In de herfst ga ik nog steeds voor de bruintinten die ik altijd draag, maar kies ik meestal ook wat kleuren die ik in de zomer niet zo vaak draag, zoals groen. Ik wil dit najaar ook eens gaan experimenteren met bordeauxrood en dat soort tinten. Ik zie altijd foto’s van looks met zulke kleuren voorbij komen en dat vind ik vaak prachtig! Eens kijken of mezelf dat ook zo leuk staat.

Favourite music?

Dat vind ik lastig.. Dan ga ik maar voor het nummer dat ik op dit moment op non stop heb staan: Oops I did it again. Nee, niet van Britney Spears. Of ja, eigenlijk wel, maar dan gezongen door Julia van der Toorn. Toen ik haar dit liedje hoorde zingen bij The Voice of Holland was ik flabbergasted. Wat kan die meid zingen zeg! Heerlijk!

 photo CollageImageautumn.png

Favourite outfit to wear?

Blazers en truien all over the place! In combinatie met een zwarte of normale jeans en mijn zwarte enkellaarsjes die ik waarschijnlijk heel binnenkort al moet omruilen voor mijn UGG’s tegen de kou. Ook zal ik denk ik mijn bordeauxrode broek weer veel dragen deze herfst.

Autumn treat?

Hiermee bedoelen ze wat je nog op je wishlist hebt staan geloof ik. Ik wil nog graag een lekkere, dikke, warme en zachte sjaal. Vorig jaar kocht ik een legergroene sjaal bij Zara en die heb ik werkelijk heel het seizoen gedragen. Achteraf had ik enorm veel spijt dat ik hem niet nog in een andere kleur had gekocht.

Favourite place to be?

Op de bank onder een dekentje met een grote kop thee, chocolade en een fijne film of serie. Dat vind ik heerlijk als het buiten donker is en regent.

Ik tag: Yara, Danique, Kelly, Lotte, Jiami, Sharon, Joyce en Sharon. Neem de tag ook gerust over als je dat leuk vindt!

Wat vind jij het leukst aan de herfst? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

24 Reacties

 1. 18 september 2013 / 07:29

  Ik hou best wel van de herfst, erg leuk om te lezen!

 2. 18 september 2013 / 08:30

  Ah ik vind dit echt een leuke tag! Lief dat je mij getagd hebt, ik ga hem invullen. Hihi! xx

  • 18 september 2013 / 08:31

   HAHA! Ik zie net dat Jerry z’n naam er nog staat van gisteren, wat stom! Maar ik ben het hoor mopsie! En ik vergeet helemaal: SWEATER WEATHER! Echt mijn fav quote nu!

 3. 18 september 2013 / 09:34

  Wat een leuke tag! Erg leuk ook om je antwoorden te lezen. Thee, heerlijk :-) Met natuurlijk wel veel koekjes erbij ;-)

 4. 18 september 2013 / 10:03

  Leuke tag is dit!
  Ik kan de herfst wel waarderen, als het maar niet te koud wordt ;-)

 5. 18 september 2013 / 12:07

  Leuke tag!! Er zijn wel leuke dingen aan de herfst, maar kan ook veeeeeeeel nadelen bedenken. :) Geef mij maar gewoon weer dat je zonder jas naar buiten kunt haha!

 6. 18 september 2013 / 12:19

  Super leuke tag, en leuk beantwoord!:D Ik neem hem graag van je “over”! Ik zal je mentionen in de video!

 7. 18 september 2013 / 16:20

  Leuk beantwoord! Het leukste aan de herfst vind ik: warme trui, kop thee en lekker een filmpje kijken:) Het warme gezelligheid gevoel.

 8. 18 september 2013 / 16:41

  Aaah super leuke tag! Hele leuke vragen en antwoorden. Ik ga deze zeker invullen. Thanks for tagging me Ted!

 9. 18 september 2013 / 16:58

  Héle leuke tag! Ik heb eigenlijk best wel zin in de herft haha! liefs.

 10. 18 september 2013 / 19:06

  Leuke tag! Soms moet je jezelf nou eenmaal motiveren om toch te genieten van het seizoen, want helaas is de herfst ook niet mijn favoriet. Hoewel het nog altijd beter is dan de winter, zucht. Gelukkig zijn er warme dekentjes en grote mokken thee <3

 11. 19 september 2013 / 17:57

  Leuk om te lezen en tof die jasjes/vestjes op de foto! ^^

 12. Jules
  23 september 2013 / 23:06

  hihihiiiiiii die hondjuh!

 13. 24 september 2013 / 16:10

  Toffe tag, leuk om te lezen! Ik heb wel weer zin in chocolademelk en de thee heb ik al groots ingeslagen ;-) Ik neem je tag misschien wel over, hij is leuk!

 14. 3 oktober 2013 / 14:51

  Wat lief dat je me getagd hebt Tedje! <3 Leuk om jouw autumn favorites te lezen. Je hebt me vooral nieuwsgierig gemaakt naar de Apple Pie geurkaars. Damn wat lijkt die me lekker!!!

  Jouw versie van deze tag staat overigens alweer een hele tijd open in mijn browser, maar nu heb ik er echt aan moeten geloven. Morgen komt The Autumn Tag ook op Pretty Brilliant online! ;D Dankjewel voor het taggen lieverd & see you tomorrow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *