The Blogger Love Tag

Het is weer eens tag time! Op de blog van Anne kwam ik deze The Blogger Love tag tegen. Als ik de tag zelf verzonnen had, had ik een andere naam bedacht, maar de vragen zijn wel leuk! 

Wat was de eerste blog die je ooit tegenkwam?

Die van Mascha (van Beautygloss). Zij maakte altijd filmpjes voor Girlscene en op die site zat ik regelmatig. Via haar YouTube-filmpjes kwam ik dus in aanraking met haar blog en toen is de blog madness begonnen! Ik begon haar op de voet te volgen en kwam zo langzaam maar zeker in de beautyblogwereld. Ik ontdekte via Mascha ook de blog van Cynthia (van Misslipgloss) en alle andere grote blogs, zoals Vera Camilla en Beautylab.

Favoriete blogs

Oef dat is een moeilijke vraag! Ik volg er namelijk ontzettend veel en dat is moeilijk om te kiezen. Ik ga dan toch voor die van Annemerel en Mascha. Annemerel omdat ik haar schrijfstijl gewoon heel erg vermakelijk vind en Mascha omdat ze van die leuke filmpjes maakt.

Met de lieve Adorable Books crew ❤

Met lieve Sharon in Breda 

Best blogging friends

Een van de leukste dingen aan het bloggen: alle lieve mensen die ik heb ontmoet. Mijn lieve Adorable Books vriendinnetjes Danique, Danique V en Yara! Danique en Yara hebben naast Adorable Books ook nog hun eigen blog. Verder spreek en zie ik Sharon ook regelmatig. En Anne, Kelly en Patty spreek ik ook af en toe, super leuk!

Noem een blog die je dingen/producten laat kopen

Oh ik denk iedere blog. Als ik een product zie waar meerdere bloggers enthousiast over zijn, heb ik al heel gauw de neiging om dat product dan te kopen.

Met Sharon en Yara na de Beautygloss party sushi eten in Amsterdam 

5 blogs die iedereen moet lezen

Annemerel.com staat met stip op nummer 1. Ik verheug me altijd op haar blogjes en ze zijn altijd leuk. Mede door haar ben ik meer gaan sporten en ga ik nu zelfs hardlopen. Wie had dat ooit gedacht? Adorable Books raad ik natuurlijk ook aan iedereen aan als je van boeken, series of films houdt.
Verder vind ik de artikelen van Anne Solveig ook altijd erg leuk. Lekker positief en leuke lijstjes. Ook Nicole van Coco Gold hoort in dit lijstje thuis. Ze maakt prachtige foto’s en veel dingen op haar blog zijn lekker budgetproof. Als laatste Lifestylelou, omdat ik van haar Britse kortharen hou.

Je favoriete manier om blogs te lezen

Via Bloglovin‘. Ik volg teveel blogs dus dan is Bloglovin’ de ideale manier. Ik kan zo precies zien welke blog een nieuw artikel online heeft geplaatst en of ik het interessant vind om te lezen. Gek trekje: ik kan niet tegen een heel hoog getal met blogs die ik nog moet lezen, dus dan druk ik op ‘mark all as read’. Dan staat er weer 0, een schone lei!

Met heel veel lieve bloggers bij de Beautygloss party

Bloggers die je inspireren

Lizzy van Ourfavorites. Wauw wat is ze sterk! Ze straalt zoveel kracht uit op haar blog, ondanks ze dit jaar te horen heeft gekregen dat ze ziek is. Respect!

Favoriete blog design

Uh, mijn eigen layout natuurlijk! Sinds vorige week heb ik een nieuwe layout en ik ben er super blij mee. Precies hoe ik het wilde. Er moeten nog wat kleine dingetjes aangepast worden, dat komt omdat je steeds toch weer iets nieuws ontdekt wat anders of beter kan.

Lekker foto’s aan het maken voor le blog

Je favoriete ding om over te bloggen

Alles wat op mijn blog verschijnt vind ik leuk om over te bloggen. Ik vind het heerlijk om de Take a look at my life in elkaar te zetten, maar ook om reviews te schrijven over make-up producten. Ook hou ik van lijstjes zoals 10 dingen die je nog niet over me wist.

Ik tag lekker veel bloggers dit keer omdat ik daar zin in heb: Milou, Yara, Danique, Dagmar, Kelly, Nicole, Patty.

Blog jij? Zo ja, wat is jouw favoriete ding om over te bloggen?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

25 Reacties

 1. 10 maart 2014 / 06:29

  Wat een super leuke tag, net hoe je het zelf ook zegt, die had ik zelf bedacht kunnen hebben haha! Ik hoop binnenkort weer met je af te meeten! Zo leuk dat je mij tagd en ik ga ‘m ook zeker overnemen

  • Tedje
   Auteur
   10 maart 2014 / 22:09

   Leuk Kelly, ik ben benieuwd naar wat jij gaat invullen :)

 2. 10 maart 2014 / 06:45

  Dit is echt een van mijn favoriete Tags. Super leuk om te lezen!

 3. 10 maart 2014 / 07:09

  Leuk om te lezen. Ik had nog nooit gehoord van annemerel.com, maar ga de blog meteen checken. Bedankt voor de tip!

 4. 10 maart 2014 / 07:32

  Ik vind deze tag heel leuk! Leuk om die antwoorden te lezen!

 5. 10 maart 2014 / 07:40

  Je hebt ‘m leuk ingevuld; zo gaaf om te zien dat je zoveel mensen hebt ontmoet door je blog! Ik ga ook weer een aantal blogs eens bekijken :-)

 6. 10 maart 2014 / 08:13

  Wat een superleuke tag! De blog van Annemerel vind ik ook erg leuk, leuke foto’s heb je erbij gedaan!

 7. 10 maart 2014 / 10:17

  Aah wat een heerlijke tag en mooie antwoorden <333 En ik ben ook getagd door Anne om het in te vullen, dus hij staat al op de planning en ik zet je er gewoon bij <3 Onwijs leuk lief, dankjewel! En favo design? Ja die van jouw is echt prachtig geworden! Xxx

  • Tedje
   Auteur
   10 maart 2014 / 22:08

   Aah wat een lieve comment Dagmar. Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden!

 8. 10 maart 2014 / 10:42

  Leuke tag! Je hebt de vragen leuk beantwoord :-)

 9. 10 maart 2014 / 13:23

  Super leuk om te lezen! Ik vind het een hele leuk tag.

 10. 10 maart 2014 / 14:48

  SUPER leuke tag en ik ga hem uiteraard invullen! <3

 11. 10 maart 2014 / 16:13

  Ik vind het een leuke tag, maar ik ben vaak al tag-moe als ik hem zelf besluit in te vullen, haha. Mijn favo blog is op dit moment ook die van Annemerel!

 12. 10 maart 2014 / 18:40

  Erg leuk om je antwoorden te lezen, leuke tag is dit. :)

 13. 10 maart 2014 / 19:09

  Dit blijft een leuke tag om te lezen! De eerste blog die ik ooit tegenkwam was ook van Mascha (via Girlscene) ^^

 14. 10 maart 2014 / 20:07

  Ik kan ook echt niet tegen veel ongelezen artikelen op Bloglovin’, maar ‘mark all as read’ doe ik echt nooit… Ben dan altijd bang iets te missen, haha! Beetje neurotisch. Verder leuke TAG, ik heb ook heel veel respect voor Lizzy en ik merk eigenlijk ook dat ik de diary op mijn blog een van de leukste artikelen vind om te schrijven en terug te lezen!

 15. 10 maart 2014 / 20:16

  Leuk om te lezen, en om weer nieuwe blogs te ontdekken :) Een paar blogs die je noemde kende ik nog niet, dus ik ga ze gelijk even bekijken :)

 16. 11 maart 2014 / 08:08

  Ik vind het altijd zo leuk als bloggers deze tag invullen! Zo kom ik elke keer weer nieuwe blogs tegen! :)

 17. 10 juni 2014 / 00:54

  Ik ben ook erg blij met Bloglovin’ :) en ik blog het liefst over dingen waar ik helemaal weg van ben. Daar word ik zo enthousiast van !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *