The Body Shop: 4-Step Smokey Eye Kit

The Body Shop: 4-Step Smokey Eye Kit


Vorige week was het Early Bird Sale op de website van The Body Shop. Ik had al een tijdje het Smokey Eye palette in mijn hoofd zitten, en toen ik zag dat er 20 % korting werd gegeven (bovenop de 50% die er al stond), kon ik dit aanbod moeilijk weerstaan. Ik ging ’s ochtends achter mijn computer zitten en ik bestelde de kit in Golden Brown. De kit behoort tot de Winter Trend Make-Up collectie van The Body Shop. De kit bestaat uit een palette van 3 oogschaduws en één creamy highlighter. Ook zit er nog een kwastje en een bruin oogpotlood bij.


De kit komt in een mooi doosje met aan de achterkant een duidelijk 4 stappen plan. Het kwastje dat erbij zit, is prima om de oogschaduw onder je oog te gebruiken, maar als je de kleuren mooi wilt blenden (in elkaar over laten lopen), raad ik je aan om een blendingkwast te gebruiken. Ook om de oogschaduw aan te brengen op je bewegende ooglid raad ik je aan om een grotere kwast te pakken. Het palette zelf ziet er erg chique uit: zwart met een mooie gouden rand. In het palette zitten vier kleuren waarvan drie gewone oogschaduws en een creamy oogschaduw.

Links bovenin zit een basiskleur die erg shimmery is, pretty! Rechtsboven zie je een lichtbruine/bronzen kleur, linksonder zie je een matte, diep donkerbruine kleur, rechtsonder zit een gouden highlighter met shimmers.Swatches 
Je kunt veel kanten op met het palette. Hoe donkerder je de kleuren aanbrengt, hoe heftiger de look wordt. Je kunt er ook voor kiezen om de look heel neutraal te houden en de lichte kleuren te gebruiken. Je kunt dus zowel een smokey feestlook maken als een look voor overdag. Ik ben erg blij met het palette, deze kleuren ga ik veel gebruiken! Zoals jullie misschien wel eerder hebben gelezen, hou ik van aardetinten en shimmertjes. Dat zit allemaal in dit palette!Het oog potlood is best goed gepigmenteerd. Jammer dat het potlood zo hard is, dit brengt altijd lastig aan. Dit potlood kun je wel goed aanbrengen onder je oog.Het palette kostte eerst 27 euro, wat ik best wel duur vind. Nu is het artikel afgeprijsd met 50 procent, wat neer komt op een prijs van 13,50. Die prijs sprak me meer aan! Door de Early Bird Sale en de korting die ik krijg met mijn Love Your Body kaart kreeg ik nog eens korting over de 13,50. Uiteindelijk heb ik 14,72 euro betaald inclusief verzendkosten van 5 euro!

Wat vinden jullie van het palette? Zal ik er een look mee maken voor jullie? 

Liefs van Tedje

Vergeet niet om mee te doen met de winactie!

Volg:

17 Reacties

 1. 6 januari 2012 / 10:26

  Het ziet er leuk uit, alleen jammer dat het podloodje zo hard is, maar dat heb je meestal als het uit een palette komt :)

 2. 6 januari 2012 / 11:23

  Mooi prijsje voor dit palette, ben benieuwd naar een look.

 3. 6 januari 2012 / 16:34

  mooie palette, fijn dat ze hier een kwastje geven i.p.v een sponsaplicator

 4. 6 januari 2012 / 17:06

  Mooi! Ja, wil graag zien hoe je dit staat. Dus doe maar en maak je maar mooi voor ons.

  Liefs,
  Yolande

  • 6 januari 2012 / 17:07

   Leuk dat jullie enthousiast zijn over een look, die gaat er dus zeker komen!

 5. Julie
  6 januari 2012 / 19:51

  Ik vind het wel interessant omdat het niet zo heel donker is. Het zijn gewoon mooie aarde tinten en niet dat intense zwart. Een hele donkere smokey eye staat meestal ‘nep’ vind ik. Ik ben erg benieuwd naar een look Tedje! Ik denk dat dit je heel mooi zal staan met je mooie lichte ogen!

  Kusjes

 6. 6 januari 2012 / 19:58

  Volgens mij verkopen ze deze ook bij Etos, ik herken de afbeelding in elk geval.

 7. 6 januari 2012 / 23:43

  Heb deze ook gezien toen hij er nog voor de volle prijs lag. Toen ik bij de sale ging kijken hadden ze hem helaas niet meer.

 8. 7 januari 2012 / 13:54

  Wauw wat een super palette… ik wist helemaal niets af van die vroege korting.. BALEN!

 9. 7 januari 2012 / 14:23

  Wat een prachtig palette! Ben heel er benieuwd naar looks er mee :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *