The Body Shop Absinthe handverzorging

 photo IMG_1012.jpg

Het is natuurlijk belangrijk om je handen te wassen, maar het is ook zeker belangrijk om je handen goed te verzorgen. Zeker in de winter. Dan zijn onze huidjes allemaal wat droger dan normaal. The Body Shop heeft een nieuwe verzorgingslijn uitgebracht: Absinthe Purifying. Vandaag laat ik aan jullie de hand wash, hand cream en de hand gel zien. 

Jullie kennen wellicht de sterkedrank Absint. In het begin van de 20e eeuw werd het drankje verboden, omdat je er van zou gaan hallucineren. Een raar ingrediënt zou je denken, maar dat is niet zo. Absint is namelijk heel verzorgend, reinigend en ruikt heel fris. Deze producten zijn niet om te drinken (haha), maar om te smeren dus. Ik wist niet goed wat ik van de geur moest verwachten. Kijken jullie mee?

 photo IMG_1018.jpg

Hand wash
De Absinte Purifying Hand Wash(250ml, €7) is een vloeibare zeep in een handige verpakking. Je zet hem zo op het aanrecht neer, of in je badkamer, en het staat ook nog eens leuk met dat groen! Maar hoe is die geur nou van de Absinthe lijn? Ik moest even een paar keer ruiken om de geur echt in me op te nemen, maar het ruikt heel fris. Je moet er wel van houden denk ik, maar ik vind het wel wat hebben.

 photo IMG_1017.jpg

Hand gel
De Absinte Purifying Hand Gel (60ml, €4) is perfect om mee te nemen in je handtas. Onderweg heb je namelijk niet altijd de gelegenheid om je handen te wassen, dus dan is een hand gel een goede oplossing. In desinfecterende gel zit altijd veel alcohol. Dit is nodig, want dat doodt de bacteriën. Mijn handen zijn altijd aardig droog, dus zo’n handgel droogt mijn handen altijd wat extra uit.

 photo IMG_1015.jpg

 photo IMG_1016.jpg

Hand cream
De Absinte Purifying Hand Cream (de 100ml variant kost nu €7,50 i.p.v. 12,50. Ik heb de 30ml en die kost €6,50) is perfect om je handen te verzorgen deze winter. De cream heeft een lichte structuur en trekt snel in. Ik heb droge handen, dus creams trekken bij mij snel in, maar ook bij mijn zusje trok hij snel in, terwijl zij niet zulke droge handen heeft. Voor mensen met een wat drogere huid is deze cream misschien niet zo voedend. Voor die mensen is misschien de Hand Butter beter.

Zoals ik al zei, deze geur moet je wel aanspreken, maar ik hou er wel van. Het is weer eens wat anders dan die zoete geurtjes. De absinthe-lijn is echt heel fris en ook een beetje kruidig. Het is lastig om te omschrijven, dus als je toevallig bij The Body Shop bent, zou ik de geur zeker even gaan ruiken. Dan weet je of het iets voor je is.

Hoe lijkt jou deze absinthe-lijn van The Body Shop?

Liefs van Tedje

Volg:

17 Reacties

 1. 18 februari 2013 / 10:51

  Ik heb de handcrème al in huis en vind hem echt fantastisch lekker ruiken. Ik hou wel van frisse geuren (denk: Sweet Lemon) dus deze is echt perfect voor mij!

 2. 18 februari 2013 / 11:13

  Ik ben hem momenteel ook aan het testen en moet zeggen dat ik hem heerlijk vind ruiken!

 3. 18 februari 2013 / 15:03

  Fijne review zeg! Ik was benieuwd naar de handcreme, maar nu je zegt dat het niet voedend genoeg is voor de drog handen sla ik het toch maar over..

 4. 18 februari 2013 / 15:52

  De producten zien er heel erg fijn uit. Ik ben benieuwd naar de geur, snel maar eens langs TBS dus. X

 5. 18 februari 2013 / 16:37

  Je maakt me nieuwschierig naar de geur! Ik ben benieuwd :)

 6. 18 februari 2013 / 17:20

  Van dit soort geuren kan ik nooit goed inschatten of ik ze lekker vind… Maar de producten klinken goed!

 7. Jeanne
  18 februari 2013 / 17:44

  Lekker al die smeersel !

 8. 18 februari 2013 / 21:34

  Deze lijken me echt heel erg lekker, ik ben hier best benieuwd naar! Je maakt me vooral nieuwsgierig naar de geur, het klinkt namelijk erg lekker…

 9. 19 februari 2013 / 19:27

  Goede review hoor! Hij klinkt wel erg fijn en de geur ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *