The Body Shop Body Sorbets

The Body Shop Body Sorbets

 photo IMG_9999a.jpg

Ik ben dol op de voedende, dikke Body Butters van The Body Shop. Mijn huid is alleen niet meer zo droog als in de winter (gelukkig!), maar mijn huid heeft nog wel verzorging nodig. Vandaag laat ik aan jullie de nieuwe Body Sorbets van The Body Shop zien.

In totaal zijn er vijf soorten Body Sorbets. Ik noem ze smaken, omdat ze echt naar ijssorbets ruiken. Ik heb Strawberry en Moringa, een bloemengeur. Je hebt nog Mango, Satsuma en Pink Grapefruit.

Wat is een Body Sorbet?
Ja, goede vraag! Ik wist ook niet zo goed wat ik me ervan moest voorstellen. Bij het persevent werden de Body Sorbets geserveerd in echte coupes, het leken net een soort smoothies! Ik denk dat je de Body Sorbets het best kunt omschrijven als een bodylotion, maar dan meer gel-achtig. Het is namelijk geen crème substantie. Ze bevatten 100% biologische Community FairTrade aloë vera uit Guatemala die de warme zomerhuid verzorgt, verfrist en verzacht.

 photo IMG_0005a.jpg

De Body Sorbets glijden over je lichaam heen en voelen heel verkoelend aan. Heerlijk in de zomer voor je warme huid. Je kunt de Body Sorbets ook in de koelkast leggen voor een extra verfrissend effect. Strawberry ruikt naar een aardbeienmilkshake, ontzettend lekker dus! Ik ben zelf iets minder fan van de Moringa geur, omdat deze heel bloemig is en ik daar niet zo van hou. Ik ken wel heel veel mensen die deze super lekker vinden, dus je moet er maar net van houden!

De Body Sorbets zouden niet plakken, maar toch vind ik dat ze dat wel een beetje doen. Niet super erg, maar je moet wel even wachten voordat je je kleding aandoet. De Sorbets trekken wel snel in je huid.

 photo IMG_0001a.jpg

Conclusie? Ik vind de Body Sorbets hele leuke nieuwe producten. Anders dan anders en daar hou ik van. Ze plakken wel een beetje, maar ze voelen heerlijk verkoelend aan en ik denk dat dat in de zomer extra lekker is.

De Body Sorbets (200ml) zijn vanaf 12 mei verkrijgbaar en zullen €11 euro per stuk gaan kosten. De producten zijn ook online verkrijgbaar.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 9 mei 2014 / 07:21

  Ze zijn al verkrijgbaar trouwens! :-) Ik kreeg ook verkeerde informatie mee, maar goed ^^ Ze zijn zó lekker! Ik vind ze helaas ook een beetje plakken, hoewel mijn huid er op de een of andere manier aan ‘gewend’ raakt en het nu niet meer plakt (kan dat?). Anyway, love it <3

 2. 9 mei 2014 / 07:50

  Wauw klinkt ontzettend lekker! Fijne review en mooie aanrader <3 Misschien toch vandaag even langs TBS :)

 3. 9 mei 2014 / 10:16

  Trekt het wel een beetje snel in of blijft het heel erg lang sticky?

  • Tedje
   Auteur
   9 mei 2014 / 10:41

   Nee, het trekt heel snel in! Ik zal het nog even in de review zetten.

 4. 9 mei 2014 / 10:58

  Ik wil de body sorbets nog heel graag gaan proberen, ze lijken me erg fijn! :)

 5. 9 mei 2014 / 11:15

  De substantie ziet er zo apart uit. Al lijken ze me heerlijk! Met name de geuren :-)

 6. 9 mei 2014 / 17:53

  Ze lijken me heerlijk, al gebruik ik zelden of nooit bodylotion..

 7. Petra
  10 mei 2014 / 19:15

  Het verkoelende effect vind ik eigenlijk nog het aller aantrekkelijkste aan dit product…heerlijk als het ietsjes warmer is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *