The Body Shop: Bodybutters en Shower Gel

The Body Shop: Bodybutters en Shower Gel

Ik liep vorige week The Body Shop in om even rond te neuzen en toen zag ik een aantal bakken staan met mini-producten en toen zag ik dat ze ook nog eens 2+1 gratis waren! Ik kon het natuurlijk niet laten om drie dingen mee te nemen. Ik had nog nooit bodybutters of showergels gekocht bij The Body Shop dus dit leek mij een ideale gelegenheid om ze eens te proberen. Kijken jullie mee?

Als eerste de Mango Body Butter. Ik HOU van mango geuren. Als er ergens mango ijs is, neem ik dat meestal. Als je dit potje opendoet, word je gelijk overspoeld door een heerlijke mango geur. En dan geen chemisch-fabriek-mango-geurtje, maar gewoon écht mango. Heerlijk! De structuur van de body butter is heel romig en zacht. Er zit trouwens 50ml in.

Dit is de Satsuma Body Butter. Wederom weer 50ml. De geur is erg fris, je ruikt mandarijnen, sinaasappelen en een vleugje citrus. De structuur van de body butter is anders dan de mango body butter. De Satsuma body butter is namelijk vrij hard en vast. Hij doet zijn werk er niet minder om trouwens!

Dit is de Shower Gel Pink Grapefruit. Ik kan deze douchegel helaas niet zelf gebruiken (ik heb eczeem en ik gebruik speciale douchegels), maar ik nam hem mee voor mijn moeder en mijn zusje. Ik vond de geur zo lekker fris en zoet! Ik kan de douchegel trouwens ook gewoon als handzeep gebruiken, dat kan prima! Als je van grapefruits houdt, zou ik deze geur zeker even gaan ruiken, lekker! In deze verpakking zit 60ml.

Ik betaalde in totaal 9 euro. Beide Body Butters kostten eigenlijk 5 euro per stuk. De Shower Gel kostte eigenlijk 3 euro. In totaal dus 13 euro. Het derde product is gratis (de goedkoopste uiteraard van 3 euro). Ik heb nog een Love Your Body kaart waar je altijd 10% korting mee krijgt dus uiteindelijk heb ik 9 euro betaald.

Ik kan weer even vooruit met smeren! Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? 
Liefs van Tedje

 

Volg:

13 Reacties

 1. 12 april 2012 / 07:55

  Mango ruikt zó lekker! Wants it. Needs it. <3

 2. 12 april 2012 / 08:08

  ik hou zelf niet zo van mango maar mijn vriendin is er dol op!

 3. 12 april 2012 / 09:06

  Erg mooie foto’s ook Tedje, complimenten! Mango is mijn favoriet van TBS, het geeft mij zo’n zomers gevoel <3

  • Tedje
   Auteur
   12 april 2012 / 12:06

   Aah dankjewel Yara! Ik vind Mango ook echt super lekker!

 4. 12 april 2012 / 12:46

  mango en pink grapefruit vind ik zo lekker ruiken! satsuma is niet helemaal mijn smaak..
  ben zelf echt fan van de body butters <3

 5. 12 april 2012 / 17:48

  Ik mag aankomende tijd niks kopen, maar als ik dit zo zie moet ik me wel heel erg inhouden!
  Liefs

 6. 12 april 2012 / 18:55

  Hmmm lijken me lekkere producten!
  bodybutter satsuma heb ik ook:)
  x

 7. 12 april 2012 / 18:55

  Oooo deze lijkt me heerlijk. Staat al klaar, maar eerst mijn oude opmaken. :)

 8. 12 april 2012 / 21:22

  ooeh hij lijkt me erg fijn ! jammer genoeg staan er hier nog 2 die ik eerst moet opmaken !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *