The Body Shop Camomile Make-up Removal en Colour Crush Lipsticks

The Body Shop Camomile Make-up Removal en Colour Crush Lipsticks

 photo IMG_4471a.jpg

Vandaag heb ik weer wat nieuwe producten van The Body Shop om aan jullie te laten zien, namelijk een nieuwe Camomile Make-up Removal Collectie en de nieuwe Colour Crush Lipsticks. Kijken jullie mee? 

 photo IMG_4469a.jpg

Dit is de Waterproof Eye Make-Up Remover. Het product bevat twee lagen, zoals je wel vaker ziet bij make-up remover. Eerst goed schudden zodat de twee delen met elkaar gemixt worden. De ingrediënten zien er goed uit. Er zitten bestanddelen in die desinfecterend zijn, maar let op als je een gevoelige huid hebt. Er zitten ook dingen in die je huid kunnen irriteren. Ik heb een droge en gevoelige huid (vooral rond mijn ogen!), maar ik heb geen last van irritaties. Dit verschilt natuurlijk echt per persoon.

 photo IMG_4470a.jpg

Ik vind het een hele fijne make-up remover en ik gebruik hem ook gewoon als ik geen waterproof make-up op heb. Tip om zonder schrobben je make-up te verwijderen: doe wat remover op een wattenschijfje en laat deze tien à vijftien seconden op het gesloten oog liggen. Je zult zien dat als je in een beweging het wattenschijfje van je oog afhaalt, de meeste make-up al is verwijderd.

In de Camomile collectie zitten behalve de Waterproof Eye Make-up Remover, ook nog een Silky Cleansing Oil (€13), een Gentle Eye Make-up Remover (€12), Muslin Cloth reinigingsdoekjes (€5) en een Sumptuous Cleansing Butter (€13).

 photo IMG_4474a.jpg

The Body Shop heeft een totaal nieuwe collectie lipsticks: de Colour Crush lipsticks. Ze zijn verkrijgbaar in 24 tinten verdeeld over drie kleurenfamilies: Stralend Rood, Lieflijk Roze en Geraffineerde Nudes. Voor ieder wat wils dus! Ook de dekking van de producten verschilt per lipstick. Deze Colour Crush Lipsticks zijn dus geschikt voor jou als je van dekkend houdt, maar ook als je van transparant houdt.

 photo IMG_4476a.jpg

De hulzen van de lipsticks zijn prachtig en strak. De dop heeft de kleur van de lipstick. Erg handig als je het mij vraagt, want zo voorkom je dat je iedere lipstick moet opentrekken om te kijken welke kleur het is.

 photo IMG_4478a.jpg

 photo IMG_4483a.jpg

Dit zijn Red Siren 101 en Red Hot Raspberry 201. Zoals je ziet is het pigment van deze twee lipsticks perfect en zijn ze lekker romig, wat ervoor zorgt dat de lipsticks makkelijk aan te brengen zijn en lekker smeren over je lippen.

 photo IMG_4484a.jpg

Red Siren is een rode kleur zoals hij zou moeten zijn. Het is een gewaagde rode kleur waardoor je lippen Hollywood-glamour uitstralen. Deze kleur zal bij iedereen goed staan, welke huidstint je ook hebt.

 photo IMG_4491a.jpg

Red Hot Raspberry is een fuchsiaroze kleur waarmee je gegarandeerd de aandacht zult trekken. Wat een mooie kleur! Er zitten hele subtiele shimmers in deze lipstick.

Met de pigmentatie ziet het wel goed bij deze Colour Crush lipsticks. De lipsticks glijden over je lippen en ze geven een mooie glans. Het lijkt wel dat het lippenbalsems zijn, zo zacht en romig zijn ze. De houdbaarheid op je lippen is hierdoor wat minder, maar ik vind het nooit een probleem om mijn lipstick een paar keer extra bij te werken.

De Colour Crush lipsticks kosten 12 euro per stuk en zijn dus verkrijgbaar in 24 kleuren.

Vind jij de Colour Crush Lipsticks van The Body Shop ook zo mooi?

Liefs van Tedje

Volg:

12 Reacties

 1. 16 augustus 2013 / 10:33

  Wat een supermooie lipsticks, gave kleuren!

 2. 16 augustus 2013 / 11:24

  Die lipsticks zien er erg mooi en zomers uit! Verder een leuk artikel. :)

 3. 16 augustus 2013 / 11:27

  Mooie producten! De make-up remover lijkt me onwijs fijn!

 4. 16 augustus 2013 / 11:48

  Wauw prachtige producten! Leuk artikel :)

 5. 19 augustus 2013 / 22:29

  Leuke items zeg! Ik vind de lipsticks erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *