The Body Shop: Color Crush oogschaduws

The Body Shop: Color Crush oogschaduws

Photobucket

Ik heb al met veel producten van The Body Shop kennis mogen maken: heerlijke bodybutters, glanzende blushes, mooie oogschaduwpalettes, zeepjes, handcrème. Noem het maar op. Iets waar ik nog geen kennis mee heb gemaakt zijn de mono oogschaduws: een oogschaduw in een los doosje dus. Vandaag laat ik aan jullie vier kleurtjes uit de Color Crush collectie zien.

Photobucket

De Color Crush collectie bestaat maar liefst uit dertig verschillende mono oogschaduws. De kleurtjes variëren van aardetinten tot knalblauw en roze. Er zit altijd wel wat voor jou tussen dus: fel, rustig, glanzend, mat. Kijken jullie mee naar de vier knallende kleurtjes die ik voor jullie in petto heb?

Photobucket

Dit zijn de kleuren 415 Midnight Flirt en 310 Berry Cheeky. Twee superfelle kleurtjes. Leuk dat The Body Shop namen aan de oogschaduws heeft gegeven. Dat vind ik altijd zoveel leuker dan alleen een nummertje!

Photobucket

Dit zijn de kleuren 605 Sweet Pea en 505 Boyfriend Jeans.

Zoals we gewend zijn van The Body Shop zijn deze producten 100% diervriendelijk. Zoals TBS zelf zegt: “Wij hebben hart voor álle dieren, ook voor de kleintjes”.

IMG_0995

Dan natuurlijk de swatches. WAUW. Dat was het eerste dat ik dacht, en waarschijnlijk ook zei, toen ik de eerste kleur over mijn onderarm veegde. Wat een pigment! En wat zijn ze lekker zacht van structuur! Hier word ik blij van!

Photobucket

De Color Crush oogschaduws zijn vanaf februari voor €10 verkrijgbaar bij The Body Shop.

Wat vind jij van deze Color Crush oogschaduws?

Volg:

22 Reacties

 1. Jeanne
  3 februari 2013 / 08:30

  Heel erg mooi !

 2. 3 februari 2013 / 10:53

  Mooie oogschaduws! Ze hebben pretty pigment!
  Ik vind Sweet Pea en Berry Cheeky erg mooi ^_^

 3. 3 februari 2013 / 11:35

  Ik vind die mosgroene het mooist! Met die lichtblauwe en grijzige zou ik ook wel graag een look willen maken. Die roze is wel een pretty kleurtje, maar niet echt makkelijk in een look te verwerken. Ik vind het wel goed dat ze diervriendelijk zijn enzo, maar wel duur.

 4. 3 februari 2013 / 11:48

  Waah ze zijn idd heel mooi, weet alleen niet of ik voor 10euro een oogschaduw ga kopen ^^

 5. 3 februari 2013 / 11:57

  Prachtige kleurtjes zitten er tussen en wat een goed pigment. Het is dan alleen weer zo jammer dat ze nogal geprijsd zijn.

 6. 3 februari 2013 / 12:45

  Wat een gave kleurtjes! Ik heb zelf nog nooit make-up van de Bodyshop uitgeprobeerd, dus de volgende keer dat ik er ben moet ik maar eens iets anders meenemen dan bodybutters haha;)

 7. 3 februari 2013 / 15:08

  Ja, heerlijk zijn ze he? Zo fijn zacht, ik was blij verrast!

 8. 3 februari 2013 / 22:19

  Zo, goed gepigmenteerd! Al zijn het echt totaal niet mijn kleuren, haha.

 9. 3 februari 2013 / 22:36

  Wow crap, wat een romige oogschaduws zijn dat! Schitterend gepigmenteerd, vooral de roze variant. Heerlijke kleurtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *