The Body Shop Deluxe adventskalender

adventkalender-the-body-shop

Nog een paar dagen en dan is het december! Hoog tijd om af te gaan tellen naar kerst, en hoe kan dat nu beter dan met een adventskalender? Vroeger had ik er altijd eentje met chocolaatjes, maar tegenwoordig zijn er ook een heleboel beauty adventskalenders! Een van de mooiste zijn toch altijd wel die van The Body Shop. Ook dit jaar ziet de Deluxe adventskalender er weer schitterend uit. En hoe leuk is het dat je iedere dag een vakje mag openmaken en dat er dan een cadeautje van The Body Shop uitkomt? I love it! 

adventkalender-1adventkalender-2

In de Deluxe adventkalender van The Body Shop zitten 24 producten: van bestaande favorieten tot nieuwe aanwinsten. Lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, geuren, make-up en accessoires, alles komt voorbij! Maar voordat we naar een sneak peek van de inhoud gaan: hoe mooi zit de verpakking eruit? Ik krijg meteen zin in kerst en ik kan niet wachten om alle vakjes open te gaan maken!

adventkalender-3

Dit zie je als je de deuren openslaat. AAH! Dat ziet er toch ge-wel-dig uit? Ik word hier héél blij van. Alle doosjes zijn prachtig, I love it!

adventkalender-5

Leuk detail: als je de doosjes omdraait, komt deze mooie spreuk tevoorschijn.

adventkalender-4

Tijd om naar een sneak peek van de inhoud te kijken! Ik heb de eerste 8 doosjes opengemaakt. De rest moet wel een verrassing zijn, toch? Er zitten mini verpakkingen in van fijne bodybutters, maar ook douchegels, handcreams, make-up producten zoals lipliner, eyeliner, oogpotlood, maar ook kwasten, een slaapmasker, een scrubhandschoen, nagellak, een wimperkruller. Wil je precies weten wat erin zit? Kijk dan even in dit lijstje van The Body Shop.

The Body Shop Deluxe adventskalender bevat producten met een totale waarde van €135,- en kost €100,- bij The Body Shop en online.

Ik kan niet wachten om alle vakjes open te maken. Leuk nieuws: ik ga jullie meenemen! Op Instagram Stories zal ik vanaf 1 december t/m 24 december samen met jullie de doosjes openmaken. Volg jij mij al op Instagram?

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 28 november 2016 / 16:53

  wat een prachtige dingen zitten erin zeg, heerlijk!

 2. 28 november 2016 / 18:27

  Is het normaal niet de bedoeling dat als je er 1 hebt opengemaakt je zo omgekeerd terug in de doos stopt zodat je op kerstdag het hele plaatje kan bekijken? Ik wil ook heel graag zo een kalender, maar ik vind het toch wat prijzig. Leuke blogpost is het wel!

  • Tedje
   Auteur
   28 november 2016 / 18:30

   Haha, ja dat denk ik wel! Maar ik wilde het toch even met jullie delen, voor de mensen die de doos niet zelf hebben! Hij is inderdaad best wel prijzig, maar de waarde van de producten is hoger dan de aanschafprijs! Dat dan weer wel.

 3. 28 november 2016 / 19:07

  Ah wat leuk dat je de doosjes open gaat maken op Instastories! Can’t wait :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *