The Body Shop Fijian Water Lotus

 photo IMG_1944a.jpg

Zon, zee, zand en palmbomen… Hoe heerlijk klinkt dat? Laat je meevoeren naar je eigen tropische paradijs met de exotische geur van de nieuwe lijn van The Body Shop: Fijian Water Lotus.

De producten uit deze zomerse collectie bevatten hand geplukte waterlotusbloemen uit Fiji, die voor een exotische geur zorgen. In de lijn zitten naast een eau de toilette, een fragrance mist, een douchegel en een bodybutter ook nog een bodylotion en een parfumolie. Vandaag test ik voor jullie de body lotion en de eau de toilette.

 photo IMG_1948a.jpg

Ten eerste: de verpakking. Ziet er dat niet ongelofelijk mooi uit? Ik krijg er een heerlijk zomergevoel van. De verpakkingen hebben allemaal blauwe tinten, lekker fris!

 photo IMG_1950a.jpg

Toen ik de bodylotion opsmeerde (wat trouwens handig gaat met een pompje die je ‘open’ en ‘closed’ kan doen), dacht ik meteen: oh, wat zou mijn moeder deze geur lekker vinden! Als een razende haalde ik haar naar mijn kamer en ik liet haar de geur ruiken. Haar reactie? ‘Ooohhh, jaaaaaaa. Oooooooh, heerlijk zeg!’ Had ik daar eens even gelijk. Of ik de bodylotion aan haar ga afstaan? Dat weet ik nog niet. Ik vind hem zelf namelijk ook heel erg lekker. Misschien moeten we hem maar samen gebruiken ;) De geur opent met topnoten van mandarijn en litsea (frisse geuren) en daarna komen de waterlotusbloemen uit Fiji, geplukt uit de zuidelijke Stille Oceaan, en rozen. Hoe bedoel je, vakantiegevoel? Als finishing touch zit er een geur van de zilte zeelucht in. Hoe ik de geur zou omschrijven? Fris, maar ook bloemig. Ideaal voor de zomer!

 photo IMG_1957a.jpg

De bodylotion is vrij vloeibaar, pas daar mee op als je je gaat insmeren!

De eau de toilette ruikt iets minder sterk dan de bodylotion, maar heeft dezelfde frisse en bloemige geur. Echt heerlijk! De geur blijft niet de hele dag hangen, dus je kunt hem gedurende de dag nog een keer bij sprayen. De Fijian Water Lotus Eau de toilette en Fragrance Mist bevatten 100% biologische Community Fair Trade-alcohol uit Ecuador.

 photo IMG_1947a.jpg

Bodylotion (250ml) – €12,50
Eau de toilette (50ml) – €25

Ik ben helemaal dol op de nieuwe Fijian Water Lotus collectie van The Body Shop! De producten zijn vanaf nu in de winkel verkrijgbaar, maar ook in de webshop van The Body Shop.

Ben jij benieuwd naar de Fijian Water Lotus producten van The Body Shop? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 28 juli 2014 / 08:27

  Wauw sounds good! En wat een mooie foto’s heb je gemaakt!

 2. 28 juli 2014 / 11:26

  Ik had ‘m in de winkel geroken een paar weken terug en ik moet eerlijk toegeven dat ik er vrij weinig aan vond. Zo jammer want de verpakking is zo leuk haha!

 3. 28 juli 2014 / 13:34

  Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar de geur. De verpakking ziet er in ieder geval mooi uit.

 4. 28 juli 2014 / 13:55

  De verpakking is super leuk, en ziet er zomers en fris uit. Ik had hem alleen in de winkel even geroken en toen vond ik hem toch wat tegenvallen. Niet echt een Body Shop geur die ik gewend was.

 5. 28 juli 2014 / 21:41

  Ik zag deze twee laatst ook toen ik in the Body Shop was! Ik heb ook die parfum, maar dan in vanille smaak. En lekker dat hij is! Ik wil zeker nog een tweede geur, deze lijkt me erg lekker ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *