The Body Shop – Glazed Apple

 photo IMG_3605a.jpg

Afgelopen vrijdag ging ik naar het Christmas event van The Body Shop in Amsterdam. Een sneak preview van de producten hebben jullie al in mijn Take a look at my life kunnen zien. Dit jaar is er een speciale, nieuwe lijn gelanceerd (waar ik nu al verliefd op ben) bij The Body Shop: Glazed Apple. Vandaag laat ik jullie een heleboel producten uit deze lijn zien!

De kerstcollectie van The Body Shop is ieder jaar weer om te smullen! Ze hebben altijd prachtige cadeaus: van aardigheidjes voor kleine prijsjes tot grote pakketten met alles erop en eraan.

Ieder jaar werkt The Body Shop samen met een goed doel. Dit keer is dat War Child, de wereldwijde humanitaire organisatie voor kinderen die getroffen zijn door oorlog. Hun wens? Om kinderen naar school te laten gaan. Het doel van The Body Shop is om meer dan 6 miljoen lessen mogelijk te maken in oorlogsgebieden. Hoe doen ze dit dan? Als jij één van de speciaal geselecteerde giftsets koopt, doneert The Body Shop een les voor een oorlogskind aan War Child. Een super goed initiatief natuurlijk!

Laten we gauw gaan kijken naar de producten.

 photo IMG_3610a.jpg

 photo IMG_3614a.jpg

Ik ben altijd dol op de Body Butters van The Body Shop. Mijn moeder zegt wel eens: “We komen echt om in die Body Butters van jou!” En stiekem maar smeren! Nu heb ik er weer eentje bij en ik weet zeker dat de Glazed Apple een van mijn favorieten gaat worden. Hij ruikt zo lekker zoet en fris!
The Body Shop Glazed Apple Body Butter – €10

 photo IMG_3617a.jpg

 photo IMG_3619a.jpg

Iedereen hangt tijdens de feestdagen aan je lippen met deze hydraterende, zoet geurende lippenbalsem. Super leuk ook in zo’n tinnetje en handig voor onderweg. Van het groen zie je trouwens niks meer terug op je lippen, ben maar niet bang! Je komt er niet uit te zien als een Wicked witch ;)
The Body Shop Glazed Apple Lip Tin – €6

 photo IMG_3620a.jpg

Strooi een beetje van deze badkorrels in je bad en de hele badkamer ruikt naar Granny Smith!
The Body Shop Glazed Apple Bath Sprinkles – €6

 photo IMG_3626a.jpg

Zeg eerlijk: je handen wassen met een écht zeepje geeft altijd een extra speciaal gevoel. Nu kunnen je handen helemaal fris naar Glazed Apple ruiken, yum!
The Body Shop Glazed Apple Bonbon Soap – €3,50

 photo IMG_3630a.jpg

In deze lipgloss van The Body Shop zitten veel verzorgende bestanddelen, waardoor het net een lipbalm lijkt! Ook deze groene gloss geeft geen groene waas aan je lippen, maar juist een prachtige glans met shimmers.
The Body Shop Glazed Apple Lip Gloss – €7

 photo IMG_3632a.jpg

Hoe ontzettend cute is deze ijsbeerspons? Deze gaat een prominente plek krijgen op de badkamer, naast mijn Ginger Bread Man van vorig jaar!
The Body Shop Polar Bear Sponge – €5

 photo IMG_3634a.jpg

Deze Schoolbooks of Wishes worden met de hand gemaakt van ambachtelijk geproduceerd papier door de Community Fair Trade-leverancier in Nepal en zijn prachtige, bijzondere cadeautjes, speciaal ontworpen voor de Children in Education-campagne met War Child. Je hebt de boeken in de geuren (dat klinkt gek, haha!) Glazed Apple, Vanilla Brulée of Frosted Cranberry.

 photo IMG_3635a.jpg

In het boek zit een viertal producten: een zeepje, een mini douche gel, een mini body butter en een lip balm.
The Body Shop Schoolbooks of Wishes – €15

Dit is nog maar een fractie uit de prachtige kerstcollectie die The Body Shop dit jaar uitbrengt. Over een paar dagen kun je deel twee (make-up!!) van mijn goodiebag verwachten! Begin november liggen alle producten in de winkel.

Naar welk product ben jij benieuwd?

Liefs van Tedje

Volg:

10 Reacties

 1. 29 oktober 2014 / 07:12

  Dit lijkt mij echt een heerlijke lijn hopelijk ligt die snel bij ons hier in de winkel zodat ik er even aan kan ruiken :-)

 2. 29 oktober 2014 / 07:42

  Aah dat boek is zo onwijs gaaf! Wat een heerlijke producten, super superleuk artikel!

 3. 29 oktober 2014 / 08:01

  Echt een fantastisch boek met mooie producten!

 4. 29 oktober 2014 / 08:37

  Die ijsbeerspons, zo cute! De lipbalsem lijkt me ook fijn.

 5. 29 oktober 2014 / 09:51

  Ik hou niet zo van appel geur dus ik ben heel erg benieuwd of deze mij wel over de streep trekt

 6. 29 oktober 2014 / 14:47

  De verpakkingen zijn echt zo cute!! <3 wat een leuk setje

 7. 29 oktober 2014 / 18:46

  De collectie ziet er echt super leuk uit. Ik ben heel erg benieuwd naar de geur.

 8. 29 oktober 2014 / 19:36

  Het lijkt me echt een heerlijke geur :) Ik ben er erg benieuwd naar!

 9. 30 oktober 2014 / 09:14

  Wat een prachtige producten en een goed doel hebben ze dit jaar gekozen!
  Ik ben zelf erg benieuwd naar de body butter. Heb een zeer droge huid, vooral in de winter en ben benieuwd of deze hier goed tegen werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *