The Body Shop: Goodiebag

The Body Shop: Goodiebag

IMG_9919

Vorige week ben ik naar het The Body Shop bloggersevent geweest, waar ik al een uitgebreid artikel over heb geschreven. In dit artikel laat ik de inhoud van de goodiebag zien en de spullen die ik heb gewonnen! Jullie gaven aan dat jullie dat leuk vonden, dus let’s go!

De goodies zaten in bovenstaande tasjes, zo cute!

Het eerste dat ik tegenkwam was deze superleuke Gingerbread man. Helaas was hij al gebroken toen ik in het tasje keek, maar daardoor smaakt hij natuurlijk niet minder lekker. *omnomnom*

Dit is de Cranberry Joy Shimmer Lotion. Wat een prachtige verpakking en kijk die shimmers!!

Super mooi om een beetje op je decolleté aan te bregen met een feestje voor een glitterend effect!

Dit is de Ginger Sparkle Hand lotion. Een flinke verpakking en hij staat zo mooi op je wastafel! Ik heb hem zelf nu naast mijn laptop staan op mijn bureau, zodat ik mijn handen goed verzorg en natuurlijk aan die lekkere geur kan ruiken.

Een hele leuke vijl met een kleine, ronde mini vijl eraan vast! Ik moest nog een nieuwe hebben, dus dit kwam heel goed uit. Ik kom helemaal in de kerstsferen!

Twee ‘infusers’ voor warm water om thee mee te maken dus! Ik zie het helemaal voor me: ik kom net uit de douche, ik smeer me in met een heerlijke, zachte body butter van The Body Shop, ik kruip onder een dekentje op de bank, ik zet mijn favoriete film aan en ondertussen geniet ik van mijn Gingerbread mannetje met een heerlijke kop thee….

De Dazzling Rocks met bijbehorende kabuki kwast. En ik kan je vertellen: deze kwast is zooo fluffy zacht!

Letterlijk: pareltjes! Prachtig!

Een fijn oogpotlood. Mooi voor op je onderste waterlijn!

Als klapper op de vuurpijl zat er ook nog eens het 4-steps smoky eyes palette in in de kleur Smoky Copper.

De kwastjes die erbij zitten zijn heel cute! Even ter vergelijking: de vinger die je ziet is mijn pink.

Wauw. Wat een perfecte kleurencombinatie!

De swatches zien er wat mij betreft ook super uit! Vinden jullie het leuk om een look met dit palette te zien?

Ik heb jullie ook verteld dat je aan het begin van de avond drie producten mocht opschrijven die je graag zou willen hebben. Aan het einde van de avond werden er een aantal briefjes uit gepakt, en mijn briefje zat erbij! Deze spullen had ik op mijn verlanglijst staan.

Een heerlijke cadeauset van de geur Shea. Mijn lievelings, ook die van mijn moeder!

Er zit een mini bodybutter, een mini scrub, een zeepje, een shower cream en een lekkere puff in!

Ik heb alvast een voorproefje voor jullie! The Body Shop komt met een White Musk Libertine collectie! Naast hun lekkere White Musk Libertine geur, gaan ze ook met andere producten komen, waaronder deze body butter!

En als laatste deze prachtige baked blush in 01.

Ik ben ontzettend verwend en er zitten echt prachtige producten in de goodiebag. Ik weet zeker dat ik naar de winkel sprint als de winter collectie er is, want de producten die The Body Shop heeft zijn gewoonweg geweldig.

Wat vinden jullie het leukste product uit de goodiebag? Waar ben jij het meest benieuwd naar? 

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 8 november 2012 / 10:42

  Wat een prachtige producten zaten erin zeg! Ik ben heel benieuwd hoe de Cranberry Joy Shimmer Lotion ruikt.. Heel leuk dat er shimmers inzitten!

 2. 8 november 2012 / 12:23

  wauw zo veel mooie producten in één goodiebag, jullie zijn heerlijk verwend! :) Ik ben heel benieuwd naar de musk libertine lijn, ik hou van die geur. Dat palette dat je kreeg ik ook zó mooi, ik ben eigenlijk wel benieuwd naar alles & weet zeker dat ik met je mee ren naar de winkel! :D

 3. 8 november 2012 / 13:57

  Wat zaten er prachtige producten in je goodiebag! :)

 4. 8 november 2012 / 13:59

  Wat een mooie producten allemaal! Vooral de Baked blush ben ik wel heel benieuwd naar die ziet er zo mooi uit.

 5. 8 november 2012 / 14:06

  Wat een prachtige producten zeg, echt wauw!! Super!!

 6. 8 november 2012 / 14:29

  Wow wat prachtig allemaal, ik ga een wishlist maken :p xx

 7. 8 november 2012 / 17:11

  Wat een mooie spulletjes zaten er in de goodiebag! Enjoy. Ooh ben wel benieuwd naar reviews en een look met smokey-eyes palette

 8. 8 november 2012 / 19:35

  Oeh, mooie producten! Mijn favoriet is het oogschaduwpalet. Echt dé perfecte kleuren voor mij. Dit zijn alle kleuren die ik vaak draag, in een palet samen! Love it <3

 9. 8 november 2012 / 20:07

  Die blush is echt super mooi! En ik ben zo benieuwd naar die bodybutter (een na laatste foto) Liefs, Esmée

 10. 8 november 2012 / 20:38

  Prachtige producten vooral de make-up lijkt me echt prachtig!

 11. 8 november 2012 / 21:20

  Wat een prachtige producten zaten er in je goodiebag! :)

 12. 8 november 2012 / 22:33

  Wooow wat een mooie spulletjes! Vooral die Baked blush, Cranberry Joy Shimmer Lotion en de smokey eyes palette <3

 13. Joyce
  9 november 2012 / 18:09

  Wat een mooie producten. Dat oogschaduw palette bevat hele mooie kleuren!

 14. 9 november 2012 / 23:12

  Wat zitten er een hoop leuke spulletjes bij zeg! En ook leuk dat je had gewonnen en nog 3 extra producten kreeg! Ik kom gelijk helemaal aan in de kerstsfeer als ik dit zie, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *