The Body Shop InstaBlur & Vitamin E Aqua Boost Sorbet

 photo IMG_0007a.jpg

Een tijdje geleden ging ik naar een persevent van The Body Shop waar een heleboel nieuwe producten gepresenteerd werden. De review van de Body Sorbets hebben jullie al kunnen lezen. Vandaag laat ik jullie de nieuwe producten InstaBlur en Vitamin E Aqua Boost Sorbet zien.

The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet

 photo IMG_0010a.jpg

 photo IMG_0011a.jpg

 photo IMG_0014a.jpg

Dit is de Vitamin E Aqua Boost Sorbet, een verkoelende, hydraterende en verzorgende gezichtsverzorging van The Body Shop. Vitamine E Aqua Boost Sorbet bevat de Aqua Sphere-technologie. Dit houdt in dat microscopisch kleine bolletjes vocht die als kleine reservoirs functioneren en honderden keren hun eigen gewicht aan puur water bevatten. Ieder potje bevat ruim 2 miljoen Aqua Spheres. In de Aqua Boost Sorbet zitten mineraaldeeltjes die olie absorberen waardoor je huid gematteerd wordt.

 photo IMG_0017a.jpg

Er zitten siliconen in het product en dat voel je meteen. De textuur is namelijk heel apart en luchtig. Verder zit er parfum in, tarwekiemolie, vitamine E en soja olie. Ook zit er menthol in voor de verkoelende werking. Let op! Dit ingrediënt kan ook irriterend werken.

Je zult van dit product houden of je zult het helemaal niks vinden. Dat komt door het siliconengevoel. Ik vind het een hele fijne crème voor mijn gezicht, maar ik kan me voorstellen dat je er niet gek op bent. Ik vind de Vitamin E Aqua Boost Sorbet lekker ruiken. Niet te sterk, maar precies goed. Mijn huid wordt er niet droog van, maar ik heb ook niet het idee dat hij mijn gezicht heel erg voedt. Daarvoor heb ik echt vettere crème nodig. Als je benieuwd bent naar dit product, zou ik hem zeker even in de winkel proberen als ik jou was!

The Body Shop All-In-One InstaBlur 5-Action Perfector

 photo IMG_0019a.jpg

Tegenwoordig kunnen we met Instagram onze huid in één klap egaal maken door er een mooie filter overheen te gooien. De All-in-one InstaBlur van The Body Shop is een product waarmee je met een glowy en flawless skin de deur uit kunt. Imperfecties zouden vervagen als sneeuw voor de zon. Tip: breng het aan onder je foundation!

De All-in-one InstaBlur is een product die de poriën minder zichtbaar maakt, maar je kunt hem ook gebruiken als primer: een product waardoor je make-up langer blijft zitten.

 photo IMG_0466a.jpg

Op de verpakking staat dat de InstaBlur een ‘Universal Shade’, dit komt omdat de InstaBlur geen kleur heeft. Voor iedereen te gebruiken dus, ideaal! Het product voelt heel zacht aan als je het uitsmeert. Dit komt door de siliconen die erin zitten.

 photo IMG_0501a.jpg

De grote vraag is natuurlijk of het werkt. Ik heb zelf geen grote poriën, dus ik vind het lastig om daar iets over te zeggen. Wel kan ik natuurlijk iets zeggen over hoe mijn huid eruit ziet met InstaBlur onder mijn foundation en zonder. Dat ziet er wel heel goed uit! Ik ben erg enthousiast over dit product. Mijn foundation blijft ook nog eens de hele dag goed zitten.

 photo IMG_0008a.jpg

The Body Shop Vitamin E Aqua Boost – 50ml €19
The Body Shop All-in-one InstaBlur – 25ml €15

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 16 mei 2014 / 08:26

  Wauw wat een fijne producten, klinkt ontzettend goed <3

 2. 16 mei 2014 / 09:38

  Ik ben super benieuwd naar de All-in-one InstaBlur!

 3. 16 mei 2014 / 12:02

  Lijken me wel fijne producten, naar de instablur ben ik heel benieuwd :)

 4. 16 mei 2014 / 13:58

  Lijken mij beide fijne producten
  Ik heb ook fijne poriën zoals jij dus die instablur lijkt mij niet noodzakelijk voor mij ;)

  Liefs,
  Karlien

 5. 16 mei 2014 / 18:01

  Ik ben heel benieuwd naar de Instablur, ben alleen wel bang dat het niets voor mijn huid is.. Maar hoe kom je erachter? Gewoon proberen toch haha.

 6. 16 mei 2014 / 19:47

  Die Instablur voelt zo gek aan, de dagcrème heb ik ook! Wat jij ook zegt; je houdt er wel van of niet… Ik weet het nog steeds niet; mijn huid reageert er niet gevoelig op, maar toch de siliconen… Fijne review!

 7. 16 mei 2014 / 22:48

  de sorbet heb ik ook en is liefde op eerste gezicht haha, de perfect blur lijkt mij ook wel erg interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *