The Body Shop Italian Summer Fig

 photo IMG_7987 1.jpg

Ik liet jullie al een sneak peek zien in het artikel over het event van The Body Shop waar ik laatst naartoe ging, maar vandaag geef ik een uitgebreide review over de nieuwe geur van The Body Shop: Italian Summer Fig.

Italian Summer Fig behoort tot de Voyage-collectie van The Body Shop en deze is volledig vernieuwd! Ze zijn in een nieuw jasje gestoken en ik vind ze werkelijk waar prachtig. Op iedere verpakking zie je een print van het bijbehorende gebied waar de ingrediënten vandaan komen en de flacon is geïnspireerd op de aardbol en de verschillende tijdszones.

 photo IMG_7979 1.jpg

Een leuk detail als je het doosje openmaakt. De ingrediënten die worden gebruikt zijn 100 procent natuurlijk en zijn niet getest op dieren.

 photo IMG_7973 1.jpg

Sluit je ogen en laat je meevoeren op reis naar de zonnige kust van Puglia, Italië. Nou, graag! Want van dit regenachtige weer in Nederland wordt niemand blij. En dat noemen ze zomer?! Goed, terug naar het parfum. In het parfum zitten vijgen verwerkt, die je in Puglia kunt vinden. De geur past perfect bij de zomer door de zoete noten gecombineerd met een licht nootachtige ondertoon. Sounds good to me!

Naast vijg vind je in de geur ook noten en druivenbladeren terug, Toscaanse roos en frisse amber. Dit is zo’n geur die je niet goed op papier kunt beschrijven, die moet je echt even gaan ruiken bij The Body Shop! Ik vind de geur echt heerlijk en super bijzonder. Zo’n soort geur had ik nog niet, maar ik draag hem de laatste tijd alleen maar. Hij is zo lekker fris, maar ook warm en die vijgen ruiken zo lekker! Nog een pluspunt: het parfum blijft bij mij behoorlijk lang hangen. Aan het einde van de dag ruik ik de geur nog steeds.

 photo IMG_7966 1.jpg

The Body Shop Italian Summer Fig Eau de Toilette (50ml) is vanaf nu verkrijgbaar bij The Body Shop voor €27,00.

Zijn jullie al benieuwd geworden naar de geur? 

Liefs van Tedje

Dit artikel bevat een product dat ik opgestuurd heb gekregen door een bedrijf. 

Volg:
Delen:

6 Reacties

  1. 30 juli 2015 / 07:01

    Ik ben echt zo ontzettend benieuwd naar deze en de andere geurtjes, snel eens ruiken :-)!

  2. Jeanne
    30 juli 2015 / 07:18

    Ga zeker een keertje proberen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *