The Body Shop lente producten

The Body Shop lente producten

 photo IMG_9685a.jpg

Er zijn weinig producten van The Body Shop die ik niet lekker vind. Ze hebben allerlei lekkere producten in verschillende geurlijnen. Vandaag laat ik jullie een product zien uit de Early-Harvest Raspberry en de English Dawn White Gardenia lijn. Maar ook komt er een mooie lipstick uit de Colour Crush Shine lijn voorbij.

 photo IMG_9695a.jpg

 photo IMG_9692a.jpg

 photo IMG_9693a.jpg

English Dawn White Gardenia Body Lotion – € 12,50 (250ml)
English Dawn White Gardenia Body Mist – € 12,00 (100ml)

Dit zijn twee producten uit de English Dawn White Gardenia lijn: een body spray en een bodylotion. De geur is geïnspireerd op een Britse tuin in volle bloei: fris en bloemig dus. De verpakkingen zijn prachtig vormgegeven. Ik moest meteen aan een chique Engels tafereel denken toen ik de flessen zag.

 photo IMG_9713a.jpg

De bodylotion is dun waardoor hij makkelijk aanbrengt. Hij trekt ook snel in. Ideaal voor mensen met een wat vettere huid. Mensen met een droge huid zullen waarschijnlijk niet genoeg gevoed worden door deze lotion. De geur is lekker fris.

De Body Mist vind ik zelf een beetje tegenvallen. In tegenstelling tot de geur van de body lotion, vind ik de geur van de Body Mist niet zo lekker ruiken. Ik zou hem eerder op het toilet zetten dan op mezelf sprayen. Iedereen heeft zijn eigen smaak natuurlijk (of geur in dit geval), dus het zou zomaar kunnen dat de geur wel bij jou past! Daarvoor zou je hem echt even moeten gaan ruiken in de winkel.

 photo IMG_9698a.jpg

 photo IMG_9697a.jpg

 photo IMG_9702a.jpg

Early-Harvest Raspberry Body Scrub-Gelee – € 15,00 (200ml)

Ziet deze Scrub-Gelee er niet uit om op te eten? Mijn vriend zei: het lijkt wel jam! Ik zou het zo op mijn brood smeren. Hij ruikt ook zo heerlijk naar frambozen. Ik was al bekend met de Scrub-Gelee uit de Blueberry lijn en daar was ik ook zo enthousiast over. Ik vind het best een grove scrub, dus gebruik hem zeker niet te vaak achter elkaar. Een keer in de week is zeker voldoende (voor mij dan). Kun je er ook nog eens extra lang van genieten!

 photo IMG_9689a.jpg

 photo IMG_9690a.jpg

Colour Crush Shine 18 Sunset Romance – € 12,00

Oef, wat een mooi lentekleurtje! Het is een mooie koraal/roze kleurige lipstick die je lippen een prachtige glans geeft. Hij verzorgt je lippen goed, want er zit (Fair Trade!) maroela-olie en bijenwas in. Hij smeert dus lekker over je lippen. Hij blijft niet heel lang zitten, maar het is zeker niet erg om deze lipstick wat vaker uit je tas te pakken.

 photo IMG_9704a.jpg

Mijn lippen zonder iets erop.

 photo IMG_9707a.jpg

Love it! Perfect voor deze tijd van het jaar. Deze ga ik zeker veel dragen.

De producten van The Body Shop zijn verkrijgbaar in hun webshop, maar natuurlijk ook gewoon in de winkel.

Ben jij benieuwd naar de producten van The Body Shop? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 12 april 2014 / 06:24

  Oh la la, weer zon jam scrub, superleuk! De frambozen lijn ruikt inderdaad lekker, heb van de week al even gesnoven hihi :-) toffe lipstick en die bodylotion lijkt me ook wel lekker!

 2. 12 april 2014 / 07:05

  Die rasberry body scrub ziet er geweldig uit door die mooie jam structuur, eigenlijk vallen de producten van de body shop mij nooit tegen. Ben benieuwd naar deze producten!

 3. 12 april 2014 / 07:22

  Mooie foto’s! De producten zien er erg fijn uit!

 4. 12 april 2014 / 07:58

  Ik ben dol op scrubs, deze lijkt me heel lekker ruiken! De lipstick is ook mooi al mis ik je full face foto eigenlijk wel een beetje.

 5. 12 april 2014 / 10:08

  Die framboos collectie is echt heerlijk!

 6. 12 april 2014 / 10:18

  Fijne producten! De lipstick ziet er mooi uit :-)

 7. 12 april 2014 / 13:58

  Wat grappig dat de frambooslijn nu ook zo jam achtig product heeft, ja ik vind het nog steeds jam haha

 8. Petra
  12 april 2014 / 16:18

  Naar de White Gardenia lijn ben ik superbenieuwd…maar die zal ook best wel weer heerlijke ruiken en prima zijn…

 9. 12 april 2014 / 19:59

  Die raspberry scrub ziet er zooo goed uit!
  Ik was eigenlijk wel benieuwd naar die face mist, grappig dat je zegt hem eerder op het toilet zetten dan op mezelf :D
  Lijkt mij geen super geurtje dan ;)

  Liefs,
  Karlien

 10. 12 april 2014 / 22:21

  Wauw heerlijke producten super mooi artikel! Stuk voor stuk beauties <333

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *