The Body Shop: nieuwe producten!

 photo IMG_2319a.jpg

Laatst liet ik aan jullie de nieuwe Wild Argan Oil collectie zien van The Body Shop. Vandaag is het tijd voor een aantal andere goodies, namelijk nieuwe handcrèmes, de Crops of Youth Eye Concentrate, een mooie lipstick uit de Colour Crush Lipsticks lijn en een mooie oogschaduw!

 photo IMG_2321a.jpg

Sinds kort heeft The Body Shop handcrèmes in het assortiment. YAY! Daar zat ik al een tijdje op te wachten. Ik heb de geuren Strawberry en Honeymania ontvangen, twee bekende geurlijnen van The Body Shop. De andere geuren zijn: Mango, Satsuma, Coconut, Shea, Moringa en Pink Grapefruit. Oeeh! Zelf ben ik nog wel heel benieuwd naar de Mango, Shea en Pink Grapefruit Hand Creams. Strawberry ruikt in ieder geval lekker zoet en trekt snel in mijn handen. Van de geur Honeymania ben ik nooit zo kapot, maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat niemand hem lekker vindt ;)

 photo IMG_2323a.jpg

De structuur is lekker romig en zacht. Ideaal om mee te nemen in je handtas voor onderweg. In de tubes zit 30ml en per stuk kosten de Hand Creams €5,50. In de webshop loopt er momenteel een actie: 2e Hand Cream voor de helft van de prijs! De Hand Creams zijn dus voor ieder wat wils, want ze zijn er in 8 ‘smaken’!

 photo IMG_2329a.jpg

 photo IMG_2332a.jpg

Dit is de Crops of Youth Eye Concentrate, een navolging van bestseller Drops of Youth Concentrate. Dit goedje is dus speciaal ontwikkeld voor de huid rondom je ogen. Maak een 8 rondom de oogcontour en masseer de gelachtige substantie daarna in de huid rondom je ogen. Dit is goed voor de bloedtoevoer. Het product zou lijntjes en donkere kringen vervagen. Nu heb ik daar niet heel veel last van, dus vind ik het moeilijk om daar iets voor te zeggen. Wat ik wel kan zeggen is dat het ijzeren balletje lekker koel aanvoelt rondom je ogen en dat de gelachtige substantie lekker fris aanvoelt. Je kunt dit product twee keer per dag gebruiken: ’s ochtends en ’s avonds.

De Drops of Youth Eye Concentrate is vanaf 22 september verkrijgbaar in de winkels.

 photo IMG_2339a.jpg

 photo IMG_2342a.jpg

Ik ontving ook nog een prachtige lipstick en een oogschaduw. De lipstick uit de Colour Crush lijn heet 245 Pink Luxe. De lipstick is roze (obviously) en bevat prachtige gouden shimmers. De oogschaduw heeft een prachtige bruine kleur met de naam: 245 Coco Deluxe.

 photo IMG_2317a.jpg

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Naar welk product ben jij benieuwd?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 3 september 2014 / 06:24

  Wat een leuke producten! Ik ben zelf erg benieuwd naar de Drops of Youth Eye Concentrate, dat lijkt me wel een fijn product!

 2. 3 september 2014 / 08:24

  Wauw, de swatches van de lipstick en oogschaduw vind ik verbazingwekkend mooi! <3

 3. 3 september 2014 / 09:30

  Die oogschaduws; te mooi! En die handcremes lijken me ook erg fijn :-)

 4. 3 september 2014 / 10:09

  lijken mij echt fijne producten!
  Handcrèmes gebruik ik zelf echt niet zoveel, maar ik zou dit beter doen :)
  Leuke review!

  Liefs
  Karlien

 5. 3 september 2014 / 10:34

  Mooie producten! Ik ben erg benieuwd naar de Drops of Youth Eye Concentrate :)

 6. 3 september 2014 / 11:32

  Die lipstick ziet er echt prachtig uit!

 7. 3 september 2014 / 11:44

  Wat een fijne producten weer. Ik ben erg nieuwsgierig naar de Drops of Youth!

 8. 3 september 2014 / 13:27

  Mooie producten, vooral de handcreme’s spreken mij erg aan. Heerlijke geurtjes lijken me dat!

 9. 3 september 2014 / 16:50

  Mooie producten! Ik ben vooral benieuwd naar het product voor de ogen! Liefs´ Iris

 10. 3 september 2014 / 16:56

  Het lijken me allemaal heerlijke producten :) die handcremes zijn zo fijn van TBS !

 11. 3 september 2014 / 21:41

  Mooie producten. De handcrèmes lijken me erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *