The Body Shop: Secrets of the World

 photo IMG_8052.jpg

The Body Shop heeft een heerlijke nieuwe verzorgingslijn voor het lichaam: Secrets of the World. De collectie bestaat uit luxe oliën, fijne scrubs en voedende crèmes om je lichaam lekker mee te verzorgen. Voor deze lijn reisde The Body Shop de hele wereld over om de beste ingrediënten te verzamelen en deze in de producten te stoppen. Vandaag laat ik jullie twee producten uit de lijn zien.

 photo IMG_8065.jpg

 photo IMG_8054.jpg

 photo IMG_8069.jpg

 photo IMG_8072.jpg

African Ximenia Scrub – €21

Allereerst wil ik zeggen dat de potten er prachtig uitzien! En ze zijn ook zo groot: er zit 350ml in. Hier kun je wel even mee doen. Voor de meesten is de zomer alweer bijna voorbij (ik moet zelf nog op vakantie!) en dan is het lekker om je huid te scrubben. Voor deze African Ximenia Scrub zijn er ingrediënten gewonnen uit de Ximenia boom die in Afrika veel voorkomt. De olie geeft een verzachtende werking. Het is een hele lichte scrub, dus als je je benen flink wil scrubben, zou ik een andere scrub gebruiken, maar als je je huid een lichte scrubbeurt wil geven, is dit perfect. Bovendien ruikt de scrub echt heerlijk en mijn huid is na gebruik lekker zacht en ruikt super lekker! Er zit ook shea boter in en dat vind ik altijd een erg prettig ingrediënt.

 photo IMG_8055.jpg

 photo IMG_8071.jpg

Japanese Camellia Cream – €26

Ook deze cream zit verpakt in zo’n mooie grote en stevige pot als de scrub. Voor deze cream is er olie van de cameliabloem gebruikt, die de huid zacht maakt en hydrateert. Hij ruikt in ieder geval heerlijk! Deze body cream voelt anders aan dan andere creams die ik van The Body Shop heb. Hij voelt wat steviger aan en is niet zo romig als bijvoorbeeld de body butter. Desalniettemin is het een hele fijne cream waarmee je je lichaam kunt insmeren na het douchen. De geur blijft ook nog even hangen nadat je je hebt ingesmeerd. Heerlijk!

 photo IMG_8078.jpg

Ben jij benieuwd naar deze producten van The Body Shop?

Liefs van Tedje

Deze review bevat producten die ik van een merk heb ontvangen

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 27 augustus 2015 / 06:45

  De body scrub en cream lijken me echt heel erg fijn!

 2. Jeanne
  27 augustus 2015 / 07:34

  Lijkt mijn echt heerlijk, ook voor de oudere huid

 3. Moeders
  27 augustus 2015 / 08:15

  Werkelijk super ! Zeker nu met droge huid van de vakantiezon !

 4. 27 augustus 2015 / 10:05

  Ik vind deze verpakkingen erg mooi. Ze doen mij wat denken aan de potten van bij de apothekers vroeger.

 5. 27 augustus 2015 / 19:03

  De potten zien er mooi uit! Ik ben benieuwd naar de geur en natuurlijk de werking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *