The Body Shop Shimmer Cubes Hot Pink + look

The Body Shop Shimmer Cubes Hot Pink + look

 photo IMG_8965a.jpg

Vier kleine blokjes in een doosje, dat zijn de Shimmer Cubes van The Body Shop. Er zijn twee nieuwe aan het assortiment toegevoegd, waaronder Hot Pink. Vandaag een uitgebreide review en een look met de cubes en een bijpassende lipgloss. 

 photo IMG_8973a.jpg

De shimmers en de liefde komen je tegemoet als je dit doosje ziet, toch? Wat ontzettend schattig en wat stralen deze shimmer cubes. Ik krijg er lentekriebels van, jullie ook?

 photo IMG_8976a.jpg

De Shimmer Cubes van The Body Shop in Hot Pink (€22) bestaan uit vier oogschaduws van 3,5 gram per stuk. Van links naar rechts: Rose Champagne – Light Coral – Deep Fuchsia – Garden Rose.

Zoals je ziet zit iedere oogschaduw in een aparte ‘cube’. Stel dat je nog een andere Shimmer Cubes hebt van The Body Shop, kun je mixen en matchen!

 photo IMG_8979a.jpg

Het pigment is eigenlijk verrassend goed.

 photo IMG_8986a.jpg

Een bijpassende lipgloss voor bij de Shimmer Cubes is 53 Rose (€7), een roze gloss met zilveren en gouden glittertjes.

 photo IMG_9341a.jpg

 photo IMG_9339a.jpg

Een look met de Shimmer Cubes en de lipgloss. Ik dacht dat het moeilijk was om roze oogschaduw te combineren, want daar krijg je gauw van die huilogen van. Maar dat is niet bij deze Shimmer Cubes. Op je ogen geven ze vooral een hele mooie glans af.

 photo IMG_9358a.jpg

In mijn binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauw gebruikte ik Champagne Pink, over het bewegende ooglid een mix van Light Coral en Deep Fuchsia. In de arcadeboog gebruikte ik een donkerbruine, matte oogschaduw en daaroverheen bracht ik nog een beetje Champagne Pink aan.
Verder gebruikte ik de Catrice Made to Stay Inside Eye Highlighter Pen op mijn onderste waterlijn en een vleugje mascara. Op mijn wangen gebruikte ik een matte roze blush met daarover heen Deep Fuchsia uit het Shimmer Cubes palette. Kan ook prima op je wangen voor kleur en een mooie glans.

 photo IMG_8991a.jpg

De gloss geeft een prachtige glans af. Hij plakt niet, maar hij blijft niet zo lang zitten. In je tas meenemen dus!

Zulke looks ga ik vaker dragen! Lekker lief en lenteachtig, daar hou ik wel van.

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 8 maart 2014 / 07:34

  Wat een prachtige oogschaduws! De look die je ermee hebt gemaakt staat je goed.

 2. 8 maart 2014 / 07:50

  ik vind ze zo schattig, die cubes haha! Mooie kleurtjes ook! Ik heb wel gehoord dat als je ze nat aanbrengt, de pigmentatie veeeel beter is!

 3. 8 maart 2014 / 11:34

  Wat een mooie frisse en sprankelende kleuren! Staan je erg goed. Helaas staan roze tinten mij niet zo goed :-(

 4. 8 maart 2014 / 13:58

  De kleur knalt er wel minder van af dan ik dacht (op je ogen), maar daarom wel lekker draagbaar!

 5. 8 maart 2014 / 17:39

  Pigment is inderdaad erg goed van de shimmer cubes! Je hebt er een mooie zachte look mee gemaakt :-)

 6. 8 maart 2014 / 18:10

  Heerlijke producten! Ze staan je heel erg mooi! Ik heb de Spring Bronze palette en de vanille lipgloss, beiden zijn ook echt heel mooi!

 7. 8 maart 2014 / 20:52

  Ik vind de shimmer cubes er altijd zo leuk uitzien! Ik heb zelf ook een palette met shimmer cubes, maar dan met groentinten. Wel vind ik de shimmer cubes behoorlijk prijzig, maar gelukkig zijn er regelmatig leuke kortingsacties! Je look is heel erg mooi, lekker draagbaar ondanks de roze tinten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *