The Body Shop White Musk Libertine

The Body Shop White Musk Libertine

Deze week kwam mijn pakketje van The Body Shop binnen met daarin mijn bestelde parfum: White Musk Libertine. The Body Shop een moderne variant op de klassieke White Musk parfum te maken, die erg populair is.  Ben je benieuwd naar White Musk Libertine? Lees dan gauw verder.

De Libertine collectie bevat niet alleen een parfum, maar ook een Body Lotion, Shower Gel en een Body Mist. Het parfum komt in een mooie roze glazen flacon met een matte afwerking.

White Musk Libertine wordt beschreven als een vrouwelijk, sensueel, bloemig muskusparfum. Dit parfum heeft een basis van mysterieuze, dierproefvrije muskus met de zoete geur van Turks fruit, orchidee en slagroom. Klinkt dat niet geweldig?

Ze zeggen dat White Musk collecties verslavend zijn en ik snap nu waarom: door de zoete tonen van Turks fruit en slagroom.

De prijzen op een rijtje:

– 30 ml Eau de Toilette €17,-
– 60 ml Eau de Toilette €29,-
– 30 ml Eau de Parfum €28,-
– 100 ml Body Mist €14,-
– 250 ml Body Lotion €14,-
– 250 ml Shower Gel €10,-

The Body Shop White Musk Libertine collectie ligt al vanaf 14 november al in de winkels, dus wil je jezelf verwennen met een lekker geurtje zou ik zeker even een kijkje gaan nemen in de winkel of natuurlijk in de webshop. Je krijgt namelijk 20 procent korting, mooi meegenomen! Ik heb het parfum besteld op de site van The Body Shop en een paar dagen later kwam het pakketje al bij mij aan. Supersnelle service dus.

Liefs van Tedje

Volg:

7 Reacties

 1. Nicole IJdo
  24 november 2011 / 13:34

  Heey Tedje,

  Leuk gedaan hoor, klinkt goed, krijg gewoon zin om hem te gaan testen,
  als ik binnenkort in Breda ben, ga ik dat zeker doen.

  XXX Nicole

 2. 25 november 2011 / 14:17

  Ik heb hem zelf ook van de week ontvangen en ben net zo verliefd als jij! Hij kan nog niet helemaal op tegen de Blush versie, maar is zeker heerlijk!

 3. 26 november 2011 / 20:12

  De geurtjes van de Body Shop vind ik meestal érg lekker! Deze heb ik eerlijk gezegd nog nooit geroken, maar hij lijkt me wel lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *