The Body Shop White Musk Smoky Rose

The Body Shop White Musk Smoky Rose

 photo IMG_6728a.jpg

De White Musk geuren van The Body Shop zijn al jaren super populair. Ieder jaar brengt The Body Shop een nieuwe variant van White Musk uit. Ik ben zelf in het bezit van White Musk Libertine, een heerlijke geur waar ik maar geen afstand van kan doen. Voor dit najaar is er The Body Shop Wite Musk Smoky Rose, een verleidelijke geur met een combinatie van noten van bergamot, roze peper, zwarte bessen en natuurlijk muskus. 

 photo IMG_6726a.jpg

De flacon van de geur vind ik prachtig. De vorm van het flesje is hetzelfde als de andere White Musk geuren, maar de kleur niet. Je ziet een dieppaarse kleur die overloopt naar transparant aan de onderkant. Echt prachtig! Het flesje van 30ml is erg handzaam waardoor je hem makkelijk mee op reis kunt nemen in je toilettas. Dan hoef je geen grote flacon mee te slepen!

 photo IMG_6724a.jpg

Maar hoe is de geur? Laten we eerst naar de noten van het parfum kijken.

Topnoten: bergamot, roze peper, zwarte bessen
Hartnoten: tabaksbloemen, rozen, oranje bloesem, muskus
Basisnoten: muskus, strobloem , gomhars

De geur doet mij denken aan een ander parfum waar ik niet op kan komen. Dat betekent dat ik de geur lekker vind, anders zou ik de geur niet onthouden. Ik dacht dat Smoky Rose heel erg naar rozen zou ruiken, maar dat is helemaal niet het geval. White Musk Smoky Rose is een frisse geur met een warme basis, wat ik erg lekker vind. Er komt je een explosie van geuren tegemoet, ik ruik steeds wat anders als ik hem opspuit en dat vind ik heel erg leuk. De Eau de Toilette vervliegt vrij snel, dus een keer extra opspuiten in de loop van de dag is geen overbodige luxe. Ik vind het een hele fijne geur die ik dit najaar zeker veel ga dragen.

 photo IMG_6723a.jpg

Naast een Eau de Toilette is er ook een Eau de Parfum, een Bodylotion, een Bath & Shower Gel en een Fragrance Mist verkrijgbaar.

The Body Shop White Musk Smoky Rose 30ml € 19,50
The Body Shop White Musk Smoky Rose 60ml €31

Heb jij al gesnuffeld aan deze geur van The Body Shop? 

Liefs van Tedje

Volg:

16 Reacties

 1. 16 oktober 2013 / 08:55

  Ik heb gisteren geshopt en ben TBS ingesprint om snel aan deze flacon te ruiken. Lovely! Ietwat zwaardere geur, maar I love it :-)

 2. 16 oktober 2013 / 08:58

  Ik moet hem nog ruiken maar hij klinkt zo enorm lekker!

 3. 16 oktober 2013 / 09:23

  Ik moet deze echt gaan ruiken. Tot nu toe vind ik alle White Musk geuren van The Body Shop heerlijk! White Musk Libertine is mijn all time favorite parfum. Ben al bijna aan mijn tweede flesje toe (die al wel klaar staat in de kast..)

 4. 16 oktober 2013 / 10:47

  Ik heb deze nog niet getest maar zal binnenkort weer es een TBS binnenstappen :) Gebruik zelf nu ook al een halfjaar een geurtje van TBS en het bevalt super!

 5. 16 oktober 2013 / 11:56

  Ik ben zó benieuwd naar dit geurtje. Ik houd echt super erg van musk, dus ik denk dat ik deze wel lekker ga vinden!

  • Tedje
   Auteur
   16 oktober 2013 / 12:00

   Dat denk ik ook Milou! Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!

 6. 16 oktober 2013 / 12:47

  Deze variant op White Musk klinkt echt heerlijk! De volgende keer dat ik bij TBS ben ga ik zeker even ruiken!

 7. 16 oktober 2013 / 16:20

  Wat een mooie foto’s en review! Love it, ben benieuwd naar het luchtje. Ik heb genoeg bodyshops onderweg, dus ik ga zeker even een kijkje nemen. Fijne tip!

 8. 16 oktober 2013 / 17:08

  Klinkt heerlijk! Ik ga hem binnenkort eens testen bij TBS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *