The Ice Cream Tag

Ik werd door Yara getagd voor The Ice Cream Tag. Hoe leuk is dat?! Jullie weten hoe gek ik ben op vragenlijstjes invullen en dat ik dol ben op eten én ijs. Ook al is het weer in Nederland niet bepaald lekker te noemen, door deze tag krijg je toch nog een zomergevoel.

Wat is je favoriete topping op softijs? (disco dip, chocoladesaus of nootjes)
Om eerlijk te zijn, hou ik niet zo van softijs. Ik eet het daarom ook nooit! Als kind weet ik nog wel dat ik discodip nam, haha.

Welk ijsje vind je totaal niet lekker?
Nou, hier heb ik dus eigenlijk al antwoord op gegeven: softijs. Verder ben ik ook niet weg van watercitroenijs met zo’n zwart drop stokje en zo’n plastic verpakking met van die kleine ijsbolletjes erin die je in je mond kunt gieten. Weten jullie welke ik bedoel? Ik ben de naam van het ijsje vergeten, maar als kind at ik het wel eens en dan werd het een grote kliederboel.

Ben je meer een liefhebber van softijs, yoghurtijs of waterijs?
Nou, van softijs ben ik dus niet kapot, maar yoghurtijs en waterijs vind ik allebei erg lekker! Favoriet? Yoghurtijs bij Frozz en een Festini perenijsje.

Hoe ziet je droomijsje er uit? Waar zou deze uit bestaan?
Dan ga ik voor een frozen yoghurt ijsje met allerlei soorten toppings erop: chocolade kruimels, aardbeien, stukjes mango, witte chocolade stukjes, oreo’s, kitkats.. Okee, misschien is dat wel een beetje teveel van het goede, maar het water loopt me wel in de mond.

Een ijsje eten met Lizzy in Eindhoven <3

Hoeveel ijs eet je ongeveer in de zomer?
Dat valt eigenlijk wel mee! Ik pak af en toe wel eens een waterijsje thuis, maar dat was het dan. Voor thuis. Toen ik in Italie op vakantie was, heb ik geloof ik iedere dag wel een schepijsje op. Maar daar kon ik gewoon niet omheen. Als je wel eens in Italie bent geweest, weet je waar ik het over heb.

Welke drie smaken bolletjes ijs neem je op je horentje of bakje?
Ik pak eigenlijk altijd ‘maar’ twee bolletjes. Meer dan genoeg. Ik pak dan meestal yoghurt met mango. Heerlijk fris! Of watermeloen met mango, ook super lekker. Ik ben meer van de fruitige smaken dan van de noten- en het chocoladeijs.

Verzin een naam voor je zelfverzonnen ijsje. 
Nou, dat is niet zo moeilijk natuurlijk: een bolletje Teddlicious alsjeblieft. Hoe vet zou dat zijn? :)

Neem de tag gerust over, vind ik leuk! Wat is jouw favoriete ijsje?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 19 augustus 2014 / 07:33

  Oeee je droomijsje klinkt heerlijk, zou ik ook een teddlicious mogen ;) ? Superleuk ingevuld!

 2. 19 augustus 2014 / 09:11

  Ah, ik hou ook zó erg van ijs. Echt m’n guilty pleasure naast chocola haha! Geweldige tag vind ik dit daarom, leuk ingevuld ook!

 3. 19 augustus 2014 / 10:36

  Maar softijs is zo lekker! Wat grappig dat je dat niet lust :’)

 4. 19 augustus 2014 / 10:59

  Ik hou helemaal niet zo van ijs, maar wel leuk om deze tag te zien bij anderen!

 5. 19 augustus 2014 / 20:08

  super leuke tag is dit :D misschien neem ik ‘m wel over :3

 6. 19 augustus 2014 / 21:10

  Leuke Tag en leuke antwoorden! Een bolletje ‘Teddlicious’ klinkt zeker leuk haha.

 7. 20 augustus 2014 / 00:37

  Het gebeurd niet vaak dat ik iemand tegen kom die ook niet van softijs houd! Grappig :) Ik mag het niet en list het niet, wel word ik blij van water ijs of ijs op sorbet basis en dan smaken als mango, citroen en peer, nommm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *