Things I currently love

Things I currently love

Lijstjes, ik ben er dol op. Vandaag een lijstje met de dingen waar ik de laatste tijd gek op ben. Geen make-up producten, die laat ik al zien in mijn favorieten van de maand, maar gewoon dingen en gebeurtenissen, of liedjes en kledingstukken. 

#feelgoodfitchallenge
Whoop whoop! Afgelopen maandag startte de #feelgoodfitchallenge die ik samen met Yara en Anne organiseer. Een beetje bewuster worden van wat je eet en hoeveel je beweegt is echt niet verkeerd! Je hoeft niet als een malle ineens te gaan sporten, maar als je al tegen jezelf zegt dat je met de trap gaat in plaats van met de lift, is dat al een super verbetering, toch? Met de Feel Good & Fit Challenge kun je je eigen schema invullen en ook meepraten in de Facebook groep, waar we elkaar motiveren en elkaar tips geven. Super leuk! Doe jij ook mee?

Nikes
Ik begin hardlopen steeds leuker te vinden en dat komt mede door mijn te gekke hardloopschoenen. Het zijn de Nike zoom structure+ 17 voor de geïnteresseerden. Ze hebben een reflectieprint en ze zijn ook nog eens waterafstotend. Geen excuus dus om niet te gaan rennen als het regent.

Justin Timberlake 
Over een week ga ik al naar het concert van Justin Timberlake samen met Danique en Yara. Ik luister zijn nummers non stop om lekker in de mood te komen van het concert. Mijn favoriete nummers? Natuurlijk Mirrors en Sexy Back, maar zijn nieuwe nummers Murder, TKO en True Blood vind ik ook heel erg gaaf.

Vormgeving
Het feit dat het zo goed gaat met de vormgeving van ons tijdschrift! Ik begin er al een beetje trots op te worden. Aanstaande dinsdag moet alles af zijn. De laatste loodjes dus! Ik ben samen met Joni de hele dag bezig met vormgeven en het gaat echt lekker. Ik vind het ook heel leuk om te doen. Weer eens een keer wat anders dan schrijven.

Bijna naar Engeland!
In de meivakantie ga ik samen met Joni twee vriendinnen opzoeken die in Southampton studeren. We gaan waarschijnlijk ook een dagje naar Londen! Ik kijk nu al zoveel uit naar die paar dagen! Als jullie nog tips hebben welke winkels of straatjes we zeker moeten bezoeken in Londen, laat ze gerust bij de comments achter. Zijn jullie eigenlijk wel eens in Londen geweest?

Bloesem
Jullie hebben misschien al een aantal foto’s van bloesem voorbij zien komen op mijn Instagram account. Waarom? Omdat bloesem zo fotogeniek is! Die bomen vragen er gewoon om om op de foto gezet te worden. Eigenlijk gek dat ik bloesem zo mooi vind, want ik heb nogal last van hooikoorts de laatste tijd…

Lief vriendje
Niet een van de dingen waar ik alleen op dit moment van hou – gewoon altijd natuurlijk – maar gisteren ontving ik toch zo’n lief kaartje van mijn vriend. Gewoon, zomaar! Lief lief lief!

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 11 april 2014 / 07:48

  Leuke dingen! Bloesem, vormgeving, London, vriendjes, allemaal heel leuk. Justin Timberlake maakt ook zuuulke heerlijke muziek, hij heeft echt een bepaalde sound, love it! Jij boft maar weer dat je naar een concert gaat. Goede reminder trouwens, ik ga ook nog even een kaartje sturen naar mijn vriendje want bij de Monapudding zat zo’n kortingscode voor Greetz haha.

 2. 11 april 2014 / 08:14

  Leuk artikel! Bloesem maakt mij echt zó gelukkig :-)

 3. 11 april 2014 / 08:34

  Ik word ook zo vrolijk van de bloesem! Leuke currently love heb je!

 4. 11 april 2014 / 08:36

  Ik dacht dat jij (net als ik) ook Lunarglides had als hardloopschoenen; ik heb precies dezelfde kleuren/shield en print :-) Ik word ook helemaal blij van dit artikel; allemaal leuke dingen!

 5. 11 april 2014 / 08:59

  Ah fijn! Ik vind justin timberlake ook leuk! hihi echt gaf dat jullie naar z’n concert gaan.

 6. 11 april 2014 / 12:42

  Aah wat een heerlijk feelgood artikel, ik word er helemaal blij van <3 En wat heerlijk dat je naar Londen gaat <333

 7. 11 april 2014 / 13:52

  Mooie foto’s met die bloesems. Like it, word ik ook helemaal vrolijk van. Heerlijk de lente.
  JT =D yeah, ik ga er ook naar toe. Alleen ik ga over 2 weken.
  Wat heerlijk om naar uit te kijken idd; paar dagen weg.
  Love,

 8. 11 april 2014 / 21:33

  WAUW, die eerste foto is prachtig! En superleuk dat je bijna naar Engeland gaat zeg, ik ben jaloers! xx

 9. 15 april 2014 / 20:30

  Fijn lijstje! Ik heb ook al veeeeel foto’s gemaakt van lentebloesem, zooo fijn! En heerlijk dat je naar Engeland gaat, wordt vast erg leuk en gezellig! Ik was ooit met 4 havo in Londen, dus ik mooie zeker nog es terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *