Things I currently love

 photo love.jpg

Het is alweer een tijdje geleden dat ik zo’n soort artikel maakte. Eigenlijk wilde ik een favorieten artikel online zetten, maar het was alweer te donker om fatsoenlijke foto’s te maken, helaas! Herkennen meer bloggers dit? Ik kan niet wachten tot dat het weer wat langer licht blijft ’s avonds! 

Gavin DeGraw
Het is niet dat ik zijn muziek onlangs pas ben gaan waarderen (want dat doe ik al tijden! Ben zelfs naar een concert van hem geweest afgelopen jaar!), maar zijn playlist staat weer op repeat hoor! Vooral Finest Hour vind ik zo mooi.

Gossip Girl
Dit zal niet uit de lucht komen vallen bij de meesten: ik ben Gossip Girl opnieuw aan het kijken. Ik ben zoveel vergeten en daardoor is het nog leuker om de afleveringen terug te kijken. Ik ben nu ergens halverwege seizoen 3.

Good blog mood
In die 3,5 jaar dat ik nu blog gaat het met ups en downs. De ene keer heb ik er meer inspiratie dan de andere keer. Ik moet zeggen dat het de laatste tijd echt heel goed gaat! Ik werk met super veel plezier aan mijn blog (dat heb ik altijd al gedaan hoor) en ik zie dat het ook gewaardeerd wordt en dat maakt me heel blij! De bezoekersaantallen gaan omhoog en jullie reageren nog steeds allemaal met super lieve comments. Ook met Adorable Books gaat het goed and that makes me extra happy! 

Avocado
Ik heb de avocado ontdekt, jawel! Al een hele tijd superpopulair onder onder andere foodbloggers en fitgirls, en ik snap het! Avocado’s zijn namelijk echt super lekker en je kunt er van alles mee maken! Mijn favorieten? Avocado op een boterham met wat peper en zout of door een salade. Heerlijk! Ik moet nog steeds de avocado uit de oven met een ei nog eens proberen, dat lijkt me ook heel erg lekker! Of een shake met avocado. Genoeg om uit te proberen dus.

Bijna 1000 volgers op Facebook!
Uit de resultaten van de enquête bleek dat een heleboel van jullie mij al volgen op social media, maar een heleboel ook niet! Ik had er ook een vraag inzitten waarom jullie me niet volgen, en driekwart reageerden daarop dat dat niet echt een reden had. Nou, hup! Druk op die follow-button, want ik heb bijna 1000 volgers op Facebook! En als dat eenmaal zover is… Misschien komt er dan wel een leuke winactie online *hint hint*. En volgen jullie mij trouwens ook al op Instagram, Bloglovin’ en Twitter?

MAC Mineralize Skinfinish in Perfect Topping
Ik kreeg hem eergisteren pas binnen, maar ik hou er nu al van. Ik had nog een cadeaubon van Douglas en toen ik zag dat de Limited Edition Lightness of Being producten al besteld konden worden twijfelde ik geen moment. Een uitgebreide review kunnen jullie nog verwachten!

Mijn nieuwe hoed
Ja, ik ben jullie lekker aan het spammen met mijn nieuwe hoed. Gisteren zagen jullie al een outfitpost met mijn hoed en op Instagram kwam hij ook al twee keer voorbij. Ik ben er gewoon heel erg blij mee! Hij is trouwens van Minimum en ik kocht hem bij Man at Work in Maastricht. Ik was nog aan het twijfelen of ik een bordeauxrode zou nemen, maar ik ben uiteindelijk toch voor zwart gegaan. Want heel mijn kledingkast is zwart, zo is het nu eenmaal!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 8 januari 2015 / 08:48

  Poeh, Gossip girl; ik krijg er ook geen genoeg van! Ik heb de serie vorig jaar helemaal gekeken, maar het blijft leuk om zo nu en dan een aflevering op te zetten. De hoed staat je leuk trouwens!

 2. 8 januari 2015 / 09:22

  Leuk om te zien dat het goed gaat met je blog! Ik heb de blogging vibe ook weer helemaal te pakken! En Gossip Girl, dat heb ik echt nog nooit gezien!! (haha sttttt…)

  • Tedje
   Auteur
   8 januari 2015 / 10:35

   Yeeeeahh! Lekker bezig Milou! En WHUT? Nog nooit GG gezien? Gauw gaan kijken hoor!

   • Karlijn
    8 januari 2015 / 11:28

    Haha ik heb ook nog nooit Gossip Girl gezien, maar durf er nu niet aan te beginnen omdat ik een typisch gevalletje binge-watcher ben en ik in mijn examenjaar zit.. Eind mei ga ik eraan beginnen!!!

    • Tedje
     Auteur
     9 januari 2015 / 11:28

     Dat lijkt me heel verstandig, Karlijn! Zet hem op met je examens :)

     • Karlijn
      9 januari 2015 / 14:53

      Thanks!!

 3. 8 januari 2015 / 09:25

  haha ik heb je ingehaald met Gossip Girl! Het is echt te bizar, maar ik ben nu bij seizoen 5, vanavond kijk ik daar de eerste aflevering van! Het is echt te bizar voor woorden, ik had niet het idee dat ik daar tijd voor had, maar ik ben de afgelopen weken best veel ziek geweest waardoor ik meer heb kunnen kijken dan ik had verwacht :)
  Maar ik ben totally hooked. Blijkt dat ik ‘vroeger’ alleen seizoen 1 (meerdere malen) heb gezien, maar de afleveringen daarna nooit, dus ik geniet er echt heel erg van! Dus bedankt voor deze verslaving ;)

  • Tedje
   Auteur
   8 januari 2015 / 10:36

   Hahaha wat leuk om te horen! Ik vind Gossip Girl echt de leukste serie die er is. Fijn dat ik die mening aan jou heb kunnen overdragen :)

 4. Jeanne
  8 januari 2015 / 10:52

  Lekker een boterham met advocado en tomaatjes,de salade is heerlijk,
  Ja Tedje die hoed staat je geweldig!!!!!!

 5. 8 januari 2015 / 18:46

  Ik heb Gossip Girl nog nooit gezien, misschien toch maar eens aan beginnen. Dit is natuurlijk het perfecte seizoen om onder een dekentje hele dagen series te kijken haha. En avocado met ei uit de oven? Ik vond het niet heel erg lekker, maar dat kan ook aan mij liggen… :-)

  • Tedje
   Auteur
   9 januari 2015 / 11:28

   Ah, daar moet je zeker aan beginnen, Marije! Hmmm. Ik hoor ook verschillende dingen, maar ik ben toch heel nieuwsgierig, haha!

 6. 8 januari 2015 / 19:51

  Ik heb een aantal leveringen van Gossip Girl gezien, maar sindsdien niks meer gezien.

 7. 9 januari 2015 / 21:23

  Wat een heerlijk rijtje! Ohja, dat het zo snel donker wordt vind ik echt vreselijk. Maargoed, nog even en dan is het alweer zomer! (:

 8. 9 januari 2015 / 23:32

  De MAC Mineralize Skinfinish in Perfect Topping is volgens mij prachtig! Een mooi lijstje:)

 9. 13 januari 2015 / 21:19

  Ik herken precies wat je bedoeld met foto’s maken en dat het te snel donker is. Ik kan niet wachten tot het weer zomer is zodat we weer goed licht hebben, mijn foto’s worden nu ook zo blauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *