Things I currently love

Things I currently love

 photo CollageImagecurrentlylove.png

De titel van dit artikel zegt het al: dingen waar ik op dit moment van hou. Een random lijstje met allerlei dingen waar ik op dit moment verzot op ben. 

– Sushi! Ik eet het nog niet heel lang, ik denk pas een half jaar, maar my oh my, thank you lieve Salwa dat jij mij dit hebt leren eten! Of ja, leren hoefde eigenlijk niet, want ik vond het gelijk super lekker.

– Thee. Ik heb de laatste tijd zoveel thee gedronken. Liters, wat zeg ik? Ik denk een heel zwembad vol met thee. Alhoewel dat wel heel veel is. Of toch niet? Ik weet het niet. Favoriete smaakje? Zoethout of sterrenmunt. Dat wissel ik af met groene thee en ik heb laatst een hele lekkere ontdekt: caramelized pear van Pickwick.

– BB Cream van Catrice. Wat een heerlijke budget BB Cream die prima zijn werkt doet! Hij ruikt wat muffig als je hem aanbrengt, maar dat vervaagt erg snel. Hij dekt goed en matcht goed bij mijn huid. Ik heb kleur 02 trouwens.

– I knew you were trouble van Taylor Swift. Ik hoorde dit liedje voor het eerst op Dumpert en toen dacht ik, hey wat een lekker liedje! Nu staat hij op repeat!

– De series Pretty Little Liars en The Carrie Diaries. PLL is weer zo spannend op dit moment! The Carrie Diaries is gewoon een heerlijke serie waarbij je je verstand op nul kunt zetten en kunt genieten van heerlijke jaren ’80 outfits en knappe vriendjes (helloooo Sebastian!) En ik heb een nieuwe serie ontdekt door lieve Karlijn (die mij ook Hart of Dixie aanraadde): Switched at Birth. Daar binnenkort meer over!

– Het is weer eerder licht ’s ochtends en het wordt later donker ’s avonds. Heerlijk! Als ik ’s ochtends naar de bus loop, is het gewoon weer licht. Een paar weken geleden was dat wel anders. Voor mijn gevoel liep ik dan in het holst van de nacht naar de bus.

– Mijn iPhone! Wat een fijne ervaring is deze telefoon. Zo prettig in gebruik en honderd keer beter dan mijn Blackberry.

– Een beetje uitslapen op een aantal dagen in de week. Heerlijk! Het afgelopen jaar moest ik er iedere dag rond half 7 uit en nu kan ik gewoon wat langer blijven liggen.

– Vrolijke kleurtjes nagellak. Ik ben de donkere kleuren helemaal beu! Het was leuk bordeauxrood en grijs, maar ik wil nu echt weer roze en mintgroen!

– Films kijken. Dat is niet een ding waar ik op dit moment van hou, maar daar hou ik gewoon altijd van. Daarom doe ik natuurlijk ook de Movie Challenge! Als jullie nog aanraders hebben, ik hoor het graag! Tips zijn altijd welkom :-)

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 16 maart 2013 / 07:03

  Die BB van Catrice lijkt me erg fijn! Leuk lijstje (:

 2. 16 maart 2013 / 08:12

  Mooie favorieten! De nagellak is prachtig :)

 3. 16 maart 2013 / 09:10

  Zijn inderdaad allemaal leuke dingen! Het blijft echt al langer licht, superfijn. En je iPhone lijkt me ook heel fijn! :D

 4. Debora
  16 maart 2013 / 10:04

  Leuk artikel! Die BB-cream ga ik ook snel maar eens uitproberen, hoor er veel goede dingen over!

 5. 16 maart 2013 / 10:07

  Leuk om te lezen! Ik ben ook verslaafd aan mijn iphone! :)
  Eefje

 6. 16 maart 2013 / 11:08

  Die thee is voor mij herkenbaar. Sinds ik een week ziek was (mijn keel was gewoon echt kapot), heb ik echt constant thee gedronken. En eigenlijk ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik thee toch wel heel lekker vindt, haha.

 7. 16 maart 2013 / 14:54

  Love thea! En Iphone liefde, ik heb eindelijk een smartphone en ben dus helemaal blij met mijn Samsung Galaxy Ace hahaha. Die Iphone komt er nog wel op een dag:)

 8. 16 maart 2013 / 21:35

  Films kijken en de iPhone, one love! Ik vind de thee Herfst ofzo het lekkerst! Hij is heel warm van smaak – duh! :’) – maar ook met een vleugje kaneel en een beetje scherp. Zalig. Oh en witte thee. Nee, groene thee met citroen! :)

 9. 17 maart 2013 / 14:37

  Pretty Little Liars is echt super spannend!! Ik moet de laatste aflevering nog zien :)

 10. 17 maart 2013 / 18:56

  Ik hou ook heel erg van mij iPhone! Leuke films: Bride Wars, The Hangover, Skyfall, Taken 2, Just My Luck, ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *