Things I just love

Things I just love

Schermafbeelding 2014-02-16 om 16.52.42

Er zijn zulke mooie dingen in het leven. Dingen waar ik uiterst van kan genieten en waar ik ontzettend blij mee ben. Tijd om die dingen te delen dacht ik zo. 

Schaatsen kijken en tegelijkertijd bloggen. Wat doet Nederland het goed hè? ❤ Wafels van mijn schoonvader ❤ Lezen op mijn e-reader in de trein ❤ Mijn nagels lakken en tegelijkertijd een aflevering van een van de series die ik volg kijken ❤ Als er weer een pakketje is bezorgd ❤ Mijn MacBook. Wat moet ik zonder dat ding? ❤ Een pas verschoond bed en daarin kruipen als ik net uit de douche kom ❤ Dat ik naar het concert van Beyoncé ga over een maand ❤ En naar Justin Timberlake in april ❤ Sporten met Julie. Niet alleen goed voor mijn spieren, maar het is natuurlijk ook altijd heel gezellig. Soms iets té gezellig.. ❤ Bloggen voor Teddlicious en Adorable Books ❤ Wandelen met mijn vriend door het bos. We gingen een stukje rennen en dat vond ik eigenlijk wel heel lekker. Misschien toch eens gaan beginnen met hardlopen? ❤ Dansen op reggaeton samen met mijn zusje ❤ Carnaval staat weer voor de deur ❤  De 100e aflevering van Glee die volgende week uitgezonden wordt ❤ Ik moet nog beginnen aan seizoen 4 van The Vampire Diaries. Dat betekent: nog lekker veel afleveringen te gaan! ❤ Le boyfriend ❤ The Vampire Diares, Once Upon a Time, Hart of Dixie, Pretty Little Liars, Switched at Birth ❤ Sushi ❤ Het feit dat ik dit jaar nog geen vlokje sneeuw heb gezien ❤ Films kijken ❤ Lieve vrienden en vriendinnen ❤ Dat ik naar Southampton en Londen ga in mei ❤ Nieuwe nagellak ❤ Foto’s van vroeger terugkijken ❤ Lijstjes maken en dingen daarvan afstrepen ❤ Mijn familie ❤ Het feit dat ik nu al zin heb om alle afleveringen van Gossip Girl ooit weer eens terug te gaan kijken.
❤ Hetzelfde geldt voor alle boeken die ik in mijn boekenkast heb staan. Die wil ik ook allemaal weer lezen, met uitzondering van een paar ❤ Thee met koekjes of chocolade ❤ Notitieboekjes ❤

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 19 februari 2014 / 07:58

  Super mooie situaties en momenten waar je dankbaar voor bent <3 Goed om daar af en toe bewust van te zijn en koesteren deze heerlijke geluksmomentjes !

 2. 19 februari 2014 / 09:27

  Fijne en mooie happy things! Yum wafels en sushi, heerlijk!

 3. 19 februari 2014 / 10:43

  Super leuk om te lezen! Het is toch wel goed dat je je bewust bent van je geluk :-)

 4. 19 februari 2014 / 10:58

  Leuk lijstje, er staan mooie dingen tussen!

 5. 19 februari 2014 / 12:52

  er staan hele leuke dingen tussen waar ik ook van hou!

 6. 19 februari 2014 / 14:10

  Ik vind de sneeuw juist wel leuk altijd! Behalve als ik moet reizen…

 7. 19 februari 2014 / 17:37

  Jaaa carnaval!! Ik kijk er zó naar uit, vooral omdat ik dan even alles kan laten voor wat het is en lol kan maken! De week erna wordt alles behalve leuk, bweh!

 8. Petra
  19 februari 2014 / 18:54

  Goed om af en toe zulk soort dingen op een rijtje te zetten…

 9. 19 februari 2014 / 21:00

  Leuk om te lezen. Ik heb nu superveel zin in wafels!

 10. 20 februari 2014 / 00:04

  Ik dacht er pas aan dat ik ook weer eens zo’n lijstje wil maken. Kleine dingetjes die gewoon zo fijn zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *