Things I’m looking forward to

Ik ben net Lena Lijstje (weet je wel, die boeken van vroeger!). Ik maak overal lijstjes van. Vooral van dingen die ik nog moet doen (de to-do lists), maar ik vind het ook leuk om op een rijtje te zetten waar ik naar uitkijk! 

Op vakantie gaan! Ik ga een week met mijn ouders naar Zuid-Frankrijk en daarna nog een week naar Zeeland met mijn vriend. Daar komen ook andere vrienden langs, echt super leuk!
 Heel veel boeken lezen op het strand in Zuid-Frankrijk onder het genot van Fanta Lemon, mijn favoriete vakantiedrankje. Lekker onder de parasol, voetjes in het zand, zonnebril op mijn neus. Ik geniet er al van terwijl ik er nog niet eens ben.
Seizoen 3 van Orange is the new black. Ik ben bijna aan het einde van seizoen 2 en ik wil nog niet dat het afgelopen is! Seizoen 3 komt waarschijnlijk pas ergens volgend jaar, maar ik heb er nu al zin in.
In januari maakte ik ook al een ‘Things I’m looking forward to’ list en daar stond op: Gossip Girl kijken vanaf het begin. We zijn nu een half jaar later en ik heb het nog steeds niet gedaan. Ik volg namelijk te veel series. Oeps. Ik moet ook nog 44 afleveringen van The Vampire Diaries kijken. Daar heb ik ook zin in!
Watermeloen eten.
Het concert van John Legend waar ik 30 oktober naartoe ga samen met mijn zusje! Zin in!
Op kamers wonen in Utrecht. Laatst vertelde ik jullie dat ik tijdelijk het huis uitga. Ik kijk ernaar uit om mijn eigen ding te hebben :) Ook zitten een aantal vriendinnen van me in Utrecht op kamers en ik heb nu al zin om gezellige dingen te doen samen.
Ik ga op kamers wonen, omdat ik stage ga lopen in Hilversum. Daar heb ik ook ontzettend veel zin in! Zin om nieuwe dingen te leren en nieuwe uitdagingen aan te gaan.
❤ Jarig zijn! 23 juli word ik alweer 21 jaar. :)

Waar kijk jij naar uit? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 12 juli 2014 / 08:48

  Ik moet denk ik nog iets van een heel seizoen TVD kijken, ik heb daar ook zin in haha! Ik wil ook op vakantie, maar ik ga pas de allerlaatste week van de zomervakantie op vakantie, grrrr. Ik heb er wel mega veel zin in!

 2. 12 juli 2014 / 09:38

  Ik kijk ook uit naar oitnb! En alvast gefeliciteerd met je verjaardag :)

 3. 12 juli 2014 / 10:28

  Ik zou echt gek worden van het idee dat ik nog 44 afleveringen ‘moet’ kijken, maar het is ook wel heel erg leuk natuurlijk! Ik heb ook heel erg zin in chillen op vakantie, maar wat je daarna gaat doen klinkt ook niet verkeerd! Goede vooruitzichten :)

 4. 12 juli 2014 / 11:14

  Wat een heerlijk relaxt lijstje heb je opgesteld, groot gelijk! Ervan genieten moet op nummer één komen, haha. Enjoy!

 5. 12 juli 2014 / 17:57

  Wat een leuk lijstje! Ik heb ook erg veel zin in de vakantie!

 6. 12 juli 2014 / 21:01

  Je moet echt aan Gossip Girl beginnen! Ik ben nu bijna klaar met het voor de tweede keer kijken van alle afleveringen, oeps!

  • Tedje
   Auteur
   13 juli 2014 / 00:07

   Ik heb alle afleveringen al een keer gezien, maar ik wil inderdaad alles nog een keer zien. Het is zo leuk!!

 7. 12 juli 2014 / 23:38

  Er zijn gewoon té veel leuke series! Maar Gossip Girl vond ik eerlijk gezegd niet zo heel leuk.

 8. 12 juli 2014 / 23:59

  Super leuk lijstje! Ik heb alle seizoenen van OITNB al gezien..ik kan niet wachten op seizoen 3 :D!!

 9. 15 juli 2014 / 09:43

  Fijn lijstje! Ik ben nog bij aflevering 6 van Orange is the New Black, dus ik kan nog even vooruit ;-) Heerlijk dat je naar Zuid Frankrijk gaat, veel plezier!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *