Things I’m looking forward to

In maart maakte ik voor het laatst een lijstje met dingen waar ik naar uitkijk. Gauw tijd voor een nieuw lijstje dus!

❤ Dit punt zat ook al in mijn vorige lijstje, maar ik kan het maar niet vaak genoeg zeggen: ik kan niet wachten tot het moment dat ik mijn diploma in ontvangst kan gaan nemen. Afgelopen vrijdag leverde ik alles in voor mijn afstuderen en nu moet ik nog alles verdedigen in een assessment. Zo spannend!

❤ Vrijdag ga ik naar het concert van Ariana Grande samen met mijn zusje en twee vriendinnen. Ik ben niet super erg fan van Ariana zoals ik fan ben van Beyoncé, maar ik ben wel heel benieuwd naar haar concert! Ik hoop dat het een niet te erg gilfestijn wordt (maar daar ben ik wel bang voor…). Haar muziek vind ik in ieder geval erg leuk en vrolijk!

❤ Zaterdag ga ik op citytrip samen met Lizzy en daar heb ik zoveel zin in! Via deze link kunnen we kijken hoeveel graden het wordt, en ik kan je vertellen: de voorspellingen zijn zeer goed. 28 graden!

❤ 4 juni ga ik beginnen met mijn nieuwe baan in Roosendaal waar jullie hier al over hebben kunnen lezen. Ik ben echt super benieuwd en ik vind het stiekem wel een beetje spannend, maar ik heb er wel ontzettend veel zin in!

❤ Woensdag ga ik sushi eten met vriendinnen van school om te vieren dat we onze deadline hebben gehad voor het afstuderen, yay!

❤ In september 9 dagen naar Griekenland met mijn lief. Heerlijk!

❤ Nu ik mijn deadline heb gehaald voor het afstuderen, heb ik weer lekker tijd om te bloggen voor mijn eigen blog en Adorable Books. En ik kan weer lekker veel gaan lezen!

❤ Ik wil binnenkort een oreotaart gaan maken en daar verheug ik me nu al op. Ik zat te denken aan deze van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet, maar die bevat 6000 calorieën. Dat is misschien wel een beetje te veel….

Heb jij nog leuke dingen op de planning staan?

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 26 mei 2015 / 07:46

  Oh wauw, wat een heerlijke dingen heb je in het vooruitzicht staan! Ik heb vanmiddag heerlijk 3 maanden vakantie waar ik onder andere een paar dagen naar Barcelona ga en 3 weken naar Italie, I can’t wait!

 2. 26 mei 2015 / 08:38

  ARIANA GRANDE <3 Ik heb er zo'n zin in! Ik snap dat je gigantisch uitkijkt naar het ontvangen van je diploma, nog eventjes! En dan werken, yeah!

 3. 26 mei 2015 / 08:56

  OMG, ik heb het nieuws over DutchCowboys helemaal gemist. Ik heb er waarschijnlijk deze week een sollicitatie gesprek voor mijn stage. OMG :D

 4. 26 mei 2015 / 10:23

  Wat een boel mooie momenten om naar uit te kijken! Ik heb mijn scriptie vandaag ingeleverd. Zo ontzettend spannend! Veel plezier met je weekendje weg!

 5. 26 mei 2015 / 16:11

  Wat een leuk lijstje en Griekenland klinkt super!

 6. 26 mei 2015 / 19:44

  Leuke dingen om naar uit te kijken! Ik ben benieuwd naar waar jij en Lizzy heen gaan :)

 7. 26 mei 2015 / 20:10

  Wat een leuke dingen heb je in het vooruitzicht

 8. 27 mei 2015 / 12:09

  Ik ben zó benieuwd waar jullie heengaan met de citytrip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *